Доброго дня всем! Планирую на выходных поездку в Ивано-Франковск, до этого на авто в те края не ездил. Подскажите кто знает оптимальный маршрут (состояние, загруженность дорог, расстояние и т.д.).Сижу копаюсь в маршрутизаторах, информацию выдают недостоверную и противоречивую. Заранее благодарен
Найкраща дорога, на мій погляд Київ - Житомир - Чуднів - Любар - Збараж - Тернопіль -Бучач - ІвФранківськ. Їзджу так постійно. Якщо є питання - задавай.
Какое расстояние у тебя получается по такому маршруту? Если можешь, укажи пожалуйста еще промежуточные пункты на участке Любар-Збараж, т.к. расстояние там приличное
Відстань від м.Позняки до центру Франківска - 575км. Любар - Збараж. Там приблизно 250 км. За всю відстань приблизно 5 (пять!!!) сіл. Точка... хм... Ланівці хібащо.... дорога більш менш - 120 тримається нормально.... немає, хоча в селах можуть і бути (були 1 раз десь за 15 проїздів), так як більше нема де заробити на тій дорозі. Тому в селі дотримуйся швидкості.
І ще.... на тій ділянці практично відсутній трафік (дууууже мало транспорту).
Очень благодарен!Мне маршрутизатор предлагает через Новоград-Волынский, Шепетовка, Белогородка, Збараж, Тернополь, Подгайцы, Галич, Ив.Франковск, по карте получается короче, и быстрее. Может что подскажешь почему ты так не ездишь, может есть какие засады???
Знайомі рекомендували через Шепетівку не їхати, про причині стану доріг. + відстань збільшується десь на 40 км!!! Тоді вже є зміст їхати до Рівного і там через Дубно на Тернопіль, але ту дорогу не люблю по причині великої кількості , і поганої дороги в районі Дубно.
Ще є варіант з Любара через Страроконстантинів на Хмельницький - Тернопіль. Дорога трохи краща, але на участку Хмельницький - Тернопіль завджи великий трафік.
Їду останнім варіантом, коли треба їхати вночі.
Яким навігатором користуєшся? Мені ні MSAutoroute, ні Україа автодорожня такого варіанту не пропонують.
P.S. Сам їду з Києва в понеділок Якщо є питання то пиши в АСЬКУ (в профілі), можу і по самому місту багато розказати ...
Еду завтра в 5 утра к другу на свадьбу!!! Маршрутизатором пользуюсь на http://www.autotransinfo.ru/Trace/Default.aspx,так вот там при выборе "самого быстрого маршрута" выдает маршрут через Шепетовку и т.д. и там по километражу получается короче, чем через Любар, а именно 554 км. Вот так, не знаю что и выбрать .Но думаю поеду по твоему маршруту,потом отпишусь
В ответ на: Найкраща дорога, на мій погляд Київ - Житомир - Чуднів - Любар - Збараж - Тернопіль -Бучач - ІвФранківськ. Їзджу так постійно. Якщо є питання - задавай.
Перепрошую - а на Косів теж краще цим маршрутом їхати?
В ответ на: Я б їхав Київ-Косів через Кам'янець-Под.-Чернівці-Вижницю-Кути
Дякую. А дорога як?
UPD - о, ледь не забув, а як до Кам.-Подільського краще дістатись. А то в основному знаю маршрути на Крим, Київ-Львів та Дранг нах Остен до тьощі у Луганськ
В ответ на: Найкраща дорога, на мій погляд Київ - Житомир - Чуднів - Любар - Збараж - Тернопіль -Бучач - ІвФранківськ. Їзджу так постійно. Якщо є питання - задавай.