autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
WalkmandT | СуперСтар **
Re: "dumb" phone - хтось пробував?
[Re: AL®] 12 ноября 2024 в 12:17
Хз. В моё время, Ессет парентал контрол решил вопрос. Я не смог его обойти. Закрывается доступ к меню настройки и всё. Финита.
R.Karp | СуперСтар **
[Re: AL®] 12 ноября 2024 в 12:20
А чим оті девайси відрізняються від смарт-годинника. Там теж не має соцмереж, є можливість телефонувати і є GPS. Забрати телефон і видати годинник. Але ж в школі будуть сміятися у будь якому випадку, а це давитиме на психіку значно сильніше.
AL® | аццкая сотона **
[Re: WalkmandT] 12 ноября 2024 в 12:29
WalkmandT 12.11.2024 12:17 пишет:

Хз. В моё время, Ессет парентал контрол решил вопрос. Я не смог его обойти. Закрывается доступ к меню настройки и всё. Финита.

угу, майже.
насправді пряму спробу відкрити налаштування - так, закривається, але ж є купа "обхідних" шляхів як потрапити в конкретне налаштування, наприклад зі шторки, натиснувши і потримавши пару секунд той же вай-фай, або батарейку, або мобільні дані - і оппа, виявляється тоді можна потрапити в ці налаштування, незважаючи, що самі налаштування під забороною. Може від телефону, оболочки чи там того ж додатка це залежить, але принаймі воно не все так працює, як хотілось би, а діти знаходять і знаходять нові дирки в захисті такого роду.
zizudm | опытный писатель *
[Re: AL®] 12 ноября 2024 в 15:44
AL® 12.11.2024 12:29 пишет:

WalkmandT 12.11.2024 12:17 пишет:

угу, майже.
насправді пряму спробу відкрити налаштування - так, закривається, але ж є купа "обхідних" шляхів як потрапити в конкретне налаштування, наприклад зі шторки, натиснувши і потримавши пару секунд той же вай-фай, або батарейку, або мобільні дані - і оппа, виявляється тоді можна потрапити в ці налаштування, незважаючи, що самі налаштування під забороною. Може від телефону, оболочки чи там того ж додатка це залежить, але принаймі воно не все так працює, як хотілось би, а діти знаходять і знаходять нові дирки в захисті такого роду.

в мене в самого 2 хлопця зі смартами. Всюди встановлений фемілі лінк, обмежує всі додатки (блокує чи обмежує часом), все налаштовано - 2 год в день різні ігри, месенджери. коли є провтик, блокую на тиждень - тільки режим звонілки. +Лайф 360 встановлений - дам можливість контролювати геолокацію. Обходу цих штук хлопці ще не знайшли, працюю норм
AL® | аццкая сотона **
[Re: zizudm] 12 ноября 2024 в 16:55
zizudm 12.11.2024 15:44 пишет:

в мене в самого 2 хлопця зі смартами. Всюди встановлений фемілі лінк,
...
Обходу цих штук хлопці ще не знайшли, працюю норм

радий за вас. у мене діти знайшли купу способів навіть тотальний блок обходити.
може від девайса залежить. останні (13+ андроїди) важко блочити навіть тому ж фемілі лінку.
Hammer | Властелин 12ти Вольт ***
[Re: juiT] 16 ноября 2024 в 18:25
juiT 11.11.2024 14:14 пишет:

А що ти дитині в замін пропонуєш?
Чим йому займатись у вільний час?
Немає Ютуб, лягти на диван і дивитись в потолок?

утки
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Yorc, moderator 

4 користувачів і 22 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1080