autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

А що це за планшети на Алі по 600грн.?

Yura-8 | Супер писатель! **
30 октября 2024 в 13:21
Прикріплені файли (0 завантажити)
Назви різні : pad 6S pro, 14 pro, 15S pro і т.д.
Але ж ттх там просто фантастичні і ціни від 600грн.
В чому замануха ? Чи Алі вже в олх перетворилось?

Я щойно знайшов це на AliExpress:
грн.1,101.01 | Оригінальна глобальна версія планшетного ПК Pad 6S Pro Snapdragon 8 Gen2 Android 14 20000 мАг 16 ГБ 1 ТБ 5G Dual Wifi SIM Card HD 4K Tab
https://a.aliexpress.com/_EvX2AZL

Назви різні : pad 6S pro, 14 pro, 15S pro і т.д
Traveler | Дядя Сь **
Re: А що це за планшети на Алі по 600грн.?
[Re: Yura-8] 30 октября 2024 в 13:54
Як флешка, де всередині шматок кабелю?
Finn _Zaf | опытный писатель **
[Re: Yura-8] 30 октября 2024 в 14:19
я теж бачив, але наскільки я зрозумів, то чохол до цього планшета.
ТОбто тобі відправляють щось за розміром дуже схоже за планшет.
GreenMile | V.I.P ***
[Re: Yura-8] 30 октября 2024 в 14:20
Магазин создан месяц назад, при чем там в похожих товарах куча таких планшетов по 16 баксов и даже по одному отзыву с фотками есть, но все магазины почему-то созданы 23 сентября 2024 года
16 баксов не такая большая цена, закажи, расскажешь нам
AL® | аццкая сотона **
[Re: Finn _Zaf] 30 октября 2024 в 14:51
Прикріплені файли (0 завантажити)
Finn _Zaf 30.10.2024 14:19 пишет:

жодної згадки, що це не планшет, а щось інше не знайшов.
але прикольно, що якщо поклацати опції, є варіанти не на 16Гб, а на 22Гб - якось не стандартно. Не 24, не 32, а 22Гб.
Але 100% positive feedback, в описі андроїд 14, цпу снеп, в комплектації - таб, зарядка, клава і т.д., яке саме по собі вже більше 20 євро коштує.
Тобто знайти, що це не фейк, якби не ціна - не можливо.

жодної згадки, що це не планшет, а щось інше не знайшов.але прикольно, що якщо поклацати опції, є варіанти не на 16Гб, а на 22Гб - якось не стандартно
Змінено AL® (14:53 30/10/2024)
Daugava | V.I.P ***
[Re: AL®] 30 октября 2024 в 14:59
AL® 30.10.2024 14:51 пишет:

Але 100% positive feedback

Варто дивитися не тільки на % але і на кількість цих feedback-ів. Те що я перевіряв, була два під копірку написаних фідбека на 800+ продажів.
AL® | аццкая сотона **
[Re: Daugava] 30 октября 2024 в 15:03
Daugava 30.10.2024 14:59 пишет:

Але 100% positive feedback

Варто дивитися не тільки на % але і на кількість цих feedback-ів. Те що я перевіряв, була два під копірку написаних фідбека на 800+ продажів.

в даному конкретному випадку відгуків взагалі немає. я про те, що на сторінці магазину алік все так показує, що знайти в чому прикол чи де обман - не можливо.
maksym | V.I.P **
[Re: AL®] 30 октября 2024 в 15:05

але прикольно, що якщо поклацати опції, є варіанти не на 16Гб, а на 22Гб - якось не стандартно. Не 24, не 32, а 22Гб.
Але 100% positive feedback, в описі андроїд 14, цпу снеп, в комплектації - таб, зарядка, клава і т.д., яке саме по собі вже більше 20 євро коштує.

там є слово SHELL. Це можна трактувати як чохол.

А так в принципі, у кого сумніви - може купити та відписатись тут.
waz | энтузиаст ***
[Re: maksym] 30 октября 2024 в 15:28
там є схожий лохотрон з ноутбуками - то вже фідбеки, що присилають одну клавіатуру
Змінено waz (15:29 30/10/2024)
AL® | аццкая сотона **
[Re: maksym] 30 октября 2024 в 15:28
maksym 30.10.2024 15:05 пишет:

навіть якщо допустити, що це чохол с процессором снеп і памяттю на 22Гб, залишається все одно ручка, клава, зарядка - які в сукупності будуть все одно дорожче ніж 20 євро.

Спроба на авось? Типу відправлять цеглину, а ти потім доводь, що то цеглина?

Чи відправлять на сусідню адресу комусь ту ж цеглину, де отримає хтось кому пофік що то таке, а ти не зможеш отримати, а тоді алік скаже "ну забирайте якось, товар же у вас в країні" або "товар вже отриманий по трекінгу" і пофік що на іншу адресу та телефон?
Бо в мене так пару раз було, в такому випадку ти ні товару не отримаєш, ні грошей.
Yura-8 | Супер писатель! **
[Re: maksym] 30 октября 2024 в 17:59
В ответ на:

Але в описі пакування, там і планшет і зарядне і ручка і ...., і ще й подарунок
Так що "улик" для повернення коштів (якщо прийде тільки чохол) то якби вистачає.
Але всерівно не вірю в планшет за 600грн. і з іншої сторони не розумію намагання розводняка , якщо Алі все компенсує
Sergio225 | патриарх **
[Re: AL®] 30 октября 2024 в 18:23
AL® 30.10.2024 15:28 пишет:

навіть якщо допустити, що це чохол с процессором снеп і памяттю на 22Гб, залишається все одно ручка, клава, зарядка - які в сукупності будуть все одно дорожче ніж 20 євро.

Чи відправлять на сусідню адресу комусь ту ж цеглину, де отримає хтось кому пофік що то таке, а ти не зможеш отримати, а тоді алік скаже "ну забирайте якось, товар же у вас в країні" або "товар вже отриманий по трекінгу" і пофік що на іншу адресу та телефон?
Бо в мене так пару раз було, в такому випадку ти ні товару не отримаєш, ні грошей.

нічого подібного. все чудово ріфандять, головне описати правильно проблему. тим більше, при відправці на моє ім'я, але невірну адресу - ту ж посилку не отримає ніхто. минулого року мені так повезли у Вінницьку область(не знаю що, бо ж так і не отримав). 50 грн за перенаправлення посилки я звісно ж укрпошті платити не став. за 2 тижні та посилка рушила назад до піднебесної. відкрив ріфанд, поробив скріни трекінгу(перекладачем зробив сайт укрпошти англомовним). і все
Змінено Sergio225 (18:26 30/10/2024)
AL® | аццкая сотона **
[Re: Sergio225] 30 октября 2024 в 18:41
Sergio225 30.10.2024 18:23 пишет:

AL® 30.10.2024 15:28 пишет:

нічого подібного. все чудово ріфандять, головне описати правильно проблему. тим більше, при відправці на моє ім'я, але невірну адресу - ту ж посилку не отримає ніхто. минулого року мені так повезли у Вінницьку область(не знаю що, бо ж так і не отримав). 50 грн за перенаправлення посилки я звісно ж укрпошті платити не став. за 2 тижні та посилка рушила назад до піднебесної. відкрив ріфанд, поробив скріни трекінгу(перекладачем зробив сайт укрпошти англомовним). і все

а чого на твоє імʼя? на реального адресата.
Беремо цеглину, шлемо її тупо комусь іншому в твоєму місті. Отримувачу пофік же, ну приколовся хтось, прислав цеглину. Або прислати якусь дрібничку цікаву, замість коштовного товару, який ти купив. По трекінгу - посилка отримана, пофік, що не тобою. Трекінг показує максимум місто та індекс. Все співпадає, посилка отримана.
Диспут марно відкривати, так як доказів не отримання в тебе немає.
В результаті ні товару, ні коштів. Продавець линяє на пару баксів доставки + ціна дрібнички; Фейковий отримувач нашарік отримує дрібничку. А ось ти линяєш на всю ціну товара + доставка, самий крайній )
HDC1 | Супер писатель! **
[Re: Yura-8] 31 октября 2024 в 02:16
Шось оце ніфіга не розумію, чи то тупенький відколи компютерною електронікою не займаюсь. Подивився в цього продавця 2 відгуки 3 дні назад, купа продажів, звідки така ціна і що це - хз. Як це ноутбук може коштувати 700 гривень з доставкою з Китаю?
Ноут за 700 грн
В описі і картинках реально як ноутбук, а продається по ціні флешки. Так і кортить клацнути рукою і купити бо якщо втрачу то менше ніж 20 доларів, а якщо отримаю то ноутбук за 300 доларів, але ясно що отримаю дулю, тільки цікаво в чому саме обман...
AlexAudiCoupe | V.I.P. ***
[Re: Yura-8] 31 октября 2024 в 08:16
Yura-8 30.10.2024 13:21 пишет:

грн.1,101.01 | Оригінальна глобальна версія планшетного ПК Pad 6S Pro Snapdragon 8 Gen2 Android 14 20000 мАг 16 ГБ 1 ТБ 5G Dual Wifi SIM Card HD 4K Tab

XiOAmi - це не XiAOmi :-)
kievbsm | старый писатель ***
[Re: Yura-8] 31 октября 2024 в 09:31
Где-то недавно уже проскакивало видео - один смельчак так себе ноут заказал.
В итоге к нему приехала только маленькая клавиатура. И всё.
Ну, он открыл спор на алике, бо продавец уже испарился.
Обещали вернуть деньги, но клава осталась у него. Что с ней делать - куда её применить он, пока, так и не сообразил.

Ещё видел описания похожих историй на маркетплейсах с планшетами. Там, вроде, даже планшеты приходили, но, по факту, начинка в них оказывалась на уровне красиво раскрашенного кирпича. Тоже особо никуда не применишь - ни перепрошить, ни что-то привычное запустить нормально не получалось. В общем, вроде даже что-то и работает, но куда это что-то примениять - та ещё загадка.

Электромусор.
AL® | аццкая сотона **
[Re: AlexAudiCoupe] 31 октября 2024 в 09:32
AlexAudiCoupe 31.10.2024 08:16 пишет:

Yura-8 30.10.2024 13:21 пишет:

XiOAmi - це не XiAOmi :-)

там окрім цього ще багато "опечаток", чи то випадково, чи то так поспішали створити купу магазинів..
Але, навіть якщо там no-name бренд, снеп є снеп, і інші хар-ки нормальні, тож розвод не в тому, що бренд інший.
Aziz | СуперСтар **
[Re: HDC1] 31 октября 2024 в 13:23
HDC1 31.10.2024 02:16 пишет:

Шось оце ніфіга не розумію, чи то тупенький відколи компютерною електронікою не займаюсь. Подивився в цього продавця 2 відгуки 3 дні назад, купа продажів, звідки така ціна і що це - хз. Як це ноутбук може коштувати 700 гривень з доставкою з Китаю?
Ноут за 700 грн
В описі і картинках реально як ноутбук, а продається по ціні флешки. Так і кортить клацнути рукою і купити бо якщо втрачу то менше ніж 20 доларів, а якщо отримаю то ноутбук за 300 доларів, але ясно що отримаю дулю, тільки цікаво в чому саме обман...

у питаннях там же:
В ответ на:

Do not fall for this scam I bought a laptop they sent me a keyboard

NID | Достоевский *
[Re: Yura-8] 31 октября 2024 в 19:00
Замість планшета буде чохол, лаптопа - клава.
Без сумнівів.
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Yorc, moderator 

0 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 991