autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Постійному супроводженню підлягають автомобілі (+)

Waka | Ñóïåð ïèñàòåëü! ***
2 апреля 2003 в 01:47
1. Постійному супроводженню підлягають автомобілі, в яких перебуває Президент України, Голова Верховної Ради України, Прем’єр-Міністр України, а також глави іноземних держав і урядів, які визначаються Державним Протоколом та Церемоніалом України.

2. Супроводження автомобілів, в яких перебувають інші особи, які охороняються, народні депутати, члени Уряду України, Автономної Республіки Крим, глави обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, міські голови, державні службовці всіх рівнів, посадові та інші особи, окрім зазначених в пункті 1 цього Закону, забороняється.

Введення тривалого обмеження на дорожній рух, а також рух міського пасажирського транспорту, автомобілів швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, оперативно – рятувальних та інших аварійних служб, Управління державної охорони України та міліції, які виконують невідкладні службові завдання, під час супроводження забороняється.

Забезпечення безперешкодного і безпечного проїзду автомобілів з іншими особами шляхом введення обмежень на дорожній рух не допускається.

.....

Приймається одностайно, чи будемо голосувати?

Проект Закону про супровід автомобілів з особами, стосовно яких Державтоінспекцією МВС України вживаються заходи щодо безперешкодного та безпечного проїзду автомобілів

ЗЫ
З пояснювальної записки:

4. Стан нормативно-правової бази у даній сфері правового регулювання

Відсутня.
Slava_on_Marea | СуперСтар ***
Надо ещё уточнить что максимум задерка движения 5 минут!(-)
2 апреля 2003 в 02:05
-
GAZ2472 | старожил ***
Re: Надо ещё уточнить что максимум задерка движения 5 минут!(-)
[Re: Slava_on_Marea] 2 апреля 2003 в 16:21
Думаю, на такое не согласятся под давлением службы охраны президента: минимум - 15 минут, это "как здрасьте". И аргумент у них будет довольно весомый на эту тему: невозможно обеспечить безопасность охраняемых лиц из П.1., если максимальная задержка в движении всего 5 минут.
Правда, во всей Европе правительственные машины не вызывают пробанов в городе, и безопасность вроде несильно страдает. "Может чего-то всё таки в консерватории подправить?" (с) М.М. Жванецкий.
elia | и.о. пользователя ***
Хороший макумент, но ИМХО мертвый... (-)
2 апреля 2003 в 17:22
Хороший макумент, но ИМХО мертвый...
DimaA6_ABC | опытный писатель **
вчера по Автозаводской ехал кто-то, не знаю кто, но (+)
[Re: Waka] 2 апреля 2003 в 18:45
впереди два Галанта, потом 2 600-х (правда, старый 140 кузов), и замыкает опять одна или две ментовские машины. Ехали со скоростью за 100 (120?) Перекрывали выезды с пересекающих улиц не больше, чем на 5 минут. Кто это ехал, не знаю.
Vectranavt | опытный писатель **
Re: вчера по Автозаводской ехал кто-то, не знаю кто, но (+)
2 апреля 2003 в 20:29
В ответ на:

впереди два Галанта, потом 2 600-х (правда, старый 140 кузов), и замыкает опять одна или две ментовские машины. Ехали со скоростью за 100 (120?) Перекрывали выезды с пересекающих улиц не больше, чем на 5 минут. Кто это ехал, не знаю.

Это ехал премьер-министр. Он каждое утро там ездит. А по поводу 5 минут...... Ты не стоял на выезде с Электриков на Константиновскую по 15 минут каждый день, когда тебя просто тупо мент не выпускает с Электриков!
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

0 користувачів і 62 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2139