Які застосунки для айфон використовуєте для їх детекції. Раніше Speedster гарно працював, була собі реклама, ну і грець їй, а тут стали якісь ненажери - зніс. Що використовуєте для оповіщення окрім вейз?
ЁПРСТФ 03.11.2024 20:50 пишет: Які застосунки для айфон використовуєте для їх детекції. Раніше Speedster гарно працював, була собі реклама, ну і грець їй, а тут стали якісь ненажери - зніс. Що використовуєте для оповіщення окрім вейз?
а чим вейз не подобаєть? там ти ще допомогаєшь іншим людям мати реальну інформацію зі шляхів якими катаєшься (реальна швидкість/завантаженість).
також тільки вейз. але навіть він не допомагає уникнути штрафів, бо я краще знаю що тут обмеження 80. як виявилося - було. було ще пару тижнів як. а тепер я за 170 грн знаю що зняли знаки 80.
DimonDSV 04.11.2024 11:20 пишет: також тільки вейз. але навіть він не допомагає уникнути штрафів, бо я краще знаю що тут обмеження 80. як виявилося - було. було ще пару тижнів як. а тепер я за 170 грн знаю що зняли знаки 80.
Мені два тижні тому допоміг. Як виявилось, на трасі Київ-Чернігів, Калитянське вже не на синьому фоні. Іхав з увімкненим вейзом і той попередив про зону зниження швидкості, ще здивувався, типу якого... і добре, що знизив бо столяи
DimonDSV 04.11.2024 11:20 пишет: також тільки вейз. але навіть він не допомагає уникнути штрафів, бо я краще знаю що тут обмеження 80. як виявилося - було. було ще пару тижнів як. а тепер я за 170 грн знаю що зняли знаки 80.
Це лікується дуже швидко, якщо надати точні дані де початок і кінець. Раніше простіше було, усі з реєстраторами катались і завжди можна було знайти актаульні дані, а зараз "новий міст" в Чернігів намалював, а де там й які швидкості хз... З супутника не видно
ЁПРСТФ 03.11.2024 20:50 пишет: Які застосунки для айфон використовуєте для їх детекції. Раніше Speedster гарно працював, була собі реклама, ну і грець їй, а тут стали якісь ненажери - зніс. Що використовуєте для оповіщення окрім вейз?
а чим вейз не подобаєть? там ти ще допомогаєшь іншим людям мати реальну інформацію зі шляхів якими катаєшься (реальна швидкість/завантаженість).
так не работает мулька добавлять засады и\или ямы в вейзе в прошлом году ехал, старался, добавлял, а в ответ тишина... потом тут сказали, что пока ворйна, то откоючили это
про камеры - в прошлом году в синем селе уже после поста н-волынского при разрешенной 110 попал на камеру в ограничение кажись 70, уже и забыл сколько повторю - село синее камера в самом начале села, реагировать было поздно а их знаки по синим селам 90-70 перед переходами задолбали... кстати - они же и в белых селах, где по их правилам априори 50, то почему стоят 90-70???
на окружной ровно стал на кофе и в телефоне увидел штраф оплатил сразу же пока было за пол-цены...
bildyaev 07.11.2024 00:44 пишет: Я особисто що б камер було як умога більше, що б більше порядку на дорозі було і менше дтп
Візьми з полки пиріжок.
А можна й мені пірожка, я теж в цій гільдії Але... Я б робив більше камер не швидкості, а контролюючих "поворот з другого ряду", "проїзд на червоне світло", "блокування перехрестя", ...
За останні півроку було встановлено дуже багато камер, але чомусь не вводять їх в експлуатацію
bildyaev 07.11.2024 00:44 пишет: Я особисто що б камер було як умога більше, що б більше порядку на дорозі було і менше дтп
Візьми з полки пиріжок.
А можна й мені пірожка, я теж в цій гільдії Але... Я б робив більше камер не швидкості, а контролюючих "поворот з другого ряду", "проїзд на червоне світло", "блокування перехрестя", ...
За останні півроку було встановлено дуже багато камер, але чомусь не вводять їх в експлуатацію
Все буде. Просто почекайте. А там вже і автопілоти причешуть і буде тиш та гладь.