autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Kyivstar: перехід с фізичної на еСім - проблема

AL® | аццкая сотона **
18 ноября 2024 в 12:30
Маю проблемку, вже більше тижня.
Вирішив перейти на еСім в КС, тож зайшов через "мій київстар", натиснув еСім.
Далі спитало, куди відправляти дані по еСім, ввів свій імейл, туди київстар відправив лист-перевірку з кодом з адреси no_reply@kyivstar.net який я успішно отримав, код ввів, далі "мій київстар" подумав-подумав і видав помилку "щось пішло не так" і додаток завис. Через пару хвилин моя фізична сім-картка відвалилась в хрестик (немає звязку), а лист з QR кодом на пошту не прийшов.

Порився в логах рілея, знайшов, що лист-перевірка з кодом приходив з адреси no_reply@kyivstar.net, а ось сам QR код намагався доставитись з ІНШОЇ адреси - noreply@kyivstar.net , якої не існує. Мій рілей спробував перевірити цю noreply@ адресу у київстара, той послав, сказавши, що такої адреси не існує, ну і мій рілей також сказав 5хх до побачення...

Ну що ж, спробував звязатись з оператором. Там, звісно, авторизація через СМС. І все одно, що номер зареганий на паспорт. Тільки смс.
По смс, я звісно, ніяк не можу, бо звязку вже немає. Система "мій київстар" при спробі натиснути еСім кнопочку висне, а при спробі зайти в інформацію по лінії пише "сталася помилка" і вилітає.
Зайшов на сайт, в форму зворотнього звязку. Накатав офіційне звернення, з ФІО, адресою, і все таке інше.
Також написав листа на імейл.

В чаті спробував оформити заявку, та кожен день перевіряю статус - там вони через 3 дні створили нову заявку, стару закрили, а нову поставили в процессі, що там роблять я не знаю, в процессі. Вчора зявилась третя заявка, в перші дві закриті. Дуже потужно щось роблять.

А сьогодні отримав на пошту дві відповіді про... ігнор.

Що порекомендуєте робити?
Djohny | V.I.P **
Re: Kyivstar: перехід с фізичної на еСім - проблема
[Re: AL®] 18 ноября 2024 в 12:55
якщо ти фізічно в Україні то швидше сходити в їх центр обслуговування... В усякому разі моя проблема яку довго робили виглядвирішували телефоном, швидко вирішилась, коли при спробі мене післати за кораблем у салоні, в мене почало зривати дах. Мабуть вигляд при цьому був не дуже, бо хлопчик чогось зблід та швидко проблему "невирішуваєму" вирішив.
AL® | аццкая сотона **
[Re: Djohny] 18 ноября 2024 в 12:58
Djohny 18.11.2024 12:55 пишет:

якщо ти фізічно в Україні то швидше сходити в їх центр обслуговування... В усякому разі моя проблема яку довго робили виглядвирішували телефоном, швидко вирішилась, коли при спробі мене післати за кораблем у салоні, в мене почало зривати дах. Мабуть вигляд при цьому був не дуже, бо хлопчик чогось зблід та швидко проблему "невирішуваєму" вирішив.

ні, ножками в центр обслуговування не варіант для мене.

Прикол ще в тому, що я зовсім недавно змінив паспорт з книжечки старого зразку на айді картку, тож мої паспортні дані в КС мабуть не збігаються, хоча маю надію, що ФІО та ІПН вони здатні співставити.. в банки я інфу оновив, а про КС забув.
YSK | V.I.P **
[Re: AL®] 18 ноября 2024 в 13:18
Спробуй написати їм у ФБ , пам'ятаю якось звертавсь, реагували майже миттєво.
nickka | продавець овочів **
[Re: AL®] 18 ноября 2024 в 13:29
Після того як фізичний перевипуск сім карти київстара на 4ж призвів до того, що нова карта ніяк не хотіла запускатися, а стара, слава богу, ще працювала, двох чи трьох походів до центрів обслуговування київстару, вислуховування що це у вас такий телефон, потім вставили в телефон консультанта, отримали те саме, потім консультант телефонував в підтримку вже консультантів, потім зіпсували ще одну сімку і то саме, потім ми перейшли на лайф. Отака з тим київстаром історія. І ніхто так і не зрозумів що це за проблеми з конкретним номером, та і не дуже хотів зрозуміти. Це я до чого, у них іноді бувають якісь технічні проблеми, які не вирішується за скриптами і все. При цьому на інший номер київстара перевипустили сімку і вона миттєво знайшла мережу, підключилася і запрацювала. Чим один номер відрізняється від іншого консультант центра обслуговування пояснити не зміг.
AL® | аццкая сотона **
[Re: YSK] 18 ноября 2024 в 13:29
YSK 18.11.2024 13:18 пишет:

так, якраз через ФБ зміг оформити заявку, вмовив. але поки що, через тиждень, заявка ще в роботі, як вище написав.
AL® | аццкая сотона **
[Re: nickka] 18 ноября 2024 в 13:32
nickka 18.11.2024 13:29 пишет:

Після того як фізичний перевипуск сім карти київстара на 4ж призвів до того, що нова карта ніяк не хотіла запускатися, а стара, слава богу, ще працювала, двох чи трьох походів до центрів обслуговування київстару, вислуховування що це у вас такий телефон, потім вставили в телефон консультанта, отримали те саме, потім консультант телефонував в підтримку вже консультантів, потім зіпсували ще одну сімку і то саме, потім ми перейшли на лайф. Отака з тим київстаром історія. І ніхто так і не зрозумів що це за проблеми з конкретним номером, та і не дуже хотів зрозуміти. Це я до чого, у них іноді бувають якісь технічні проблеми, які не вирішується за скриптами і все. При цьому на інший номер київстара перевипустили сімку і вона миттєво знайшла мережу, підключилася і запрацювала. Чим один номер відрізняється від іншого консультант центра обслуговування пояснити не зміг.

ну так, я вже вислухав в свою адресу стандартні перегрузити телефон, спробувати ще раз, потім мантра "ми можемо гарантувати роботу наших картки лише в офіційно сертифікованих в Україні телефонах", чим мій OnePlus Open звісно не являється, і т.п. спроби відхаразкатись від проблеми.
YSK | V.I.P **
[Re: AL®] 18 ноября 2024 в 13:39
AL® 18.11.2024 13:29 пишет:

YSK 18.11.2024 13:18 пишет:

так, якраз через ФБ зміг оформити заявку, вмовив. але поки що, через тиждень, заявка ще в роботі, як вище написав.

То смикай ще, може попадеш на адекватного оператора і все швидко вирішите.
YSK | V.I.P **
[Re: AL®] 20 ноября 2024 в 10:53
Загалом дивно, що в тебе так склалось. Вчора і позавчора переносив номери на є-сім на двох різних смартфонах, айфон та піксель. Все швидко і без жодних запинок.
AL® | аццкая сотона **
[Re: YSK] 20 ноября 2024 в 11:32
YSK 20.11.2024 10:53 пишет:

Загалом дивно, що в тебе так склалось. Вчора і позавчора переносив номери на є-сім на двох різних смартфонах, айфон та піксель. Все швидко і без жодних запинок.

і що, не пофіксили, також перевірочний код на імейл приходить з no_reply@, а сам QR код з noreply@ ?

Тут всі моменти склались.. і те, що мій рілей перевіряє на корректність відправника, і те, що КС слав з різних імейлів перевірочний код та основний лист, і те, що чомусь автоматом еСім не встав через систему "мій київстар" (хоча QR код все одно потрібен же, якщо я захочу переносити на другий телефон), і те, що після запиту еСім вже більше не доступен розділ інформації по лінії в КС, і те, що я використовую КС для вихідних дзвінків тільки на 2 номери, а не "три номери, на які ви частіше телефонуєте" і не зміг підтвердити що це мій номер, і т.д. і т.п.

Я згоден, що зазвичай нормальний користувач на весь цей флоу не попаде, це так мені звезло.

До речі. Вчора отримав на електронну пошту офіційну відповідь з темою просто "відповідь", сама відповідь в ворді, типу підписаний документ.
В ответ на:

Приватне акціонерне товариство «Київстар» висловлює Вам свою повагу та у відповідь на Ваше звернення повідомляє про те, що питання, з яким Ви звернулись, вирішене. Наразі складнощів у роботі eSIM за номером +38067.... не виявлено.

Тож піду на інше коло запитів.
YSK | V.I.P **
[Re: AL®] 20 ноября 2024 в 12:37
AL® 20.11.2024 11:32 пишет:

і що, не пофіксили, також перевірочний код на імейл приходить з no_reply@, а сам QR код з noreply@ ?

Тут всі моменти склались.. і те, що мій рілей перевіряє на корректність відправника, і те, що КС слав з різних імейлів перевірочний код та основний лист, і те, що чомусь автоматом еСім не встав через систему "мій київстар" (хоча QR код все одно потрібен же, якщо я захочу переносити на другий телефон), і те, що після запиту еСім вже більше не доступен розділ інформації по лінії в КС, і те, що я використовую КС для вихідних дзвінків тільки на 2 номери, а не "три номери, на які ви частіше телефонуєте" і не зміг підтвердити що це мій номер, і т.д. і т.п.

Я згоден, що зазвичай нормальний користувач на весь цей флоу не попаде, це так мені звезло.

До речі. Вчора отримав на електронну пошту офіційну відповідь з темою просто "відповідь", сама відповідь в ворді, типу підписаний документ.
В ответ на:

Приватне акціонерне товариство «Київстар» висловлює Вам свою повагу та у відповідь на Ваше звернення повідомляє про те, що питання, з яким Ви звернулись, вирішене. Наразі складнощів у роботі eSIM за номером +38067.... не виявлено.

Тож піду на інше коло запитів.

От не скажу що до адреси, тих смартів зараз нема під рукою. Використовував пошту gmail, можливо тому все коректно відпрацювало.
octob | Достоевский **
[Re: YSK] 20 ноября 2024 в 13:32

ну чому ж дивно, сам придумав собі складнощів, сам і боре

В ответ на:

Порився в логах рілея, знайшов, що лист-перевірка з кодом приходив з адреси no_reply@kyivstar.net, а ось сам QR код намагався доставитись з ІНШОЇ адреси - noreply@kyivstar.net , якої не існує. Мій рілей спробував перевірити цю noreply@ адресу у київстара, той послав, сказавши, що такої адреси не існує, ну і мій рілей також сказав 5хх до побачення...

harald67 | подсевший на форум **
[Re: octob] 20 ноября 2024 в 13:42
А хто має досвід чи почав Київстар надавти кюаркод онлайн для контрактних номерів. Бо рік тому лише для переплачених можна було онлайн, а для контрактників лише через відвідування центру обслуговування клієнтів.
AL® | аццкая сотона **
[Re: octob] 20 ноября 2024 в 14:03
octob 20.11.2024 13:32 пишет:

ну чому ж дивно, сам придумав собі складнощів, сам і боре

В ответ на:

бла-бла-бла.
Можу порекомендувати почитати щодо цього стандарту sender vrfy, або ще його називають Callback verification
Стандарти описані в декількох RFC, RFC5321 , RFC2821 (наприклад 4.1.1.2 секцію), там всі деталі та стандарт, принцип, підхід, з яких адрес, як часто, і т.п. речі описані.

Але в цілому, через повальне "GUI" налаштування та незнання стандартів і найм не обізнаних працівників, маємо такі ситуації:
В ответ на:

Unfortunately this mechanism does mean that the receiver system will sometimes reject email from people from whom you really do want to receive email.

This will always be because the sender's mail server (or that of their service provider) is not correctly configured. Unfortunately, some vendors of email systems make it very easy to configure a mail server incorrectly.

Але так, винуватий, звісно ж, користувач. Крайній у нас завжди користувач. Київстар же не може помилятись, ага.
Змінено AL® (14:07 20/11/2024)
YSK | V.I.P **
[Re: harald67] 20 ноября 2024 в 14:14
harald67 20.11.2024 13:42 пишет:

А хто має досвід чи почав Київстар надавти кюаркод онлайн для контрактних номерів. Бо рік тому лише для переплачених можна було онлайн, а для контрактників лише через відвідування центру обслуговування клієнтів.

В онлайні змінюю сім на є-сім через кабінет координатора корпорації, все працює.
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Yorc, moderator 

0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 396