Re: За велодоріжки і концепцію розвитка міста в цілому
[Re: hugo-smk] 12 ноября 2024 в 23:03
hugo-smk 05.11.2024 16:50 пишет: Цей брєд колись припиниться взагалі?
А чому б йому припинятися? Принципово це все вирішується на виборах зміною місцевої влади на іншу, з іншими поглядами. Ну ось балотуватиметься хтось з місцевих автоюашників, що пообіцяє закатати всю столицю в дороги і парковки, то проголосуємо дружно... аж всі кілька десятків активних користувачів
juiT 06.11.2024 15:15 пишет: Влупити три "хмарочоси" + купа комерційних приміщень. Люди повинні приїжджати на велосипедах, тролейбусах чи іти пішки від метро вокзальна? Зато тротуар 6м шириною, не враховуючи велодоріжку. А людей то скільки прогулюється. За то для автомобілів жодного парковочного місця.
Нехай власники тих комерційних приміщень і хвилюються про своїх потенційних клієнтів або ж їх втрачають. Тут же закони бізнесу спрацюють, коли люди на автомобілях їх не відвідуватимуть. А, може, там вже це враховано і повністю влаштовує. Тож просто їдеш до іншого хмарочоса, де буде зручніше.
[Re: XS1] 13 ноября 2024 в 00:10
XS1 12.11.2024 23:03 пишет:
Нехай власники тих комерційних приміщень і хвилюються про своїх потенційних клієнтів або ж їх втрачають.
Це ущербна логіка, яка ні дочого хорошого не привела, як видно. Будуючи комерційну нерухомість, потрібно враховувати потреби тих, хто буде її "кормити", тобто клієнтів. А у нас як завжди, через , або це проблеми власників (орендарів).
[Re: XS1] 13 ноября 2024 в 06:44
Нехай власники тих комерційних приміщень і хвилюються про своїх потенційних клієнтів або ж їх втрачають. Тут же закони бізнесу спрацюють, коли люди на автомобілях їх не відвідуватимуть. А, може, там вже це враховано і повністю влаштовує. Тож просто їдеш до іншого хмарочоса, де буде зручніше.
та побудуваали ж паруси гулівери тауери і леонарди без усяких зручностей для паркування офісних працівників. І що? Спрацювали закони бізнесу?
[Re: nickka] 13 ноября 2024 в 07:41
nickka 13.11.2024 06:44 пишет:
та побудуваали ж паруси гулівери тауери і леонарди без усяких зручностей для паркування офісних працівників. І що? Спрацювали закони бізнесу?
В парусі та гулівері є які не які підземні паркінги і до трьох станцій метро пішки зовсім близько. Хоча звісно обидва - огидні одоробла які спотворюють вигляд ціє історичної частини міста.
[Re: juiT] 13 ноября 2024 в 13:10
juiT 13.11.2024 00:10 пишет:
Нехай власники тих комерційних приміщень і хвилюються про своїх потенційних клієнтів або ж їх втрачають.
Це ущербна логіка, яка ні дочого хорошого не привела, як видно. Будуючи комерційну нерухомість, потрібно враховувати потреби тих, хто буде її "кормити", тобто клієнтів. А у нас як завжди, через , або це проблеми власників (орендарів).
Тепле з м'яким не варто підміняти. То державна/муніципальна установа будувала комерційну нерухомість в тому місці? Чи бізнесмен, який де відхопив землю, там і вліпив висотку? Ну так чому в той момент не думав, що захоче заманити туди автовласників на машинах і не проінвестував в кілька поверхів підземної (або навіть надземної) парковки? Це коли є бабки на хмарочос, але концепцію його використання обдумують примітивно. Ну тоді нехай втрачають кошти у вигляді недоотриманих прибутків з окремої категорії осіб. Забити якусь локацію міста безлімітною автопарковкою так само погано, як і взагалі обмежити можливість попасти туди на машині хоч комусь. Столиця - воно велике багатомільйонне місто, тож коли в якійсь локації бачиш, що умови проживання/роботи/шоппінгу не подобаються, то дуже великі шанси відмовитися на користь чогось іншого.
[Re: nickka] 13 ноября 2024 в 13:14
nickka 13.11.2024 06:44 пишет: та побудуваали ж паруси гулівери тауери і леонарди без усяких зручностей для паркування офісних працівників. І що? Спрацювали закони бізнесу?
Так, вони завжди працюють. Якщо тебе туди примусово не мобілізували для роботи, то завжди можеш відмовитися і не йти. Так само, як і для покупок. Ну не говорячи про те, що все ж у більшості хоч якісь парковки, але є. Метро поряд, як вже написали, теж є вагомим критерієм для багатьох.
[Re: XS1] 13 ноября 2024 в 13:40
Я доречі через дебілячу парковку не користуюся ТРЦ Республіка. І через велику парковку - якраз віддаю перевагу Лавіні, хоча вона від мене далі, а магазини плюс-мінус ті самі.
[Re: harald67] 13 ноября 2024 в 23:11
harald67 13.11.2024 07:41 пишет:
В парусі та гулівері є які не які підземні паркінги і до трьох станцій метро пішки зовсім близько. Хоча звісно обидва - огидні одоробла які спотворюють вигляд ціє історичної частини міста.
[Re: opexkiev] 14 ноября 2024 в 09:11
opexkiev 13.11.2024 13:40 пишет: Я доречі через дебілячу парковку не користуюся ТРЦ Республіка. І через велику парковку - якраз віддаю перевагу Лавіні, хоча вона від мене далі, а магазини плюс-мінус ті самі.
о я думав, я один такий декілька разів думав - о, може заскочити, глянути що там, в тій Республіці, і кожен раз бачу якусь чергу на заїзд, і думаю - і нафіга воно мені треба
[Re: Hammer] 14 ноября 2024 в 10:52
Hammer 13.11.2024 23:11 пишет:
harald67 13.11.2024 07:41 пишет:
В ответ на: ...
10 мин с дому до паруса с гулівером можна й пішки
До паруса я і за 6 хвилин пішки дійду. Але ж вид з вікна вони мені зіпсували. Хоча в нинішній ситуації в цьому і певна користь є.
[Re: nickka] 14 ноября 2024 в 12:15
nickka 14.11.2024 11:59 пишет: якби у мене поруч був отой самий магазин і парус то я не уявляю собі причину з якої б я пішов до паруса
Ти мабуть мав на увазі гулівер, бо у парусі взагалі нічого немає, крім автосалону Лексус. А щодо того самого магазину, то там не усе так райдужно з асортиментом. Наприклад пива нормального там немає, майонеза також, суші коштують як в егерсунді, а якість нижча, .... От елітні віскі на розлив за ціною, як і пляшка (співвідносно) - оце супер пропозиція. Можна багато чого цікавого скуштувати, чого купувати цілу пляшку за кілька тисяч якось не дуже (ще й не відомо, чи сподобається). Я там уперше скштував бурбон, який не просто можна пити, а навіть цікаво.
[Re: juiT] 16 ноября 2024 в 15:30
juiT 06.11.2024 15:15 пишет:
Влупити три "хмарочоси" + купа комерційних приміщень. Люди повинні приїжджати на велосипедах, тролейбусах чи іти пішки від метро вокзальна?
Це ж комерція жк, нащо туди їхати на метро? Вони і розраховані в основному на мешканців Квартету. Якби там були паркомісця, вони були б запарковані мешканцями, а не чекали, поки хтось приїде в ту комерцію з іншого краю міста.
Для того, щоб звідкись їхати, є формат трц з великими парковками.
[Re: harald67] 16 ноября 2024 в 18:35
harald67 14.11.2024 12:15 пишет:
nickka 14.11.2024 11:59 пишет: якби у мене поруч був отой самий магазин і парус то я не уявляю собі причину з якої б я пішов до паруса
Ти мабуть мав на увазі гулівер, бо у парусі взагалі нічого немає, крім автосалону Лексус. А щодо того самого магазину, то там не усе так райдужно з асортиментом. Наприклад пива нормального там немає, майонеза також, суші коштують як в егерсунді, а якість нижча, .... От елітні віскі на розлив за ціною, як і пляшка (співвідносно) - оце супер пропозиція. Можна багато чого цікавого скуштувати, чого купувати цілу пляшку за кілька тисяч якось не дуже (ще й не відомо, чи сподобається). Я там уперше скштував бурбон, який не просто можна пити, а навіть цікаво.
ех а були часи коли там замість бурбону були найдешевші яйця на нейбагуді. а що за бурбон то?