От них какой-то толк есть или чисто "эстетические" соображения. Дело в том что у меня при открытом (приоткрытом) окне в салоне воняет СО, так вот некоторые умельцы сказали что если поставить насадку, то выхлопные газы засасываться не будут!!! Так ли это? Мне кажется надо просто резинку в багажнике поменять и все...
Насадка на глушник (маю на увазі правильна, а не китайська чи турецька підробка) добавляє 13 кс! А здвоєна всі 18!!! Максималка зростає на 20 км/год!!! Крім того вона за сумісництвом виконує функції каталізатора, тому запаху вихлопу взагалі не буде!
Ох... Під ущільнювач затягує. В багажнику. Поміняй...
А как просто насадка может добавить 13 кс, ведь это просто насадка, тобиш продолжение все того-же глушителя. Прямоток - понятное дело. Просветите Pls...
такого результату не буде. Прибавка не більше 4-5 кс навіть зі здвоєною насадкою. Тут голубі пісялки і тонування в ноль дасть кращий результат - до 10 кс! Ну але, звісно, зубила, правильно затонована, взагалі 200 їде, так що класика аЦЦтой! А задом їхати - не вихід. Тоді доведеться повертати глушник в другий бік, а то буде втрата потужності. Особливо, якщо насадка стоїть!
А вот для седанов самое то будет голубая подсветка днища. Только обязательно голубая (верхняя часть видимого спектра) ! И установка должна быть правильной, чтобы фотонный поток был направлен назад. Правильная и грамотная установка подсветки дает до 10 кмч увеличения максималки! Особенно ночью, когда отсутствует встречный солнечный фотонный поток!
Один чоловік перелічив все, що він зробив на свому авто з речей, що економлять паливо. В кінці мало вийти так, що двугн повинен був почати бензин виробляти
А якщо вихлопну трубу вивести над дахом, як в грузовиків буває? Який масштаб для тунінху!!! Уявляєте? Нікельована труба, ребриста насадка на глушник! Я так скромно собі думаю, що зубилка після цього поїде всі 250 км/год!!! а може і 300!!!!
А ну, хто тут в фотошопі спец? Зваяйте це чудо, з кенгуриною, голубими пісялками, світломузикою, підсвіткою днища, номерів і глушником на даху!
Був у мене запорожець 968А - вухатий. Я на ньому в інститут катався - можна було без будь-якого ризику залишати під корпусом Так там такі дірки в днищі були, що коли проїжджав калюжі, в салоні піднімались цілі фонтани!!!