autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Евакуатори вийшли на Окружну

Шмиг | энтузиаст ***
4 июня 2007 в 09:34
Вчора був мій lucky day. Виїхав на Окружну на овочевий ринок біля кінцевої зупинки трамваю. І вперше в житті побачив там евакуаторників, які підбирали все, що припарковане вздовж Окружної біля ринку. Сам там паркуюся, коли овочі купую. Знаю, що зараз мене почнуть бити , але не вважаю це великим порушенням, бо на вихдні зранку (коли я там буваю) машин небагато і я не створюю проблем (я так думаю (С)).
Коротше кажучи, добре, що не приїхав раніше на десять хвилин . Об'їхав весь квартал і заїхав просто на ринок.
Так що будьте обережні. Не порушуйте правил паркування
valdex | чужой ***
Re: Евакуатори вийшли на Окружну
[Re: Шмиг] 4 июня 2007 в 11:13
плохо смотрите, они там давненько тусят. иногда под настроение чистят остановку н обойном, а так-промежуток между базарами
Шмиг | энтузиаст ***
[Re: valdex] 4 июня 2007 в 11:25
Я там щосуботи закупаюсь - жодного разу не бачив. Правда, зазвичай раніше приїжджаю. Значить, щастило . Тепер буду обережнішим.
P.S. В принципі, я за роботу евакуаторів. Але тут - чисте заробляння грошей, на мій погляд, оскільки ситуація не потребує "хірургічного втручання". Дорога там досить широка і машин на вихідні не так багато.
panda | Супер писатель! **
[Re: Шмиг] 4 июня 2007 в 12:11
В Києві стоянки біля ринків (де стоянка забороняється явно знаками) на Перова, на Харківському масиві) уже давно є в "групі ризику" - евакуатори спорадично роблять набіги на такі стоянки уже десь пів-року...
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 26 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 683