На обсуждение выноситса вопрос: на ХРП есть машинки предыдущих лет выпуска, но без пробега, естесно со существенной скидкой. Вот завалялся на "Луганск-Авто" такой фрукт: Таврия 1.3 карб. Принимаютса мысли по этому поводу. Стоит али нет. И, самое главное, почему.
це означає що ти можливо матимеш проблеми з резинками, які задубіли чи потріскали,.. також невідомо в якому стані кузов - може він вже ржавіти почав чи що там
не забувай, чомусь оте авто ніхто за цілий рік так ніхто й не купив - значить щось там не те.
зі: 1.3 це звісно круто. Бачив фільм Таксі називався? так от, оте таксі повзало як черепаха ззі: це мені так один колега сказав, після того як я його "терміново підвіз, бо він страшно запізнювався"
а завалялись ИМХО потому, что те кому надо подешевле машинку, возьмут Таврию стандарт..., а кому подороже скорее Славуту. Кроме того тогда еще никто толком не знал про движки 1.3, боялись первые брать наверно... а теперь уже все так думают, раз до сих пор не взяли, значит что-то не так...(лучшее враг хорошему) -замкнутый круг
я купляв у 99 році машинку 98. Ніяких проблем, крім ущільнювача заднього скла, який порепався, але тоді і на нових він був порепаний. А іще гума високовольтних дротів, та все одно рідні треба міняти на сілікон. А вартість не пам'ятаю, але чутно була меньшою. В усякому разі треба дивитись машинку.
я свою покупал в январе 2001 г. Машинка выпуска августа 2000 г. Дык я получил скидку в 800 грн. (тада акция была по всей Украине). Машина хранилась все это время в большущем ангаре. На ней был тока слой пыли - ни снега, ни ржавчины, резинки все родные стоят до сих пор. Вобщем, нада изучать условия хранения, ну и, ессно, состояние самой машины