драстє
Вперше доводиться мати справу з покупкою в кредит, не знаю з чого починати і куди ткнутись.
Ітак, батько купує нову автівку. Треба кредит на 20-30 тис. грн строком на рік. Машина вже замовлена, договір підписаний, 10% сплачено. Спочатку планувалось взяти кредит не на машину, але з цим виникли певні незручності.
Кредит на машину... Коли можна починати оформлювати кредит: після підписання договору з автосалоном чи по факту прибуття машини в автосалон? Наскільки знаю, кредит на авто без страхування останнього не дадуть(?).
Страхування... Раніше їздили без страховок, тому тут самі запитання. Види страховок... Чув про КАСКО і ГО (те саме що і ОСАГО?). Каско - страховка свого авто, воно ж і потрібне для банку; ГО - страховка від шкоди, заподіяної чужому авто, все вірно? Для кредиту мені потрібно КАСКО, да? Як рахується вартість страховки, від вартості авто/об'єму двигуна залежить? Якщо є якийсь ФАК по страхуванню - прошу ткнути носом.
Батько прописаний і мешкає в провінції, Чернігівська обл. Чи накладає це якісь обмеження на вибір банку/страхової?
В тех паспорт буде вписано і мене. Було б добре, якби страховка була не прив'язана до водія. Реально?
Порадьте банк і страхову, де в дитстислі терміни можна оформити кре/страховку. Банк - такий, з яким працює ТойотоАвтосамміт. Страхова - без проблем і зайвої бюрократії з виплатами.
дякую за допомогу