Скажу больше: вот достанешь ты ща тыщу, вылечишь его ( что само по себе наверное и не плохо, все же живая тварь господня), а потом ему в церкви скажут, что ты не хороший человек и с тобой общаться западло и он тебя вычеркнет из списка родственников. Зомби они такие..
Це ти ще мякий варіант розвитку подій описуєш. Усе може бути набагато гірше: тс дасть родичу гроші на лікування, а той віднесе їх отим пройдисвітам-содомітам у чорних халатах.
В ответ на: Усі релігії світу, абсолютно усі, вигадані насамперед для того, щоб викачувати з адептів гроші. Допомагати вони можуть лише тим, що не можна перетворити на гроші - типу хтось пожертвував для нужденних старі речі, або зайві продукти, а священники роздали нужденним
І це все побудовано на абсолюній маніпуляції свідомостю людини . Я взагалі не розумію як таке зомбіювання можливо
В ответ на: Усі релігії світу, абсолютно усі, вигадані насамперед для того, щоб викачувати з адептів гроші. Допомагати вони можуть лише тим, що не можна перетворити на гроші - типу хтось пожертвував для нужденних старі речі, або зайві продукти, а священники роздали нужденним
І це все побудовано на абсолюній маніпуляції свідомостю людини . Я взагалі не розумію як таке зомбіювання можливо
Низький рівень iQ, і що люди скажуть. В мене бабуся покійна, не вірила в бога і не ходила в церкву, і була самою адекватною людиною + "залізна" дисципліна. Я таких бабусь/жінок не зустрічав більше ніколи.
ПС. Хоча є люди,яким церква і допомогає, кидають пити, сваритись, починають відповідально ставитись до своєї родини.
А ось із цим не згоден. Тобто я також вважаю, що в бога (будь-якого) вірять лише люди "не сповна розуму". Але на практиці зустрічав чималу кількість дуже розумних, адекватних та успішних людей, які реально вірять у бога і відвідують храми (різних релігій). Як це поєднується у одній свідомості - не знаю. Але у спілкуванні із такими людьми я поважаю їх вибір і не ображаю їх релігійних почуттів.
А ось із цим не згоден. Тобто я також вважаю, що в бога (будь-якого) вірять лише люди "не сповна розуму". Але на практиці зустрічав чималу кількість дуже розумних, адекватних та успішних людей, які реально вірять у бога і відвідують храми (різних релігій). Як це поєднується у одній свідомості - не знаю. Але у спілкуванні із такими людьми я поважаю їх вибір і не ображаю їх релігійних почуттів.
Значить вони відносяться до категорії "що люди скажуть". Не розумію, навіщо розумній, адекватній, успішній людині, ходити в церков до попів? Щоби що? Тому вважаю, що один пункт лишній. Успішність не завжди можна пов'язати з рівнем розумових здібностей/адекватністю.
Значить вони відносяться до категорії "що люди скажуть". Не розумію, навіщо розумній, адекватній, успішній людині, ходити в церков до попів? Щоби що? Тому вважаю, що один пункт лишній. Успішність не завжди можна пов'язати з рівнем розумових здібностей/адекватністю.
У мене купа прикладів, коли людина по мірі своєї успішності, точніше фартовості в цьому житті, стає набожною. І чим більше мутних грошей, тим більша набожність. Таким чином, мені здається, люди намагаються хоча б частково зняти з себе відповідальність і перекласти умовно на Бога. Віра може бути різною, може бути просто віра в якісь вищі сили, а може бути фанатизм, що по суті являється психічним розладом. Загалом люба церква, це досить успішний бізнес проект.
В ответ на: коли людина по мірі своєї успішності, точніше фартовості в цьому житті, стає набожною. І чим більше мутних грошей, тим більша набожність
Я б сказав що то не фарт , а бог допомогає . Набожніть , це скоріше внутрішній страх та боязнь що все може змінитися
Але спочатку була звичайна людина, ходили як і всі на Великдень до церкви, а як отримала посаду та ліві грошенята рікою потекли, то одразу вдарилась в релігію. Паломництво, згадування Бога мало не увсіх свої дописах, ікони де тільки можна і тд. Звісно Бог допоміг, хто ж ще, про меценатів, які її до влади привели і чиї інтереси вона тепер відстоює, зробимо вигляд, що не бачили.
Есть у меня знакомый налоговик, при должности, так каждое воскресенье чуть ли не на коленях шо он, шо жена его, в церковь ползут. Бог дал и дом и мерседес, все он, исусик любимый:)
Абрвалг 31.10.2024 20:23 пишет: Есть у меня знакомый налоговик, при должности, так каждое воскресенье чуть ли не на коленях шо он, шо жена его, в церковь ползут. Бог дал и дом и мерседес, все он, исусик любимый:)
В ответ на: Есть у меня знакомый налоговик, при должности, так каждое воскресенье чуть ли не на коленях шо он, шо жена его, в церковь ползут. Бог дал и дом и мерседес, все он, исусик любимый:)
Абрвалг 31.10.2024 20:23 пишет: Есть у меня знакомый налоговик, при должности, так каждое воскресенье чуть ли не на коленях шо он, шо жена его, в церковь ползут. Бог дал и дом и мерседес, все он, исусик любимый:)
Думаю ходять і вимолюють щоб не посадили. Описана мною вище людина може отримати від 5 з конфіскацією + заборона займати керівні посади, якщо програє апеляційний суд.
В ответ на: Есть у меня знакомый налоговик, при должности, так каждое воскресенье чуть ли не на коленях шо он, шо жена его, в церковь ползут. Бог дал и дом и мерседес, все он, исусик любимый:)
Стадартно еще и левый инвалид ?
попрошу правильно цитировать, я про знакомых налоговиков ничего не рассказывала))