У мене шок. Як купується автомобіль в Іллінойсі... (+)
25 ноября 2007 в 00:30
Вчора з братом скайпились трошки. Живе під Чікаго. Тестдрайвив він вчора цього корча. На вчора вже 23тис миль на одометрі було. Чорний Volkswagen Passat 2.0T Sedan 2007 р.в. Шкіра, куча фаршу і все таке. Порадились і вирішив він взяти його. Сьогодні (ну вже вчора ) о 18:24 за київським часом написав мені, що їде за машиною. А о 23:57 вже написав, що годину як на своїй машині їздить. Отже на все він потратив аж 5 годин. Запитаєте чому так довго ? Просто він в Іллінойсі недавно і багато часу пішло на перевірки бо брав в кредит. Тільки взяв іншу машину в іншому автосалоні, якщо я правильно зрозумів у дилера VW. Такий же чорний пассат 2007 року тільки з пробігом 18500 миль і в кращому стані за 18500$. При цьому автосалон видав йому на місці кредитну картку з 3 тис $ з якої цей же автосалон зніме необхідні гроші на перший внесок і т.д. Крім цього за перший місяць чи два він буде платити без відсотків (ну щось таке, сильно не вникав). Далі оформили кредит, всякі страховки, гарантію від VW на 50 тисяч миль. Повісили номери і... поїхали обідати. Через годину приїхав додому і написав мені.
Re: У мене шок. Як купується автомобіль в Іллінойсі... (+)
[Re: ChAO] 25 ноября 2007 в 12:15
5 часов на оформление машины - даже для спящей Европы очень много.Даже если в кредит. А вот в лизинг если берёшь, то на некоторых больших автобазарах очередь на 2-3 часа. Обычное оформление машинки: 1.Покупка+тестдрайв = 1 час. 2.Техосмотр-20 минут.$10 евро. 3.Страховка=10-15 минут.Можно купить сразу на автобазаре. 4.Постановка на учёт, получение номеров = 10-30 минут.30 евро.
[Re: ChAO] 26 ноября 2007 в 10:45
В ответ на: Такий же чорний пассат 2007 року тільки з пробігом 18500 миль і в кращому стані за 18500$. При цьому автосалон видав йому на місці кредитну картку з 3 тис $ з якої цей же автосалон зніме необхідні гроші на перший внесок і т.д.
[Re: -=VT=-] 26 ноября 2007 в 11:14
Я теж псіхонув і відкрив чергову пляшку хоча вже збирався лягати спати. Такий пассат новий в тому ж автосалоні коштує 27... А максимальний Тушкан у них не долазить до 21... Ціни вказані якщо брати за нал.
[Re: ChAO] 26 ноября 2007 в 15:47
В ответ на: Я теж псіхонув і відкрив чергову пляшку хоча вже збирався лягати спати. Такий пассат новий в тому ж автосалоні коштує 27... А максимальний Тушкан у них не долазить до 21... Ціни вказані якщо брати за нал.
Знаем, были в США не раз и не два.... Я каждую неделю в прокате брал новую машину - чтоб перепробовать разные авто... и Мустанг-кабриолет у них от $19.000 -
[Re: AgentXXX] 26 ноября 2007 в 23:23
Польша: Припустимо машина знайдена і ціна домовлена: 1. стягуємо з інтернету зразок договору купівлі-продажі машини 2. домовляємося про оплату 3. підписуємо договір в 2-х примірниках (ніяких нотаріусів) 4. в обмін на гроші (як правило банківський перевід на рахунок продавця в його присутності) - ключі і техпаспорт 5. машина твоя 6. в тебе 30 днів що переоформити машину на себе 7. їдеш в уряд міста по місцю проживання (міськрада? міськвиконком?) - заповнюєш заяву 8. через 5хв тобі друкують техпаспорт на твоє імя. Якщо треба змінити номери (машина з іншого регіону) - вручають нові номери 9. неспішачи переоформляєш страхівку 10. кінець. В цілому процесі ніяким боком не задіяна поліція, і машину показувати нікому не треба. Оформляти її можна їздити хоч на ровері.