dallasGSM 28.12.2024 12:35 пишет: як на мене дивно, що так довго продається. Це так бн двигун впливає? Які ризики від цього? Наколи не мав з таким справ.
Дуже цікаві покупці в цій цінові категорії. Коли авто D класу, яке новим коштувало під тридцяту, і сьогодні продається по ціні китайського Авео, приїжджають відповідні покупці, які назбирали 6 тисяч і хочуть на всі гроші купити нове авто, як з салону. Недавно авто дивилась парочка, яка приїхала на дірявій Октавії Тур. Позаглядали у всі дірки, сказали, що механіка їм підходить. Покатались, сподобалось, як їде. Але в кінці жінка питає: А ви двигун в техпаспорт вписали? На пояснення продавця, що в техпаспорт вже багато років не вносять номера двигуна, а тільки його об'єм. Тобто, якщо немає переобладнання, то нічого не вписується. З нерозумінням в очах вони сідають в свою ластівку і їдуть в нікуди. Мабуть, їм треба китайський Авео.
dallasGSM 28.12.2024 12:35 пишет: як на мене дивно, що так довго продається. Це так бн двигун впливає? Які ризики від цього? Наколи не мав з таким справ.
Дуже цікаві покупці в цій цінові категорії. Коли авто D класу, яке новим коштувало під тридцяту, і сьогодні продається по ціні китайського Авео, приїжджають відповідні покупці, які назбирали 6 тисяч і хочуть на всі гроші купити нове авто, як з салону. Недавно авто дивилась парочка, яка приїхала на дірявій Октавії Тур. Позаглядали у всі дірки, сказали, що механіка їм підходить. Покатались, сподобалось, як їде. Але в кінці жінка питає: А ви двигун в техпаспорт вписали? На пояснення продавця, що в техпаспорт вже багато років не вносять номера двигуна, а тільки його об'єм. Тобто, якщо немає переобладнання, то нічого не вписується. З нерозумінням в очах вони сідають в свою ластівку і їдуть в нікуди. Мабуть, їм треба китайський Авео.
Забийте. Всі колмись такими були. За досвідом, чим дорожче автівку продаєш, тим простіше з покупцями. Я остарннім часом відкрив для себе трейд-ін. Втрачаєш 2-3 куе, але мозок здоровіший на всі 10.
До речі, я Вашу автівку дружині показував, вона кажу, що коняк мало ) Зараз їздить на механіці, правда кабріку, задоволена )
Ol555 17.01.2025 16:11 пишет: Коли авто D класу, яке новим коштувало під тридцяту, і сьогодні продається по ціні китайського Авео, приїжджають відповідні покупці, які назбирали 6 тисяч і хочуть на всі гроші купити нове авто, як з салону.
Є таке. Залишу свою блискавку онукам на повчитися кермувати, тому що скидати за дві копійки авто, а не дрючок - рука не піднімається
Дійсно дивно якось... Я навіть не китайський, а україно-китайський авео, приблизно також року, який новим коштував 10 тис, продав за 4 тисячі подружжю з першого перегляду. А тут автівка в три рази дорожчою була, і ніхто не купує...
Ol555 17.01.2025 16:11 пишет: [цитата="dallasGSM Забийте. Всі колмись такими були. За досвідом, чим дорожче автівку продаєш, тим простіше з покупцями. Я остарннім часом відкрив для себе трейд-ін. Втрачаєш 2-3 куе, але мозок здоровіший на всі 10.
До речі, я Вашу автівку дружині показував, вона кажу, що коняк мало ) Зараз їздить на механіці, правда кабріку, задоволена )
Я також до війни шестирічного Ласетті за 9700 за дві години продав. А щодо коняк мало на цьому двигуні, то треба дивитись не на 160 к.с., а на крутний момент 240 н.м. Я з легкістю тягаюсь з 2,5 літровими атмосферниками, бо двох літрові не доганяють, особливо на вищих передачах. Звичайно, якщо це не якийсь Golf GTI, чи турбована Шкода, бо тазики вони значно легші. Я взагалі для себе відкрив, що краще турбо є лише V8. Купив собі таку стареньку забавку.