autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Посвідчення водія по місцю прописки

FuntPND | важничающий писатель **
27 декабря 2007 в 18:55
Дружина закінчила автошколу в Києві, в автошколі дали такі доки:
1) свідоцтво про закінчення автошколи
2) довідку про те, що учень дійсно навчався в автошколі
3) екзаменаційний лист

За місцем прописки в неї вимагають ще довідку про те, що їй не видавалися права тут і що, вона немає порушень...
Наскільки я знаю, така довідка потрібна в протилежному випадку (коли права отримуються не за місцем прописки).
Як бути в цьому випадку, я та крозумію, ніхто такої довідки в Києві без київської прописки не дасть.
Якщо можуть дати, то до кого звертатися?

P.S. Як вже заманала наша бюрократія, ідіотизм і ці знущання...хочеться повбивати їх усіх...

P.P.S. Підкажіть, якими законодавчими актами регулюється видача водійських посвідчень, щоб можна було хоча б носом ткнути і показати які документи необхідні для видачі посвідченн, хоча впевнений, що це не допоможе....
Solt | приверженец ***
Re: Посвідчення водія по місцю прописки
[Re: FuntPND] 27 декабря 2007 в 21:32
Весной получал права по месту жительства, после окончания киевской автошколы. Никакая справка не нужна, только документы об окончании автошколы и экзаменационный лист. То, что они просят - маразм! Такую справку можно получить только по месту прописки, т.е. у них самих.
ГыГы | IesuiT **
[Re: FuntPND] 28 декабря 2007 в 11:47
В ответ на:

я та крозумію, ніхто такої довідки в Києві без київської прописки не дасть.

Таку довідку взагалі нікому не дають.
Тількі залюбки продають

Коли я здавав екзамени сам мені довелося прикупити таку довідку, але за місцем прописки.
Макси | старый писатель ***
[Re: FuntPND] 28 декабря 2007 в 11:51
Я так же получал справку в городском ГАИ и относил в МРЭО, только после этого мне выдали права.Ничего не платил.
FuntPND | важничающий писатель **
[Re: Макси] 28 декабря 2007 в 16:12
В ответ на:

Я так же получал справку в городском ГАИ и относил в МРЭО, только после этого мне выдали права.Ничего не платил.

Але ДАІ за місцем прописки, а МРЕВ - те в якому отримував права не за місцем прописик?
А тут ідіотська якась ситуація.
Мабуть прийдеться брати цю довідку в них і їм же здавати при подачі доків на посвідчення...
mr.Kannibal | Супер писатель! ***
[Re: FuntPND] 31 декабря 2007 в 15:05
Если не ошибаюсь, в первом МРЭО на туполева ВСЕ могут получить эту справку... Надо их по телефону поторбить...
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

1 користувачів і 196 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4883