Нужен совет от разбирающихся в вопросах страхования. У меня кредитная машина и пришла пора продлевать страховку. Почитал я договор, и несколько пунктов вызвали вопросы. Мож кто пояснит мне по ним?
Заранее спасибо.
19.3.11. Після здійснення виплати страхового відшкодування страхувальний зобов'язаний відновити страхову суму до розміру страхової суми протягом 3 робочіх днів з дня відремонтування авто.
Эт о чем ваще написано?
24.4.3. Відмова для виплати - якщо страхувальник без поважних причин не надав страховику дані транспортних засобів інших учасників ДТП.
Если меня на стоянке ударили и удрали, как я могу предоставить данные виновника? И кто определяет - уважительная причина или нет?
21.1.4. Відмова для виплати - пошкодження завданы при навантаженны на ынший ТЗ, розвантаження та перевезення ТЗ будь-яким видом транспорту.
Т.е. если меня помял эвакуатор - я иду в сад?
21.1.16. Відмова для виплати - корозія, гнитяя, ... , відколювання лакофарбового покриття та прояву (втрати) інших природних властивостей матеріалів, які використані в ТЗ.
На трассе в крыло попал камень и откололась краска - опять в сад?
21.1.20. Відмова для виплати - Надання ТЗ працівникам міліції, швидкої допомоги та інших офіційних органів для виконання невідкладних службових обов'язків.
А как же ПДД? Ведь договор принуждает меня нарушать закон.