Прям по гарячих,в прямому сенсі слова, слідах пишу. Звичайні металеві, погнуло несильно,але на зиму не ок так лишати. Своїми руками реально? Чи шукати майстрів? Якось на олх зустрічав таку послугу,але в якомусь більш постраждалому місті.
Майже всі зазори +- отак виглядають. Просто кувалдою випрямити? Чимось тягнути? Розумію, що питання тупі, але я ніколи з металом не мав справ, а тут треба щось зробити щоб сніг не задував
hugo-smk 07.11.2024 14:42 пишет: треба щось зробити щоб сніг не задував
Найпростіше - приклеїти якийсь ущільнювач
Так там подекуди така ширина,що я можу півлодоні легко впихнути. Хіба що запінити,а потім обережно прорізати щілину,щоб відкривалась створка. Ну і взагалі так і не зрозумілм- чи то хвиля,чи ДСНС заглядали чи нема пожежі в середині
Це ж залізо - воно гнеться як в один бік - так і назад. Крупним молотком (чи кувалдою) - воно, ймовірно, порівняється і по місцю, навіть не знімаючи створку. Лише, якщо робити це не знімаючи - то вібрацією можна відбити завісу (бо місця зварих швів та біля них - такого не люблять, вони більш крихкі).
VovkZ 09.11.2024 10:47 пишет: Це ж залізо - воно гнеться як в один бік - так і назад. Крупним молотком (чи кувалдою) - воно, ймовірно, порівняється і по місцю, навіть не знімаючи створку. Лише, якщо робити це не знімаючи - то вібрацією можна відбити завісу (бо місця зварих швів та біля них - такого не люблять, вони більш крихкі).
Частково ситуацію таки виправили кувалдою. Але сама "хвіртка" щось зовсім не хоче прилягати, там явно треба вже дивитись детально, або замок ставити в "тонкому" місці.
VovkZ 09.11.2024 10:47 пишет: Це ж залізо - воно гнеться як в один бік - так і назад. Крупним молотком (чи кувалдою) - воно, ймовірно, порівняється і по місцю, навіть не знімаючи створку. Лише, якщо робити це не знімаючи - то вібрацією можна відбити завісу (бо місця зварих швів та біля них - такого не люблять, вони більш крихкі).
Частково ситуацію таки виправили кувалдою. Але сама "хвіртка" щось зовсім не хоче прилягати, там явно треба вже дивитись детально, або замок ставити в "тонкому" місці.
Дивитись-колупати поки не приляже. Доречі коли нові ворота роблять з отакого металу то воно навіть на новому не зразу все чітко прилягає так як ці листи металу бувають трохи криві.