UA 07.11.2024 21:01 пишет: як така? Точка доступа Ubiquiti UniFi
норм. тільки їх купа різновидів. від лайт до про. віфі 5 чи 6.... почитай
пс: в мене 3 шт лонг рейнж. на 2х поверховий будинок стає
2 шт на квартиру. Контролер щоб не купляти cloudkey поставив на xpenology. З контролером працює mesh та band steering 2 UA - зверни увагу що вони бувають на різне poe, якщо збираєшся живити від свіча.
UA 07.11.2024 21:01 пишет: як така? Точка доступа Ubiquiti UniFi
норм. тільки їх купа різновидів. від лайт до про. віфі 5 чи 6.... почитай
пс: в мене 3 шт лонг рейнж. на 2х поверховий будинок стає
2 шт на квартиру. Контролер щоб не купляти cloudkey поставив на xpenology. З контролером працює mesh та band steering 2 UA - зверни увагу що вони бувають на різне poe, якщо збираєшся живити від свіча.
китайський РоЕ адаптер підключений чи до роутера чи до світла д-лінк
Caonima 06.11.2024 18:46 пишет: Можете порадити комутатор PoE для відеокамер? TP-LINK 1500грн., а якийсь PowerLink 750грн. Воно все однакове, чи краще переплатити?
У мене вдома два Mikrotik - hEX S як роутер з блоком живлення та hAP ac2 працює у режимі точки доступа який отримує живлення через PoE. Але hAP ac2 був давно і в ньому 4 різних мережі з ізоляцією, та і квартира не така вилика (вистачає покриття).
Зараз от дивлюся на що замінити hAP ac2 і не можу обрати.
slivabox 09.11.2024 10:38 пишет: У мене вдома два Mikrotik - hEX S як роутер з блоком живлення та hAP ac2 працює у режимі точки доступа який отримує живлення через PoE. Але hAP ac2 був давно і в ньому 4 різних мережі з ізоляцією, та і квартира не така вилика (вистачає покриття).
Зараз от дивлюся на що замінити hAP ac2 і не можу обрати.
Дякую за пораду. Почитав відгуки і хоча в цілому нема нічого негативного пишуть що альтернативи unifi u6 pro або TP-Link omada (з того ж сегменту) будуть краще.
Замовив eap650 (вийшла майже у два рази дешевше ніж мікрот). Подивимося як вона буде. Пишуть що додали ppsk у передостанній прошивці є poe (активне та пасивне) та vlans.