autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Доки з автошколи

FuntPND | важничающий писатель **
Доки з автошколи
23 ноября 2007 в 17:55
Дали дружині доки про закінчення київської автошколи, щоб вона отримала права за місцем прописки.
Я в шоці від безвідповідальності і халатності.
Наробили купу помилок (в номері паспорту пропустили цифру, печатку поставили не на фотографію і по датам купа...), які вже дома виявилися. І дали якусь довідку "в тому що вона пройшла курс навчання", на якій сказали поставити штамп в МРЕВ №2, в кого ставити штамп вони незнають, нічого допитатися неможливо.
Мене взагалі дивує, чого я ще маюсь пертись в те мрев і шукати невідомо кого і де, якщо директор автошколи, чи його зами в МРЕВ мало чи не щодня бувають.

Хто був в такій ситуації, чи дійсно треба пертися в МРЕВ і в кого ставити той штамп, чи цей штамп мають працівники автошколи ставити?
ids | Скандалист **
Re: Доки з автошколи
[Re: FuntPND] 24 ноября 2007 в 10:31
В ответ на:

Дали дружині доки про закінчення київської автошколи, щоб вона отримала права за місцем прописки.
Наробили купу помилок (в номері паспорту пропустили цифру, печатку поставили не на фотографію і по датам купа...), які вже дома виявилися. І дали якусь довідку "в тому що вона пройшла курс навчання", на якій сказали поставити штамп в МРЕВ №2, в кого ставити штамп вони незнають, нічого допитатися неможливо.
Мене взагалі дивує, чого я ще маюсь пертись в те мрев і шукати невідомо кого і де, якщо директор автошколи, чи його зами в МРЕВ мало чи не щодня бувають.

Хто був в такій ситуації, чи дійсно треба пертися в МРЕВ і в кого ставити той штамп, чи цей штамп мають працівники автошколи ставити?

Что за школа?
Громозека | Достоевский ***
[Re: FuntPND] 24 ноября 2007 в 19:15
Не зеаю как сейчас, но когда я сдавал на права 3 раза на категории С Д Е , то после окончания курсов выдавалось свидетельсто об окончании курсов. Это было основанием для сдачи экзаменов в гаи. Если кто был не местный, то брал своё свидетельство и сдавал по месту жительства. Все 3 свидетельства до сих пор у меня на руках. Все свидетельства одной формы с печатью обучаещей организации. О печатях с МРЭО понятия не имею.
gura | Достоевский *
[Re: ids] 25 ноября 2007 в 08:31
В ответ на:

В ответ на:

Что за школа?

+1
DimkiN | опытный писатель ***
[Re: FuntPND] 25 ноября 2007 в 18:07
Вообще-то должны были отдать документы такие;свидетельство об окончании автошколы,открепительный талон из МРЭО ГАИ с печатью начальника МРЕВ что ученик действительно обучался в той автошколе,медсправку,и экз.лист...С этими док-ми Вы едете сдавать по месту регистрации.
FuntPND | важничающий писатель **
[Re: DimkiN] 2 декабря 2007 в 20:03
В ответ на:

Вообще-то должны были отдать документы такие;свидетельство об окончании автошколы,открепительный талон из МРЭО ГАИ с печатью начальника МРЕВ что ученик действительно обучался в той автошколе,медсправку,и экз.лист...

Все це і дали. Але довідку (открепительный талон) дали без штампу МРЕВ, сказали треба самому поставити. І таки той штамп сам в МРЕВ поставив, пам'ятаючи які там черги, думав, що то на день затягнеться, але промахнувся з режимом роботи МРЕВ прийшов за 5 хв до кінця робочого дня і вже нікого не було. Випадково знайшов працівника, який мені штамп за хвилину поставив. Але все-таки думаю, що цей штамп мали працівники автошколи ставити...
Потім ще встиг заїхати в автошколу, там на диво, без жодних заперечень виправили помилки в екз. листі (штамп поставили на фото, циферку номера паспорту дописали від руки, решту дат не міняли).
Автошкола "Сигнал". (Дружина дуже незадоволена нею, а в мене якось все досить гладко з цією школою склалося)
Autoua.netФорумAutoua форум

Доки з автошколи

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

1 користувачів і 35 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2639