В ответ на: Але, як на мене, після цього, морального права судити про те, як живуть ті, хто тут залишився, він не має.
Ну ты тоже в России не живешь, а на кацапов гонишь будь здоров.
Я "на кацапів" не жену. І якщо критикую, то критикую не росіян, а їхню владу, яка втручається у наші внутрішні справи. Тобто я однаково не хочу, ні щоб у наші справи втручались росіяни/американці/німці/etc. ні щоб нам менторським тоном розповідали, що у нас тут, виявляється, совок, ті, хто звідси поїхав. Розумну пораду чи корисний досвід я сприймаю, а спроби принизити, прикриваючись "критикою" - в сад.
В ответ на: И что значит нет морального права? Человек работал здесь, страна его использовала как презерватив, а после этого у него видите морального права нет. Тьфу
Україна його не використовувала (наскільки я зрозумів, працював він аж ніяк не на державу). Тим більше не використовува його я чи, гадаю, решта форумчан. Охоче вірю, що країна не дала того, чого він очікував за те, що він мужньо проживав тут щоденно цим створюючи подвиг, але це не дає права зверхньо ставитись до тих, хто тут залишився і цідити крізь зуби "совок", гидливо відвертаючи пику.