В принципе, на той же СТО, которая обслуживает авто этой марки. Не думаю, что это будет стоить заоблачных денег, а фильтр с маслом нужно ставить оригинальные...
коробка стоїть на машині Jaguar XJ40 1987 року, тому хочеться знайти людей з нормальним ставленням і щоб не стояти у них над головою з понеділка поспілкуюсь і з офіціалом і з одноклубником.
В ответ на: коробка стоїть на машині Jaguar XJ40 1987 року
Нічого надскаладного там немає, оскільки агрегат практично такий же як і на BMW тих же років (за виключенням хіба що фільтра). Тому в принципі потрібен не більш як звичайний пристойний сервіс, спеціалісти якого мають навички щодо виконання таких робіт. На фото зразки для BMW.
але туди у мене дуже мало бажання звертатись - останнє місце куди поїду. вже пару разів ремонтувався і не сподобалось: усе робиться без підйомника, дуже багато пилюки, з якістю мені чомусь у них раз на раз не попадало. про коробочників, які працюють поряд нічого сказати поки що не можу.
Як на мене, то "забагато" - це тоді, коли після "дешевого обслуговування" автомобіль потребує НЕдешевого РЕМОНТУ. Якщо 300 гривень це ціна за все, з матеріалами, то не бачу тут нічого дорогого.
В ответ на: Нічого надскаладного там немає, оскільки агрегат практично такий же як і на BMW тих же років (за виключенням хіба що фільтра). Тому в принципі потрібен не більш як звичайний пристойний сервіс, спеціалісти якого мають навички щодо виконання таких робіт.
Тільки представники звичайних сервісів, побачивши подібний автомобіль, починають завищувати ціни у кілька разів.