autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
harald67 | подсевший на форум **
Re: Допомога родичу
[Re: Абрвалг] 31 октября 2024 в 07:25
Абрвалг 30.10.2024 16:38 пишет:

Скажу больше: вот достанешь ты ща тыщу, вылечишь его ( что само по себе наверное и не плохо, все же живая тварь господня), а потом ему в церкви скажут, что ты не хороший человек и с тобой общаться западло и он тебя вычеркнет из списка родственников. Зомби они такие..

Це ти ще мякий варіант розвитку подій описуєш. Усе може бути набагато гірше: тс дасть родичу гроші на лікування, а той віднесе їх отим пройдисвітам-содомітам у чорних халатах.
Gavik | Достоевский *
[Re: juiT] 31 октября 2024 в 07:53
В ответ на:

Усі релігії світу, абсолютно усі, вигадані насамперед для того, щоб викачувати з адептів гроші. Допомагати вони можуть лише тим, що не можна перетворити на гроші - типу хтось пожертвував для нужденних старі речі, або зайві продукти, а священники роздали нужденним

І це все побудовано на абсолюній маніпуляції свідомостю людини .
Я взагалі не розумію як таке зомбіювання можливо
juiT | подсевший на форум *
[Re: Gavik] 31 октября 2024 в 09:29
Gavik 31.10.2024 07:53 пишет:

В ответ на:

Усі релігії світу, абсолютно усі, вигадані насамперед для того, щоб викачувати з адептів гроші. Допомагати вони можуть лише тим, що не можна перетворити на гроші - типу хтось пожертвував для нужденних старі речі, або зайві продукти, а священники роздали нужденним

І це все побудовано на абсолюній маніпуляції свідомостю людини .
Я взагалі не розумію як таке зомбіювання можливо

Низький рівень iQ, і що люди скажуть.
В мене бабуся покійна, не вірила в бога і не ходила в церкву, і була самою адекватною людиною + "залізна" дисципліна.
Я таких бабусь/жінок не зустрічав більше ніколи.

ПС. Хоча є люди,яким церква і допомогає, кидають пити, сваритись, починають відповідально ставитись до своєї родини.
harald67 | подсевший на форум **
[Re: juiT] 31 октября 2024 в 09:51
juiT 31.10.2024 09:29 пишет:

Низький рівень iQ,

А ось із цим не згоден. Тобто я також вважаю, що в бога (будь-якого) вірять лише люди "не сповна розуму". Але на практиці зустрічав чималу кількість дуже розумних, адекватних та успішних людей, які реально вірять у бога і відвідують храми (різних релігій). Як це поєднується у одній свідомості - не знаю. Але у спілкуванні із такими людьми я поважаю їх вибір і не ображаю їх релігійних почуттів.
juiT | подсевший на форум *
[Re: harald67] 31 октября 2024 в 10:10
harald67 31.10.2024 09:51 пишет:

Низький рівень iQ,

А ось із цим не згоден. Тобто я також вважаю, що в бога (будь-якого) вірять лише люди "не сповна розуму". Але на практиці зустрічав чималу кількість дуже розумних, адекватних та успішних людей, які реально вірять у бога і відвідують храми (різних релігій). Як це поєднується у одній свідомості - не знаю. Але у спілкуванні із такими людьми я поважаю їх вибір і не ображаю їх релігійних почуттів.

Значить вони відносяться до категорії "що люди скажуть".
Не розумію, навіщо розумній, адекватній, успішній людині, ходити в церков до попів? Щоби що?
Тому вважаю, що один пункт лишній. Успішність не завжди можна пов'язати з рівнем розумових здібностей/адекватністю.
YSK | V.I.P **
[Re: juiT] 31 октября 2024 в 10:45
juiT 31.10.2024 10:10 пишет:

harald67 31.10.2024 09:51 пишет:

Низький рівень iQ,

Значить вони відносяться до категорії "що люди скажуть".
Не розумію, навіщо розумній, адекватній, успішній людині, ходити в церков до попів? Щоби що?
Тому вважаю, що один пункт лишній. Успішність не завжди можна пов'язати з рівнем розумових здібностей/адекватністю.

У мене купа прикладів, коли людина по мірі своєї успішності, точніше фартовості в цьому житті, стає набожною. І чим більше мутних грошей, тим більша набожність. Таким чином, мені здається, люди намагаються хоча б частково зняти з себе відповідальність і перекласти умовно на Бога. Віра може бути різною, може бути просто віра в якісь вищі сили, а може бути фанатизм, що по суті являється психічним розладом. Загалом люба церква, це досить успішний бізнес проект.
Gavik | Достоевский *
[Re: juiT] 31 октября 2024 в 12:47
В ответ на:

коли людина по мірі своєї успішності, точніше фартовості в цьому житті, стає набожною. І чим більше мутних грошей, тим більша набожність

Я б сказав що то не фарт , а бог допомогає . Набожніть , це скоріше внутрішній страх та боязнь що все може змінитися
YSK | V.I.P **
[Re: Gavik] 31 октября 2024 в 13:06
Gavik 31.10.2024 12:47 пишет:

В ответ на:

коли людина по мірі своєї успішності, точніше фартовості в цьому житті, стає набожною. І чим більше мутних грошей, тим більша набожність

Я б сказав що то не фарт , а бог допомогає . Набожніть , це скоріше внутрішній страх та боязнь що все може змінитися

Але спочатку була звичайна людина, ходили як і всі на Великдень до церкви, а як отримала посаду та ліві грошенята рікою потекли, то одразу вдарилась в релігію. Паломництво, згадування Бога мало не увсіх свої дописах, ікони де тільки можна і тд. Звісно Бог допоміг, хто ж ще, про меценатів, які її до влади привели і чиї інтереси вона тепер відстоює, зробимо вигляд, що не бачили.
Змінено YSK (13:07 31/10/2024)
julson | IesuiT *
[Re: YSK] 31 октября 2024 в 17:59
YSK 31.10.2024 13:06 пишет:

ікони де тільки можна і тд.

у словян идолопоклонство всегда было и оно в крови. что тут удивляться? к корням чувака потянуло
Абрвалг | IesuiT **
[Re: julson] 31 октября 2024 в 20:23
Есть у меня знакомый налоговик, при должности, так каждое воскресенье чуть ли не на коленях шо он, шо жена его, в церковь ползут. Бог дал и дом и мерседес, все он, исусик любимый:)
julson | IesuiT *
[Re: Абрвалг] 1 ноября 2024 в 13:16
Абрвалг 31.10.2024 20:23 пишет:

Есть у меня знакомый налоговик, при должности, так каждое воскресенье чуть ли не на коленях шо он, шо жена его, в церковь ползут. Бог дал и дом и мерседес, все он, исусик любимый:)

завидуешь?
Gavik | Достоевский *
[Re: julson] 1 ноября 2024 в 14:34
В ответ на:

Стадартно еще и левый инвалид ?
YSK | V.I.P **
[Re: Абрвалг] 1 ноября 2024 в 14:43

Думаю ходять і вимолюють щоб не посадили. Описана мною вище людина може отримати від 5 з конфіскацією + заборона займати керівні посади, якщо програє апеляційний суд.
Абрвалг | IesuiT **
[Re: Gavik] 1 ноября 2024 в 16:09
Gavik 01.11.2024 14:34 пишет:

В ответ на:

ХЗ по поводу инвалида.
Абрвалг | IesuiT **
[Re: julson] 1 ноября 2024 в 16:09
julson 01.11.2024 13:16 пишет:

завидуешь?

стремлюсь...
julson | IesuiT *
[Re: Gavik] 5 ноября 2024 в 11:17
Gavik 01.11.2024 14:34 пишет:

В ответ на:

попрошу правильно цитировать, я про знакомых налоговиков ничего не рассказывала))
Autoua.netФорумКурилка

Допомога родичу (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

0 користувачів і 8 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1794