autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
hugo-smk | СуперСтар **
Оплата податку "анонімно"
13 ноября 2024 в 03:26
Якщо що - все легально,ніяких муток)
Є потреба провести оплату податку (вірніше ЄСВ) від імені ФОПа. Бажання десь світити свої дані при цьому нема. Я так розумію всі онлайн варіанти відпадають? Як і термінали типу привата/ізіпей? Фізчино в касі банку тоді,чи там теж зараз ідентифікацію вимагають?
Сума мізерна, менше фінмоніторингових 5к.
kkk_GAZ240 | Шкодоволгный Вазотавр *
Re: Оплата податку "анонімно"
[Re: hugo-smk] 13 ноября 2024 в 06:49
hugo-smk 13.11.2024 03:26 пишет:

Є потреба провести оплату податку (вірніше ЄСВ) від імені ФОПа. Бажання десь світити свої дані при цьому нема. Я так розумію всі онлайн варіанти відпадають? Як і термінали типу привата/ізіпей? Фізчино в касі банку тоді,чи там теж зараз ідентифікацію вимагають?

Тільки якщо ФОП оформить доручення. В приваті зовсім подуріли, наприклад - ти там нічого без наявності їх картки не заплатиш, їм навіть паспорт не документ.
harald67 | подсевший на форум **
[Re: kkk_GAZ240] 13 ноября 2024 в 07:38
kkk_GAZ240 13.11.2024 06:49 пишет:

Тільки якщо ФОП оформить доручення. В приваті зовсім подуріли, наприклад - ти там нічого без наявності їх картки не заплатиш, їм навіть паспорт не документ.

В двох інших банках, терміналами яких я інколи користуюся так само. Вхід в меню термінала через смс на номер мобільного. Якщо твого номеру телефона немає в базі даних клієнтів банку то вибачай.
MakcPassat | Достоевский ***
[Re: hugo-smk] 13 ноября 2024 в 07:41
А фоп твой или чей-то?
-Виталя- | Достоевский **
[Re: hugo-smk] 13 ноября 2024 в 09:27

що значить "від імені фопа"?

якщо треба сплатити податки - можна з будь якої картки - хоч своєї, хоч мами/дядьки/троюрідного племінника.
головне правильно вказати опис платежа
opexkiev | СуперСтар **
[Re: hugo-smk] 13 ноября 2024 в 09:30
Я колись року до 2017 і кешем платив єдиний і єсв. За себе правда але ніхто не перевіряв давай тільки код фопа
Вже нема такого?
Daugava | V.I.P ***
[Re: hugo-smk] 13 ноября 2024 в 10:19
Можна спробувати через IPAY оплату по реквізитах, підозрюю, що аналогічні послуги можуть бути у EASYPAY та Portmone, та мабуть ще когось.
https://www.ipay.ua/ua/p2r

До податкової піде тільки та інформація, яку ви зазначите при оплаті. Це не буде "анонімно", бо номер картки платника буде "засвічений", і при бажанні по ньому можна буде вирахувати реального платника. На практиці, я не бачив, подібних запитів від податкової.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: -Виталя-] 13 ноября 2024 в 14:52
-Виталя- 13.11.2024 09:27 пишет:

якщо треба сплатити податки - можна з будь якої картки - хоч своєї, хоч мами/дядьки/троюрідного племінника.

Я це знаю.
Питання як заплатити з картки "троюрідного племінника", але щоб ніде не було видно цього моменту
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: Daugava] 13 ноября 2024 в 14:53
Daugava 13.11.2024 10:19 пишет:

Можна спробувати через IPAY оплату по реквізитах, підозрюю, що аналогічні послуги можуть бути у EASYPAY та Portmone, та мабуть ще когось.
https://www.ipay.ua/ua/p2r

До податкової піде тільки та інформація, яку ви зазначите при оплаті. Це не буде "анонімно", бо номер картки платника буде "засвічений", і при бажанні по ньому можна буде вирахувати реального платника. На практиці, я не бачив, подібних запитів від податкової.

Ну тут і картка,і номер телефону. Звісно не ПІБ, але теж не хотілось би.
DiSi | Достоевский **
[Re: hugo-smk] 13 ноября 2024 в 16:36
hugo-smk 13.11.2024 14:52 пишет:

-Виталя- 13.11.2024 09:27 пишет:

Я це знаю.
Питання як заплатити з картки "троюрідного племінника", але щоб ніде не було видно цього моменту

Госпади.... Та купи стартовый пакет на 1 раз, идетифицируйся в терминале по номеру телефона с него, заплати и выкинь. Думаю 150 грн. не будут проблемой, достойной темы на форуме)))) То что карточка стояла в телефоне и там имей, да. Могу предоставить телефон в аренду)))).
nickka | продавець овочів **
[Re: hugo-smk] 13 ноября 2024 в 16:40
hugo-smk 13.11.2024 14:52 пишет:

Я це знаю.

ніяк. десь обов'язково слід залишиться.
US7IGN | Хамло **
[Re: nickka] 13 ноября 2024 в 16:53
кріптою
[Re: US7IGN] 13 ноября 2024 в 17:23
US7IGN 13.11.2024 16:53 пишет:

кріптою

а є вже кріптобіржі без ідентифікації?
julson | IesuiT *
[Re: hugo-smk] 13 ноября 2024 в 18:34
слушайте, а в ощаде так как раньше заполнять квитанции уже не работает?
ну типа написал на бумажке реквизиты и плательщика, дал кассиру, она перебила и наличкой в окошко оплатил
когда-то очень давно за нас всех секретарша так ходила и платила - физически она, но по квитанциям каждый персонально
и не тока в ощаде, в любой кассе любого банка так было
Daugava | V.I.P ***
[Re: hugo-smk] 13 ноября 2024 в 18:43
hugo-smk 13.11.2024 14:53 пишет:

Ну тут і картка, і номер телефону. Звісно не ПІБ, але теж не хотілось би.

І картка, і номер телефону залишаються у того, через кого ви сплачуєте. В податкову вони не підуть.
Згадав ще варіант - Нова Пошта. Документів у платника для операцій до 5000 грн вони не питають. Телефон спитають, їм він потрібний насамперед щоб повідомити вам, якщо платіж з якихось причин повернеться.
Daugava | V.I.P ***
[Re: julson] 13 ноября 2024 в 18:45
julson 13.11.2024 18:34 пишет:

Саме так, до 5000 гривен ніхто питати документи не буде. Інша справа, що зараз не кожний банк обслуговує клієнта з вулиці.
[Re: Daugava] 13 ноября 2024 в 19:13
Daugava 13.11.2024 18:45 пишет:

julson 13.11.2024 18:34 пишет:

Саме так, до 5000 гривен ніхто питати документи не буде. Інша справа, що зараз не кожний банк обслуговує клієнта з вулиці.

Не буде, але в прихваті, наприклад, коло каси стоїть планшет, касир запитує номер телефону і потім на планшеті просить поставити підпис. Може не у всіх, у мене картка є, але переді мною в черзі всі на планшеті розписувалися. В агріколі в мене не питали нічого. В ощаді вже давно не був. Нова пей треба з'ясовувати, до мене приходила сусідка допомогти їй розібратися з інтернет провайдером, вона платила на новій пошті, але провайдер цих платежів не зарахував, аж доки я скани не відправив по пошті. хоч все вказано і особовий рахунок, і прізвище, і адреса. Ну і нова пошта всіх за телефоном ідентифікує.
Треба дивитися в чергах банків як платять ті що перед тобою і що у них запитують

До речі, ще укрпошта є. Там будуть півгодини такий платіж вводити, але я не бачив щоб при сплаті платежів питали якісь документи або номер телефона. При поповненні карти через укрпошту щось там на телефон приходило, теж на півгодини операція.
Змінено nickka (19:15 13/11/2024)
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: nickka] 13 ноября 2024 в 19:53
Укрпошта то цікава думка дуже дякую
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 21 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 684