autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

АнтикорСервіс. П"єса в чотири дії. (+)

Нarry | важничающий писатель ****
8 апреля 2003 в 01:24
Дія перша.
Черговий раз зазирнувши під авто, зауважив що від того антикору, яким обробили авто в салоні, не залишилося й сліду - це був РАСТ-СТОП і його просто змило водою. тож не довго гаючи часу, і поки ще є що захищати, вирішив зробити повторну обробку чимось більш серйозним. і також в більш серйозному сервісі. вибір випав на АнтикорСервіс , оскільки судячи з реклами, обробка в них проводиться по останньому слову науки і техніки: мийка, сушка, існують карти для кожної моделі авто і контроль якості обробки - все як у білих людей.
Домовились про матеріал (дінітрол) і день обробки.

Дія друга.
У призначений час приїхав на сервіс, залишив авто і пішов займатися своїми справами. дивитися що і як там будуть робити з моєю красунею не хотілося - адже контора сурйозна і контроль якості гарантує. В призначений час прийшов забирати авто, але довелося ще трохи почекати бо один з працівників захворів тож в часно обробити не встигли.
По приїзді додому щось мені підказало що варто такки перевірити якість контролю якості сервісу - і о жах: необробленими виявилися:
- задні лонжерони!
- кузов авто над бензобаком і вихлопною (а там тепло цілий рік)!
- порожнина перед заднім бампером
- порожнина за переднім бампером
- шви в моторному відсіку.

Дія третя.
Наступного для вранці приїжджау на АнтикорСервіс, вказую на недоліки. без зайвих розмов моє авто приймають на доробку, вибачаються за недостатню якість - але панове, як же можна пропустити ЛОНЖЕРОН маючи карту обробки? чи може в Славуті він зроблений з нержавійки? і невже мені буде легше від того що машина зігнила тому що її обробляв стажист, а контроль якості робити було нікому чи ніколи?

Дія четверта, остання.
В суботу ще раз переглянув авто: порожнина за переднім бампером та деякі шви в низу моторного відсіку так і залишилися необробленими. Взяв залишки антикору, яким у свій час обробляв Таврію і замазав всі місця які на мій погляд варто було обробити.

Висновки:
- не вміють в нас люди працювати. в них це навіть не завжди виходить коли стояти над душею.
- якщо вже віддавати авто щоб робили щось знизу - наявність на сервісі підйомника бажана якщо збираєшся потім перевірити роботу, адже в яму в костюмі і краватці не полізеш. а їздити туди-сюди...

А може я занадто багато хочу, і насправді все нормально? в усякому випадку, мабуть на сервіси більше не ходєц...

зі: а так хотілося дати хлопцям хороший референц...
OK | старый писатель **
Re: Увы, не всегда все можно зделать самому,
8 апреля 2003 в 02:43
хотя бы потому, что нет времени или инструментов....

Проверь еще наличие всех колпачков, заглушек... а то вдруг "слетели" после мойки..
smovch | энтузиаст ***
А якщо не секрет, скільки це задоволення коштує ? (-)
9 апреля 2003 в 00:15
А якщо не секрет, скільки це задоволення коштує ?
Re: Дивись приват (-)
9 апреля 2003 в 00:24
Re: Дивись приват (-)
smovch | энтузиаст ***
Це тільки скриті порожнини, чи разом з днищем ? (-)
9 апреля 2003 в 01:13
Це тільки скриті порожнини, чи разом з днищем ?
Re: Мала бути повна обробка. (+)
9 апреля 2003 в 01:18
Дно і всі порожнини до рівня вікон.
Насправді вийшло не зовсім так.
smovch | энтузиаст ***
Зрозумів. (-)
9 апреля 2003 в 01:33
Зрозумів.
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

1 користувачів і 120 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2533