autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Акумуляторний пилосос: практична річ чи просто маркетинг (3/3)

DimonDSV | V.I.P **
Re: Акумуляторний пилосос: практична річ чи просто маркетинг
[Re: nosatiy] 4 ноября 2024 в 08:58
З власно досвіду: з моменту покупки акумуляторного, я звичайний брав до рук один раз, коли він мені заважав щось дістати із шафи. Прибиральниця також тільки акумуляторним користується. Навіть собаці він більше подобається))

Але кожному своє. У кожного свій досвід. Інакше альтернатив би не було.
Traveler | Дядя Сь **
[Re: alex_b] 4 ноября 2024 в 11:01
alex_b 03.11.2024 21:25 пишет:

Стопроцентний аргумент Але мого уявлення цілком досить, щоб уявити, як реально (без фантазій) я буду працювати півторакілограмовим девайсом замість насадки на кінці шланга. І лазити з ним по полицях та під меблями (якщо його звісно можна буде туди підсунути). Ні? На граблі неодмінно треба самому наступити, вилікувати забитого лоба, і тільки потім написати в інтернеті?
Нікого не збираюсь переконувати. Люди по-різному прибирають, мають різні уподобання і купа людей обирає такі пилососи.

Ну коротше, тут є люди, які користуються і тим, і тим варіантом, та можуть скласти реальне враження.

І ті, хто користується одним, а по іншому видають свої фантазії
alex_b | пользователь **
[Re: Traveler] 4 ноября 2024 в 17:41
В ответ на:

ті, хто користується одним, а по іншому видають свої фантазії

Оу, йесс! Насправді на граблі можна наступати, бо сам ніколи не наступав. То все ж такі собі фантазії не наступавших. Еге ж?
Якщо серйозно, то ти ж уже виклав свої думки, а я свої. І ти чомусь ніяк не заспокоїшся, що у декого трохи інші пріоритети в частині прибирання, наприклад.
Ти продаєш акумуляторні пилососи?
PS Для більшої солідності в твоїх очах можу запевнити, що користувався таким девайсом в офісі декілька разів. Підійде?
Змінено alex_b (17:41 04/11/2024)
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Акумуляторний пилосос: практична річ чи просто маркетинг (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 17 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1407