А чим оті девайси відрізняються від смарт-годинника. Там теж не має соцмереж, є можливість телефонувати і є GPS. Забрати телефон і видати годинник. Але ж в школі будуть сміятися у будь якому випадку, а це давитиме на психіку значно сильніше.
WalkmandT 12.11.2024 12:17 пишет: Хз. В моё время, Ессет парентал контрол решил вопрос. Я не смог его обойти. Закрывается доступ к меню настройки и всё. Финита.
угу, майже. насправді пряму спробу відкрити налаштування - так, закривається, але ж є купа "обхідних" шляхів як потрапити в конкретне налаштування, наприклад зі шторки, натиснувши і потримавши пару секунд той же вай-фай, або батарейку, або мобільні дані - і оппа, виявляється тоді можна потрапити в ці налаштування, незважаючи, що самі налаштування під забороною. Може від телефону, оболочки чи там того ж додатка це залежить, але принаймі воно не все так працює, як хотілось би, а діти знаходять і знаходять нові дирки в захисті такого роду.
WalkmandT 12.11.2024 12:17 пишет: Хз. В моё время, Ессет парентал контрол решил вопрос. Я не смог его обойти. Закрывается доступ к меню настройки и всё. Финита.
угу, майже. насправді пряму спробу відкрити налаштування - так, закривається, але ж є купа "обхідних" шляхів як потрапити в конкретне налаштування, наприклад зі шторки, натиснувши і потримавши пару секунд той же вай-фай, або батарейку, або мобільні дані - і оппа, виявляється тоді можна потрапити в ці налаштування, незважаючи, що самі налаштування під забороною. Може від телефону, оболочки чи там того ж додатка це залежить, але принаймі воно не все так працює, як хотілось би, а діти знаходять і знаходять нові дирки в захисті такого роду.
в мене в самого 2 хлопця зі смартами. Всюди встановлений фемілі лінк, обмежує всі додатки (блокує чи обмежує часом), все налаштовано - 2 год в день різні ігри, месенджери. коли є провтик, блокую на тиждень - тільки режим звонілки. +Лайф 360 встановлений - дам можливість контролювати геолокацію. Обходу цих штук хлопці ще не знайшли, працюю норм
в мене в самого 2 хлопця зі смартами. Всюди встановлений фемілі лінк, ... Обходу цих штук хлопці ще не знайшли, працюю норм
радий за вас. у мене діти знайшли купу способів навіть тотальний блок обходити. може від девайса залежить. останні (13+ андроїди) важко блочити навіть тому ж фемілі лінку.