Да круто Кто же знал что магнитофон будет без механических движущихся частей Разъем батарейки и крышка, не в счет я также не мог представить, что фотографировать буду на цифру, что пленки не будет.
Це не відповідає дійсності. Насправді у ЦД є лише дві переваги: відносно висока стійкість запису і низькі втрати при перезапису. При чому обидві якості розробники формату якомога стараніше намагались втратити. Що стосується безпосередньо якості, то у ЦД різко зростає рівень нелінійних спотворень при зниженні рівня сигналу (у тихих місцях), аж до одиниць-десятків відсотків. Всі аналогові джерела мають зворотню характеристику - у них рівень спотворень падає з рівнем сигналу. На додачу цифрові спотворення не мають нічого спільного з гармонійними спотвореннями, характерними для аналогових сигналів, тому на слух вони сприймаються значно неприємніше. "В лоб" це вирішується лише збільшенням розрядності, але це вже буде не ЦД
В ответ на: Можна домовитись, зустрітись і записати все, що треба.
Но я планирую писать не "нетленку", а "текучку" Седня одно, завтра - другое.
З.Ы. Сегодня видел, кстати, в оффициальном шопе Sony, на ул. Строителей, Соньку 475. Ну, пласстмасовая балайка! Достаточно кассетоприемник открыть-закрыть. Не хочу! Пока флешкой буду баловаться через ФМ-трансмиттер, а также слушать старые кассетные записи в замечательном качестве(Орель-101 рулит!).