Хм, и какой же он претенциозный по дизайну... Но вот чего я ещё не видел - так это возможности посмотреть так подробно экстерьер с возможностью "покрутить во все стороны" машину, пооткрывать двери и помигать световыми приборами (нажатиями на бледные картинки машины в разных положениях справа от основного изображения), интерьер - с возможностью "покрутить головой в салоне" и рассмотреть мелочи с разным увеличением... По крайней мере, есть возможность подробно решить, хочешь ли дальше смотреть его в реале, делать тест-драйв и т.п.! Сайт точно сделан оень зачётно!
В ответ на: Хм, и какой же он претенциозный по дизайну...
Принаймні "корєємилом" не обізвуть
Що так, то так Хоча у корейців чомусь дві крайності: або "мило", або така пртенціозність, що машина "хоче здаватися тим, чим не є" (чи не тому, що дизайнери самі прекрасно розуміють другосотрність автомобілів, які з самого початку створюються для конкуренції передусім ціною?) Той же "Кайрон" "милом" назвати не можна, але хіба від цього краще?! Єдиний корейський автомобіль, який хоча б в плані дизайну не дуже впадає в ці крайності, - це "Грандер". Хоча я припускаю, що "Веркарус" в реалі буде більш привабливий, ніж на картинці на сайті, я таке бачив. Але поки що моє резюме - не фатальне, але відчутне "що занадто, то не здраво"! Це, звичайно, стосується тільки дизайну.
В ответ на: Хм, и какой же он претенциозный по дизайну...
Принаймні "корєємилом" не обізвуть
Що так, то так Хоча у корейців чомусь дві крайності: або "мило", або така пртенціозність, що машина "хоче здаватися тим, чим не є"
Думаю, це вже Ваші власні таргани
В ответ на: (чи не тому, що дизайнери самі прекрасно розуміють другосотрність автомобілів, які з самого початку створюються для конкуренції передусім ціною?)
Якістю і ціною.
В ответ на: Той же "Кайрон" "милом" назвати не можна, але хіба від цього краще?! Єдиний корейський автомобіль, який хоча б в плані дизайну не дуже впадає в ці крайності, - це "Грандер". Хоча я припускаю, що "Веркарус" в реалі буде більш привабливий, ніж на картинці на сайті, я таке бачив. Але поки що моє резюме - не фатальне, але відчутне "що занадто, то не здраво"! Це, звичайно, стосується тільки дизайну.
Ну і яка там настільки видатна якість? По рівню надійності - ну аж ніяк не краще японських! Як правило, гірше. І при цьому - відчуття тієї самої "дешевизни" машини. Не знаю, може, у "Веракрусі" такого не буде, по зображенню інтер'єру на сайті цього сказати не можна. Хоча знаючи корейські традиції - сумніваюся. То якою ж такою над-якістю вони переважають конкурентів? Того, що машина не розсипаєтся відразу після виїзду з аслону, в наш час недостатньо для таких тверджень.
В ответ на: За нагоди подивіться на ньйого у реалі.
З'являться на дорозі - подивлюся, дійсно цікаво. Їхати у салон, не збираючись купувати, відривати людей від справи, - я не люблю і вважаю некоректним...
В ответ на: За нагоди подивіться на ньйого у реалі.
З'являться на дорозі - подивлюся, дійсно цікаво. Їхати у салон, не збираючись купувати, відривати людей від справи, - я не люблю і вважаю некоректним...
Думаю имеет смысл просто посмотреть Веракруз, чтобы иметь возможность судить о нем. А от продавцов в салоне не убудет если машину просто посмотрят, а не сразу купят. Такая у них работа. Вы ведь не покупаете в магазине все, что попадет в поле зрения?
Потом можно судить "о вкусе устриц" с более объективной точки зрения. Хотя-бы об интерьере и экстерьере данного корейца для американцев и арабов.
В ответ на: Думаю имеет смысл просто посмотреть Веракруз, чтобы иметь возможность судить о нем.
Как появится - так с интересом гляну.
В ответ на: А от продавцов в салоне не убудет если машину просто посмотрят, а не сразу купят. Такая у них работа. Вы ведь не покупаете в магазине все, что попадет в поле зрения?
Всё - нет. Но я могу пойти в обувной магазин только в том случае, если мне нужна обувь. Я, конечно, не куплю всё, и не факт, что куплю что-то, т.е. что найду что-то подходящее. Но никогдла не пойду в магазин и тем более не буду морочить голову продавцам, если у меня в принципе нет намерения покупать.
В ответ на: Видел сегодня возле Владимирского ринка, серебрянний, внешнего благородства замечено не било... (тянет корейским духом) Акура явно интересней