В ответ на: С Киева в Хмельницкий езжу постоянно Киев-Житомир-Бердичев-Хмельник-Хмельницкий. Дорога вполне нормальная. А вот из Хмельницкого в Стрий (Долину)
Через Староконстантинов дорога вроде как получше чем через Бердичев.
В ответ на: Через Львів дорога звісно краще, але ніби гак, як вам такий маршрут: Хмельницький - Тернопіль - Бережани - Рогатин - Ходорів - Жидачів - Стрий?
Якщо є бажання провести годину-дві в Бережанах серед пам'яток (руїни замку, площа Ринок і т.д.), то може бути. Дуже гарне містечко. Є на що подивитися в Рогатині. Поняття "дорога" існує тільки на відрізку Тернопіль-Бережани. У Бережанах - бруківка, не зовсім рівна. Далі - швидше напрямок. У Івано-Франківській області суцільні напливи, горби, скрізь колія. У Львівській - трохи краще. У Стрию - тільки на танку. Без жартів.
В ответ на: Якщо є бажання провести годину-дві в Бережанах серед пам'яток (руїни замку, площа Ринок і т.д.), то може бути. Дуже гарне містечко. Є на що подивитися в Рогатині. Поняття "дорога" існує тільки на відрізку Тернопіль-Бережани. У Бережанах - бруківка, не зовсім рівна. Далі - швидше напрямок. У Івано-Франківській області суцільні напливи, горби, скрізь колія. У Львівській - трохи краще. У Стрию - тільки на танку. Без жартів.
Ціль - заїхати на ринок в Хмельницькому, треба прикупити дещо до майбутнього дійства:) Тому мабуть небуде часу на пам'ятки, хоча звісно хотілося б. Тобто порівнювати з дорогою Київ-Львів взагалі немає сенсу? І час в дорозі варто помножити на 1,5?
У принципі, можливо, тобі може бути смисл зробити крюк і піти Хмельницький-Тернопіль-Бучач-Ів-Франківськ-Долина. Там скрізь нормальні дороги, тільки Бучач може бути важко проїхати (вузько+підйоми, можна за тихоходом застряти).
В ответ на: У принципі, можливо, тобі може бути смисл зробити крюк і піти Хмельницький-Тернопіль-Бучач-Ів-Франківськ-Долина. Там скрізь нормальні дороги, тільки Бучач може бути важко проїхати (вузько+підйоми, можна за тихоходом застряти).
Дякую! А як в Хмельницькому знайти ринок? Там є де машину поставити (годин в 7-8 ранку), скільки стоянка коштує?
Я місяць тому їздив і львівською трасою, і через Київ - Житомир - Любар - Старокостянтинів - Хмельницький - Тернопіль - Стрий.
Львівська траса
+: чотириколієва траса Київ - Рівне, та біля Дубен, Радивиліва, +: суперділянки нової, хоч і "вузької", траси в р-ні Бродів та після Львову. +: велика кількість газових АЗС.
- на той час, непередачувані затримки на ремонтних відрізках (бувало в сумі по до 1,5 годин, на пеклі), - жахлива дорога в об'їзд Буська (там де фосфор зараз димить...). - фури, фури, фури.
Тернопільська траса:
+: порожня дорога; +: краєвиди, історичні місця. +: ніяких фур. +: об'їзд жахливої кільцевої Львову (місяць тому її інтенсивно ремонтували).
-: відсутність газу по трасі після Житомиру і до аж Тернополя (якщо шукати, думаю знайдете ). -: кілька (небагато) занедбаних невідремонтованих ділянок у Львівській області. -: проїзд через містечка Тернопільщини (для кого плюс, для кого мінус ) -: двуколійка після Житомира.
+: порожня дорога; +: краєвиди, історичні місця. +: ніяких фур. +: об'їзд жахливої кільцевої Львову (місяць тому її інтенсивно ремонтували).
-: відсутність газу по трасі після Житомиру і до аж Тернополя (якщо шукати, думаю знайдете ). -: кілька (небагато) занедбаних невідремонтованих ділянок у Львівській області. -: проїзд через містечка Тернопільщини (для кого плюс, для кого мінус ) -: двуколійка після Житомира.
Зрозуміло, дякую. Вирішав їхати Старокостянтинів - Хмельницький - Тернопіль. Через Львів все одно й досі ремонти йдуть, та й далеко дуже через Львів після Хмельницького. Газ мене не цікавить, в мене соляра. Вузька дорога звісно погано, але нічого...
В ответ на: Середа-вихідний! З неділі на понеділок і з середи на четвер- нічні базари, а так з 6.00 до 14.00...
Планую бути в Хмельницькому в четвер (23.08) годин у 8 ранку. Якщо нічний попадає на 22.08-23.08, то до котрої години він буде 23-го працювати до 14, чи нічний вранці закінчується?
P.S. Дякую за маршрут по місту, вже відмітив на карті
В ответ на: До 14.00 Буде працювати не весь базар. Більша частина оптових кіосків закриються у 8.00-9.00.
Це щодня, чи лише в понеділок і четвер, після нічних "торгів"? В оптових кіосках, я так розумію, продають тільки опт? Мені опт непотрібен, тільки роздріб. Наскільки великий базар, чи реально за 4 години все що треба купити (думаю ~4 найменування)?
В ответ на: Це щодня, чи лише в понеділок і четвер, після нічних "торгів"? В оптових кіосках, я так розумію, продають тільки опт? Мені опт непотрібен, тільки роздріб. Наскільки великий базар, чи реально за 4 години все що треба купити (думаю ~4 найменування)?
Це в четвер. В понеділок закриваються ще раніше. Оптовими кіоски низиваються тому що можна купити речі майже за оптовими цінами. Ті кіоски щ будуть працювати після 9.00 продають дещо дорожче, але можна приміряти і вибрати. В оптових рідко дають міряти і вибирати: побачив підходяще на вітрині і береш. Без примірки зате дешевше.