Привіт.
В наявності:
а) невеликий приватний (в сенсі - я один працюю, як ПП на єдиному) бізнес, рівень прибутковості, якщо без фанатизму в середньому 500...700 уо в місяць і іде по зростаючій. Стеля десь 1500-2000 в місяць, реально досягнути через рік. "Я так думаю" (с)
б) офісне приміщення в ближньому центрі (від центру 10 хв. пішки), з усіма документами, ремонтом, телефонними лініями. Площа 80 кв.м. Ціни на оренду в цьому районі від 10 до 15 уо за кв.м в залежності від стану приміщення (ну, це не Київ). Тобто, при здачі даного приміщення в оренду реально отримувати від 800 до 1200 уо.
Ремонт в приміщенні уже прямує до кінця, за місяць - два, як то кажуть, квітка.
І от є вибір.
Здати офіс в оренду + продовжувати займатись бізнесом за п. а), що принесе достатньо безмінінгітних півтори-дві тисячі місячного прибутку,
чи
використати приміщення під інший бізнес.
Цей інший на приміті є. Це сервісний центр з ремонту офісної техніки (копіювальні апарати, прінтери). В даний момент справу веде мій давній товариш, уже більше року. Варіант об`єднання - мої приміщення, його бізнес. Сьогодні посиділи, порахували - щоб вийти на рівень прибутковості для кожного з нас, який я можу мати сам за пару місяців, потрібно буде попрацювати від півроку до року (за песимістичним прогнозом). Ну але тут є перевага - можна вийти і на більші прибутки.
Якщо можна, поділіться власними думками, дивлячись на ситуацію зі сторони. Що би ви вибрали?