В ответ на: Тут правильніше поставити запитання "а навіщо потрібні ручні режими". На моє переконання у нормальній коробці він не потрібен.
Ось із цим я згоден. Адже автомат якраз для того й призначений, щоб вручну нічого не перемикати
В ответ на: Гадаю Ви сильно перебільшуєте "іншість" цих стереотипів. Що, через них кермо не туди крутять, чи на газ не тією ногою натискають?
Кермо-то туди, але відсутність необхідності свідомого вибору передачі, синхронної роботи педалями тощо... І я сьогодні ще раз у цьому переконався. Поїхав до гаража, де у мене "Кадиллак" стоїть, тут подзвонили потенційні покупці, мабуть, будуть дивится днями, то його на мийку погнав. Після того загнав до гаражу знову, сів на джип ... і відчуваю, що передачі перемикати ліньки І це після поїздки на автоматі буквально кілометри з три!
В ответ на: Кермо-то туди, але відсутність необхідності свідомого вибору передачі, синхронної роботи педалями тощо...
Відсутність навичок не заважає додати їх. Так само як наявність навичок досить просто "вимикається" (про що може розповісти кожен, хто з ручки пересів на автомат). Проблема з'являється лише коли треба робити одне, а наявний досвід вимагає робити протилежне. Як, наприклад, закручувати гвинт з лівою різьбою
В ответ на: І я сьогодні ще раз у цьому переконався. Поїхав до гаража, де у мене "Кадиллак" стоїть, тут подзвонили потенційні покупці, мабуть, будуть дивится днями, то його на мийку погнав. Після того загнав до гаражу знову, сів на джип ... і відчуваю, що передачі перемикати ліньки І це після поїздки на автоматі буквально кілометри з три!