Маю проблемку, вже більше тижня.
Вирішив перейти на еСім в КС, тож зайшов через "мій київстар", натиснув еСім.
Далі спитало, куди відправляти дані по еСім, ввів свій імейл, туди київстар відправив лист-перевірку з кодом з адреси no_reply@kyivstar.net який я успішно отримав, код ввів, далі "мій київстар" подумав-подумав і видав помилку "щось пішло не так" і додаток завис. Через пару хвилин моя фізична сім-картка відвалилась в хрестик (немає звязку), а лист з QR кодом на пошту не прийшов.
Порився в логах рілея, знайшов, що лист-перевірка з кодом приходив з адреси no_reply@kyivstar.net, а ось сам QR код намагався доставитись з ІНШОЇ адреси - noreply@kyivstar.net , якої не існує. Мій рілей спробував перевірити цю noreply@ адресу у київстара, той послав, сказавши, що такої адреси не існує, ну і мій рілей також сказав 5хх до побачення...
Ну що ж, спробував звязатись з оператором. Там, звісно, авторизація через СМС. І все одно, що номер зареганий на паспорт. Тільки смс.
По смс, я звісно, ніяк не можу, бо звязку вже немає. Система "мій київстар" при спробі натиснути еСім кнопочку висне, а при спробі зайти в інформацію по лінії пише "сталася помилка" і вилітає.
Зайшов на сайт, в форму зворотнього звязку. Накатав офіційне звернення, з ФІО, адресою, і все таке інше.
Також написав листа на імейл.
В чаті спробував оформити заявку, та кожен день перевіряю статус - там вони через 3 дні створили нову заявку, стару закрили, а нову поставили в процессі, що там роблять я не знаю, в процессі. Вчора зявилась третя заявка, в перші дві закриті. Дуже потужно щось роблять.
А сьогодні отримав на пошту дві відповіді про... ігнор.
Що порекомендуєте робити?