В ответ на: У нас же все ставят с ног на голову и при страховке ГО страхуется еще и конкретный автомобиль. А при КАСКО возмещение будет только в том случае, если за рулем был тот, кто вписан в полис.
Ну почему же, совершенно естественное со стороны страховых компаний старательное добавление поводов для отказа в выплате. Ну а ГО - есть 2-й тип страховки вида "один водитель, пофиг какое авто". Дорого, правда...
А как быть с этим: Стаття 13. Особливості страхування цивільно-правової відповідальності окремих категорій громадян України 13.1. Учасники бойових дій та інваліди війни, що визначені законом, інваліди I групи, які особисто керують належними їм транспортними засобами, а також особи, що керують транспортним засобом, належним інваліду I групи, у його присутності, звільняються від обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності на території України. Відшкодування збитків від дорожньо-транспортної пригоди, винуватцями якої є зазначені особи, проводить МТСБУ у порядку, визначеному цим Законом.
У меня никогда не спрашивают страховку ГО ни при каких проверках доков. Думаю стикеры нихрена не изменят. Просто очередной ход проплатить нужным людям денех и получить откат ..
В ответ на: У меня никогда не спрашивают страховку ГО ни при каких проверках доков. Думаю стикеры нихрена не изменят. Просто очередной ход проплатить нужным людям денех и получить откат ..
Тиждень назад під Рівнем мене зупинили і крім усього іншого питали наявність ГО.