В ответ на: Вот, собственно, и весь вопросец. Собираюсь туда ехать. Кто был, чё видел интересного, присоветуйте, плизз .
Центр цікавий, хоча може той не центр, аел такий маленький шматочок старовинного міста. Там від вокзалу залізничного є така лінія на бруківці, їдіть по ній, вона кільцева. Ще замок з озером красивий і для прогулянок дуже гарна місцина. В старій частині є невеличкий пам'ятник, якщо біля нього дещо зробити, то на протязі року обов'язково одружишся, або заміж вийдеш (насправді не працює, перевіряли ).
В старій частині є невеличкий пам'ятник, якщо біля нього дещо зробити, то на протязі року обов'язково одружишся, або заміж вийдеш (насправді не працює, перевіряли ).
"перепрошую...дещо - це що ? невже "те саме" ?? я взагалі, не з коханим туди їду))))"
В ответ на: "перепрошую...дещо - це що ? невже "те саме" ?? я взагалі, не з коханим туди їду))))"
Незнаю, що таке "те саме" Просто не пам'ятаю, що конкретно треба зробити. Чи пальчик в кільце просунути, чи обійти щось навкруги, чи ще щось, не пам'ятаю, в неті має бути десь...
В ответ на: Все. съездила. посмотрела. замок и озеро, и всё, что успела)). спасибо за наводку
понравился город? на меня Гоновер произвел впечатление... ну как Полтава например...индустриальное никак. А тебе как? Хотя часто впечатление от города связано не только с самим городом, но и просто с настроением.
В ответ на: Все. съездила. посмотрела. замок и озеро, и всё, что успела)). спасибо за наводку
понравился город? на меня Гоновер произвел впечатление... ну как Полтава например...индустриальное никак. А тебе как? Хотя часто впечатление от города связано не только с самим городом, но и просто с настроением.
От настроения многое зависит - тут я согласна! С этим всё супер - я успела и поработать, и с братом увидеться, и город посмотреть. Кстати, там очень красивый старый центр ( не в пример всей остальной архитектуре). А так - городишко средней мелкости..700.000 населения ( вместе с пригородом). впрочем, вся Германия такая