Имеем сонус фабер сонетто Имеем ресивер денон 6300 (может работать как стример, есть выход на усилитель) Есть ли смысл взять усилок и поставить его после ресивера для проигрывания в режиме стерео? (Бюджет на усилитель +-1$) или будут зря потраченные деньги и ощутимого прироста это не даст.
У тебе і ресівер і акустика високого рівня. Хоча сонус фабер сонетто це серія, а кі саме з них у тебе на фронтах стоять? Навяряд чи стереопідсилювач за 1000 доларів звучатиме краще за твій Денон (ціною 3000 доларів) Стереопідсилювач, що звучатиме помітно краще, коштуватиме понад 2000. Якщо є бажання і технічна можливість (виходячи з конструкції АС, модель яких чітко не названа) покращити звук системи, то я б спробував подолати вроджену ваду усіх багатоканальних ресіверів - брак глибоких басів. Для цього можна спробувати докупити не стереопідсилювач, а двоканальний підсилювач потужності (типу такого сторінка десь як раз в тисячу і можна вкластися якщо поторгуватися). Цей підсилювач підключити через виходи попереднього підсилювача твого ресівера для фронтів, а акустику підключити по біампінгу: середні та високі від ресівера, а баси від підсилювача потужності. Але для цього в ас мають бути дві чи три пари клем, а не одна.
harald67 16.11.2024 06:33 пишет: а акустику підключити по біампінгу:
Sonetto v
У мене підключено по біампінгу, для цього докупив 2 комплекта однакових дротів, перепідключив, та "перепікав" калібровочним аудісеєм. До речі після перепідключення акустика "задышала", більш насичено стало все, дроти були supra, поставив kimber (але я невірю у дроти , тому вважаю що саме через підключення стало краще ) В цілому, мене +- влаштовує, але ж заходив у гості товариш, та й ляпнув, ось якби пустив через усілок стерео, то взагалі б не пізнав звук свій, а я тепер неділю погано сплю
harald67 16.11.2024 06:33 пишет: а акустику підключити по біампінгу:
Sonetto v
У мене підключено по біампінгу, для цього докупив 2 комплекта однакових дротів, перепідключив, та "перепікав" калібровочним аудісеєм. До речі після перепідключення акустика "задышала", більш насичено стало все, дроти були supra, поставив kimber (але я невірю у дроти , тому вважаю що саме через підключення стало краще ) В цілому, мене +- влаштовує, але ж заходив у гості товариш, та й ляпнув, ось якби пустив через усілок стерео, то взагалі б не пізнав звук свій, а я тепер неділю погано сплю
у тебе не біампінг, а бівайрінг. Біампінг це як тобі описав. Навряд чи підсилювач за 1000 доларів гратиме краще за твій топовий Денон. Просто басу буде більше. У твого денона попередній підсилювач буде кращий ніж у тисячедоларовому підсилювачі. Проблема лише у басах. Я так вже порівнював свій топовий ресівер маранц (той же денон але під іншим шильдиком) з підсилювачем за 1000. Верхи та середину маранц грав краще, а от баси так - програвав. Отже шукай варіант покращити саме баси. П. С. Акустика у тебе просто космос
У мене всі 4 дроти підключені на різні канали на виході з ресівера.
Консультували хлопці з das hаus по підключенню.
Але можливо я наплутав з визначенням
Справа не у термінах. Просто в корпус ресівера банально не вміщуються 11 (у твоєму випадку) повноцінних кінцевих підсилювача (для отих здоровенних конденсаторів на виході, які є у якісного стереопідсилювача не вистачає місця). Ну і навантаження йде все одно на один блок живлення. Як тільки задієш для басів додатковий окремий підсилювач (інтегральний чи просто підсилювач потужності), коли баси йтимуть від окремого блоку живлення і для глибини басу на виході стоятимуть великі потужні конденсатори, відразу відчуєш різницю саме по басах. У кума просто стереопідсилювач Creek destyny 2 (дуже якісний девайс) і коли він докупив ще один такий самий і запустив звук як я пишу: один підсилювач робить комутацію, попереднє підсилення і грає середні та високі а також через вихід попереднього підсилювача видає сигнал на інший, а другий лише грає баси - різниця була відчутна.
Акустика серьезная, лучше покурить форумы какие усилители их запоют)) идея с 2 усилителями имеет право на жизнь, ресивер их не раскроет. Это как спендор, чем лучше усилок тем лучше музыка льётся, например pathos inpool как мк1 так и 11.
У товарища маранц17 есть Попробую взять попробовать, что выйдет. У нас не особо и почитать есть где, а восприятие звука вообще индивидуальное. У меня друг, очень многое переслушал, оставил себе монитор аудио сильвер, ему нравится когда звук как "скальпелем прорезает", я у него в гостях всегда прошу сделать громкость ниже среднего.
alexkit 16.11.2024 20:45 пишет: Quad Artera моноблоки, в том же дас хаусе взять под залог усилитель, попробовать, может денон с преаутов даст хороший звук
Топові реси денон/маранц з попереднього підсилювача видають такий звук, на якій не здатні більшість стереопідсилювачів в категорії до 2000. Так що варіант спробувати поставити Quad потужник виключно на баси фронтальних колонок - чому б і ні.
SLON 16.11.2024 20:31 пишет: У товарища маранц17 есть Попробую взять попробовать, что выйдет. У нас не особо и почитать есть где, а восприятие звука вообще индивидуальное. У меня друг, очень многое переслушал, оставил себе монитор аудио сильвер, ему нравится когда звук как "скальпелем прорезает", я у него в гостях всегда прошу сделать громкость ниже среднего.
Я б посоромився чіпляту таку абсолютно ніяку акустику до такого підсилювача.
SLON 16.11.2024 22:23 пишет: То різні люди Маранц попрошу собі попробувати
А про монітор йшлося в тому контексті, що кожному подобається своє
Як спробуєш то відпишися. І якщо вже будеш тестувати то спробуй два варіанти: 1) Додатковий підсилювач підключений лише на баси 2) додатковий підсилювач цілком підключений до ас а денон виконує лише роль попереднього підсилювача.