Оживити? Телефону вже років 5+? ...теоретично, можна оживити, але, імхо, буде дуже нерентабельно та й наскільки тієї реанімації вистачить - теж велике питання. Я в подібному випадку, зайшов у оф. СЦ де мені досить оперативно та чесно намалювали прайс ремонту/заміни всяких плат ... після чого, я почав обирати (й відносно швидко купив) новий тел, але "старий"(ноте 10 лайт) все ще живий, але став номером 2...
Hammer 18.11.2024 23:59 пишет: шото перестали опознавацца пальцы. все три. программирую заново, работает до завтра. потом давай по новой.
это уже пц или можно как-та оживить?
заранее пасибо
Папиллярные линии на пальцах четкие? А то бывает у людей, которые много руками работают, физически линии стираются и потому распознает плохо. У меня тел новый и не самсунг, но правую руку распознает хуже, чем левую.
igg 19.11.2024 12:38 пишет: Оживити? Телефону вже років 5+? ...теоретично, можна оживити, але, імхо, буде дуже нерентабельно та й наскільки тієї реанімації вистачить - теж велике питання. Я в подібному випадку, зайшов у оф. СЦ де мені досить оперативно та чесно намалювали прайс ремонту/заміни всяких плат ... після чого, я почав обирати (й відносно швидко купив) новий тел, але "старий"(ноте 10 лайт) все ще живий, але став номером 2...
я мав на увазі, може є якась сервісна прожка для цього сенсору. так а що, це в цих ноутів може сімейна болячка?
Hammer 18.11.2024 23:59 пишет: шото перестали опознавацца пальцы. все три. программирую заново, работает до завтра. потом давай по новой.
это уже пц или можно как-та оживить?
заранее пасибо
Папиллярные линии на пальцах четкие? А то бывает у людей, которые много руками работают, физически линии стираются и потому распознает плохо. У меня тел новый и не самсунг, но правую руку распознает хуже, чем левую.
Hammer 19.11.2024 16:40 пишет: так а що, це в цих ноутів може сімейна болячка?
не думаю, що сімейна...в мене з пальцями проблем не було, хоча, увесь час користання, дуже рідко розпізнає палець з 1-го разу, зазвичай не раніше ніж з 3-го...але це норм для них, бо на 4пда навіть окрема тема про це написана.