autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАрхів автоподорожей

Привіт, люди! Скоро літо... (+)

NetGuy | Супер писатель! ****
28 марта 2003 в 17:12
Давайте обговоримо, куди б можна поїхати сім`єю відпочити.
Добре б гори, нормальний сервіс, можна басейн, добре б, якщо хороше чисте озеро, а може й море. Нормальне харчування.
Ну і помірні ціни.

Я минулого року в Східницю їздив. Все добре, тільки там один недолік - поплавати нема де.

Давайте ділитись досвідом!
Драбадан | подмастерье
В Туреччину.(+)
30 марта 2003 в 01:44
Там и море и горы и сервис и вообще, все 33 удовольствия:-)
KISERG | старый писатель ***
Зі Львова зручно на Балатон, румунське Чорномор'я або на польську Балтику
31 марта 2003 в 23:56
Прикріплені файли (4 завантажити)
Тим більше, з візами в ці країни для українців не поспішають (в Польщу якщо і введуть с липня, проте отримувати їх будемо швидко на кордоні і безкоштовно в цьому році ще)... але в Польщу на Балтійське море краще їхати липень-серпень, щоб вода прогрілась хоча б до 18-19 градусів
По Румунії поки доїдеш до моря заодно і Трансильванію побачиш (я був там в вересні-2002...)
А на Балатон (розповіді є тут і тут та і тут ) можна вже і в травні-червні - середня глубина озера 3 метри, тому прогрівається дуже швидко ... та й по співвідношенню ціна/якість і в Польщі і в Угорщині буде краще ніж в Україні на Чорному морі, їхати тобі зі Львову однаково туди як на Чорне море...
В путівнику по Польщі, я бачив фотки з піщаними пляжами та відпочиваючим людом (в т.ч. плаваючими в морі дітьми - значить море буває теплим ), нажаль відсканованих нема в мене, проте колєга з одного краківського банку 2 роки тому присилав фотки, нажаль полюбляє фотографувати проти сонця і під вечір, тому специфіка-рельєф пляжу не проглядається (див. прикріплене фото)...
Також можеш ризикнути на Шацькі озера - їхати зі Львова близько, а тому якщо й не сподобається - поїдеш далі на польську Балтику через Мазури
На Шацьких умови проживання можливо не 4-5 зіркові, але й дешево має бути (нажаль, ніколи я там ще не був, можливо хто з нашої конфи має що доповнити по Шацьким?)

Я сам в кінці серпня - напочатку вересня через Балатон на Хорватію поїду, якщо "вичекаєш" все літо і наважишся на трохи дорожчий відпочинок в Хорватії - приєднуйся на своєму авто, буде веселіше на 2-3-х машинах...

Тим більше, з візами в ці країни для українців не поспішають (в Польщу якщо і введуть с липня, проте отримувати їх будемо швидко на кордоні і безкоштовно в цьому році ще). але в Польщу на Балтійське море краще їхати липень-серпень, щоб вода прогрілась хоча б до 18-19 градусів  По Румунії поки доїдеш до моря заодно і Трансильванію побачиш (я був там в  вересні-2002
В Шацьку бував у свій час часто (+)
1 апреля 2003 в 23:53
І на Пісочному, і на Світязі (як на Гряді, так і з другого боку, в селі Світязь). Це там ми встановили рекорд по збиранню грибів - за один раз 82 білих

Позитивний момент - це, звісно, чистенька вода.
А вот негативні - треба, щоб тиждень з дня в день шпарило сонце, інакше вода досить холодна. Ще останнім часом Гряда (що на Світязі) зовсім зпаскудилась
Коротше кажучи, треба їхати своєю компанією і вгадати з погодою. Ага! І головне - не поселитись поруч з шахтерами, яких на Гряді багато. Шахтер на відпочинку - це страшно
U.F.O. | старожил ****
Re: В Шацьку бував у свій час часто (+)
2 апреля 2003 в 01:37
После поездки по Карпатам в прошлом августе заехали на день на Свитязь. Утром красиво, конечно, природа живописная, но все же как-то скучновато там мне показалось (может после Карпат? ). Дали нам там и лодку, и мастырку, удочки свои были, вот только об 11-метровой глубине не предупредили А удочки без катушек, вот и бестолку просидели полдня, в полводы.
Хотелось копченого угря попробовать, но цены там загнуты на них капитально. Обошлись окунем и лещом, которые очень даже ничего оказались.
А с поиском белых грибов в ту поездку у нас была просто черная полоса , хотя везде вдоль дорог их немеряно продавалось.
Нет, я на майские опять на Крым.

Удачи,
Константин
PokaHONDAs | баламут ****
А вот меня подбивают поехать во Львов (+)
2 апреля 2003 в 06:48
на майские...
как там у вас?
омоги составить програму дял детеок 8 и 10 лет. Музеев больше 1 го не предлогать ;-))
Или время не очень удачное?
И не поехать ли дальше в Румынию??

Lusha | V.I.P **
Крым(+)
2 апреля 2003 в 17:35
Прикріплені файли (6 завантажити)
Исправляюсь. Пришёл добрый человек и помог.
Это я иду из Фороса в Воскресенскую церковь и Байдарские ворота. А дальше "Дорога легионеров"

Исправляюсь. Пришёл добрый человек и помог
Змінено Lusha (18:54 02/04/2003)
Так, глибина там є(+)
2 апреля 2003 в 20:09
Наскільки я пригадую, середня щось більше 5-и метрів. Чи навіть більше 7-и...
Вам треба було одразу за очеретом ловити і вечерком, коли риба до берега йде. Окунь і плотва - на ура ловиться.
Slava_on_Marea | СуперСтар ***
Собираюсь на майские в Будапешт. Еду вдвоём с женой на машине(+)
2 апреля 2003 в 20:22
Жена беременная по этому будем гулять не спеша. Если есть желание присоеденяйтесь!
Людей буде море (+)
2 апреля 2003 в 20:49
Треба вже бронювати місця в готелі, бо пізно буде. Не знаю, чи вже не пізно.
Якщо для діток, то краще приїжджай на Паску, в недію, 27-го квітня. В Шевченківському Гаю буде обширна програма.
Ну а стандартно - ляльковий театр, декілька дитячих театрів... Може і в самому місті щось буде. Я ще програми святкувань не бачив.
Intern | V.I.P ***
А неспеша рассказывать о Будапеште кто будет? (+)
2 апреля 2003 в 22:24
И вообще, места знать надо, по которым гуляешь. Значит, нужен местный товарищ, знающий и город и язык. Ну, и местные обычаи, или првила какие-нибудь. Я, когда в Трускавце с женой отдыхал, тоже хотел в Будапешт съездить. Но, жена не любит венгров (первый раз в Будапешт попали на местный праздник, вроде "освобождения Венгрии от советских окупантов", ну, и наслушались от местных дедушек всяких гадостей), поэтому поехали в Краков. Но, в Будапешт по прежнему хочется. Красивый город. Может, получится. Тоже на майские поеду. Если, с "экскурсоводом" Трускавецким договорюсь.
Интернет тебе поможет! :) Да и в Будапеште моно купить (+)
2 апреля 2003 в 22:46
русскоязычные атласы.
Я там уже был, хочу ещё раз! Так что-то с прошлого раза ещё помню.
U.F.O. | старожил ****
Re: Так, глибина там є(+)
3 апреля 2003 в 01:10
Вода дуже прозора біля берега, і ніхто там не ловив, тому на глибині стали, між іншими рибаками. А ввечері вже рушили на Київ. Наступного разу треба буде на меньших сусідніх озерах прояснити картину.
ОК, давай обсудим... (+)
3 апреля 2003 в 06:26
хотелось бы не спеша, с ночевкой во Львове...
Нас 2 семьи сдетями. Ленивых и не пафосных...
Денег скока надо?? на семью с проездом и проживанием ??
Могем за пивом резиновым или офе без колфеиновым ;-))
Решим вскоре.. поможешь соориентироваться. забронировать?? (-)
3 апреля 2003 в 06:37
у
Дафай абсюдим:) ... (+)
3 апреля 2003 в 18:32
Отет тута
KISERG | старый писатель ***
Ще один лінк по Польській балтиці
9 апреля 2003 в 22:02
Прочитати можна тут , як на поїзді з Києва люди мандрували на Польську балтику влітку 2001 року
Autoua.netФорумАрхів автоподорожей

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 2 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1199