autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Sashok_Accent | IesuiT ***
Re: Новый VW Touareg
[Re: Paulskit] 7 августа 2024 в 13:32
Paulskit 07.08.2024 12:19 пишет:

Прекрасно розумію, я так завжди Гольф Р хотів, але вже не впевнений, що після БМВ буде цікаво.

P.S. Вольво класні тачки для своєї аудиторії, не відняти. Для мене у них нічого немає, але коли в прокаті попадалась Вольво, завжди приємні враження залишались.

я на v90 в універсалі досі задивляюсь кожен раз як бачу
Paulskit | V.I.P **
[Re: Sashok_Accent] 7 августа 2024 в 13:39
Sashok_Accent 07.08.2024 13:32 пишет:

Прекрасно розумію, я так завжди Гольф Р хотів, але вже не впевнений, що після БМВ буде цікаво.

P.S. Вольво класні тачки для своєї аудиторії, не відняти. Для мене у них нічого немає, але коли в прокаті попадалась Вольво, завжди приємні враження залишались.

Я на V60 Головне щоб не CC.
SNPTK | важничающий писатель **
[Re: Sashok_Accent] 7 августа 2024 в 21:13

V90, що звичайний універсал, що СС - прям дуже гарні машини. В них дуже толкові дизайнери, якщо ХС-90, якому вже 10 років, досі виглядає гарно і сучасно
Ну і будь-яка Вольво в середині буде дуже зручною і затишною. У ВАГу в мене це відчуття не зʼявилося за 4 роки.
Murzik2.0 | Достоевский *
[Re: axon] 31 октября 2024 в 15:15
axon 27.06.2024 18:35 пишет:

vvvolf 27.06.2024 18:09 пишет:

Іншими словами - "якщо забрати з Ауді дрібниці, то воно не буде приносити задоволення?"
Твердження дуже суб'єктивне, бо точно є люди, які між напакованим Нундай/Фольксваген/Тойота і базовим Audi/Bmw виберуть останнє...

Згадалося, як років 15 тому, коли я купив Соренто в топі з 3,3 V6, мене тут залошили, що краще б взявв за ті самі грощі Прадік 2,7 базу на тряпкє.
А зараз вже навпаки фтуа мислить

Дуже гарне зауваження!
Я в 2013 коли з попереднім профвлем зарегився тут і вибирав бюджет бюджетом в бубні з бубнів - так десь і писали.
Але аудиторія тут залишилась ж та ж сама, нових практично нема, просто всі підросли, стали дядьками, доходи теж у більшості підросли в силу віку, так і підросли вимоги до авто і потреби від авто.

Тому саме так - зараз би тут нарадили Соренто, а не Прадік на тряпці)
[Re: SNPTK] 31 октября 2024 в 15:20
SNPTK 07.08.2024 21:13 пишет:

V90, що звичайний універсал, що СС - прям дуже гарні машини. В них дуже толкові дизайнери, якщо ХС-90, якому вже 10 років, досі виглядає гарно і сучасно
Ну і будь-яка Вольво в середині буде дуже зручною і затишною. У ВАГу в мене це відчуття не зʼявилося за 4 роки.

Я досі, досі, вже пройшло 4 з гаком роки проклинаю себе, що поки чухався і думав провтикав акційний v60cc і було їх більше 60 штук на складах, але за місяць все розгребли.
Воно коштувало як мій Тігуан, який я трохи пізніше взяв.
Але по матеріалам в салоні - це тупо різні світи, хоча то v60cc і не в топі був.
І як воно їхало!
І універсал!
І під потреби моєї родини воно топ!

Але…. Провтикав, буває… думав - та хто ті Вольво розбере, це ж не ВАГ чи Тойота…
[Re: Paulskit] 31 октября 2024 в 15:22
Paulskit 07.08.2024 13:39 пишет:

Я на V60 Головне щоб не CC.

Це мрія, а не тачка. Там ідеально було все. Я тестував і крутився в салоні години півтори - докопатись абсолютно ні до чого було, і це акційна найдешевша комплектація пакетна бкла - коричневі сидухи пам’ятаю і мотор на 250 бенз - це просто Ф16)))
axon | Михалыч **
[Re: Murzik2.0] 31 октября 2024 в 15:37
Murzik2.0 31.10.2024 15:15 пишет:

ой не кажи
зараз топовий соренто у вартість входу в новий прадо.
хочу побачити того, хто купиить соренто замість прадо та здати його мізки для дослідів.
[Re: axon] 31 октября 2024 в 15:42
axon 31.10.2024 15:37 пишет:

ой не кажи
хочу побачити того, хто купиить соренто замість прадо та здати його мізки для дослідів.

Нє, я мав на увазі той Соренто що ти брав і той Прадо на тряпці що тоді був.
Кіа/Хьонде з нашим ринком грається постійно - то якусь генерацію Кіа навезуть по гарним цінам, що весь Київ на них, а на Хьонде забили, а то навпаки, як зараз.
Бачив я ту Соренто - здав Тіг на ремонт і зайшов в салон - вона класна, але якщо б хоча б до двох лямів… щоб конкурувати з РАВом можливо.
Ну і єдиний дилер мабуть те що Укравто не додає успіху бренду… Вони тільки в Мерси вміють, і то тому що єдині на ринку.
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: Murzik2.0] 31 октября 2024 в 15:46
Murzik2.0 31.10.2024 15:42 пишет:

щоб конкурувати з РАВом можливо.

екхм
З РАВом успішно конкурує Спортаж.
СОренто конкурент Хайлендеру, хз, чи його возять в Україну зараз.
[Re: skov] 31 октября 2024 в 15:55
По преміум опції в преміумі та відсутності них:
Давайте розглянемо кейс зі шкіряним/екошкіра салоном.

1. Як тут писали 100500 сторінок тому, Q7/Туарег це сімейне авто.
2. З дітьми краще мати шкіру/екошкіру, як мінімум на спинках передніх сидух. Я алькантару брав і зимою вішаю на спинки сидух спеціальні накидки, і раз на рік хвмчистка повна салону, не люблю шоб навіть натяки на плями були.
3. І ось шкіра, чи навіть екошкіра. Без вентиляції літом це треш і шкідливо для чоловічого здоров’я, якщо тут є лікарі, хай поправлять мою думку, якщо вона некоректна.
4. Вентиляція. Якщо просто дме в - це теж не ок з точки зору медицини на довгий час.
Тому в преміумі часто є функція вентиляції з всасуванням чи як там повітря всередину сидухи.
Оце преміум опція!

5. Пихло коробка - ну тут пояснювати нічого.
6. Пневма. Це комфорт і саме завдяки ній і відчуваєш що ти в преміумі. Я на здається не преміум Туарегу поїздив з пневмою - це топ! Я ніколи не думав що це так офігенно!

Але якщо всього цього нема, тоді здається, що ця ціна лише за шильдик і все

Чому б тоді не купити за ці ж гроші дешевший бренд з оцим всім, або просто не зекономити гроші і купити все це ж, але залишивши собі десяточку баксів як мінімум?
[Re: Sashok_Accent] 31 октября 2024 в 15:56
Sashok_Accent 31.10.2024 15:46 пишет:

Murzik2.0 31.10.2024 15:42 пишет:

щоб конкурувати з РАВом можливо.

екхм
З РАВом успішно конкурує Спортаж.
СОренто конкурент Хайлендеру, хз, чи його возять в Україну зараз.

Ну РАВ суб’єктивно здоровий, більший і за Спортейдж і за Тігуан, але згоден.
AM | Супер писатель! ***
[Re: axon] 31 октября 2024 в 16:00

ой не кажи

Ну загалом Соренто має 3й ряд і ізофікси на ньому. В Тойоти офіційної цього не буде наче. Але це потрібно явно не тільки оіш всім) Тому Прадо буде в дестки разів краще продаватись
[Re: AM] 31 октября 2024 в 16:03
AM 31.10.2024 16:00 пишет:

ой не кажи

Ну загалом Соренто має 3й ряд і ізофікси на ньому. В Тойоти офіційної цього не буде наче. Але це потрібно явно не тільки оіш всім) Тому Прадо буде в дестки разів краще продаватись

Ну Прадо і Соренто різні зовсім авто, співпадають вони лише плюс мінус розміром та ціною)
Але ж Соренто більш напакований, якщо вірити тесту Інфокара.
Хоча… згоден. Більшість будуть по ціні і формату бчж вибирати, а не те що Соренто це кроссовер, а Прадо це повноцінний говноміс і в місті має свої недоліки і треба брати його лише за потреби їзди по бездоріжжю.
axon | Михалыч **
[Re: Murzik2.0] 31 октября 2024 в 16:13
Murzik2.0 31.10.2024 15:56 пишет:

рав більший за туксон, спортейдж, тігуан та кашкай, але меншиий за ікстрейл.
хоча багажник рава більше багажника ікстрейла
ну і топові гібриди кашкая та туксона за ціною точна можуть конкурувати з равом, бо там цінник під 2М, хз на шо розраховують.
AM | Супер писатель! ***
[Re: Murzik2.0] 31 октября 2024 в 16:15
Murzik2.0 31.10.2024 15:55 пишет:

3. І ось шкіра, чи навіть екошкіра. Без вентиляції літом це треш і шкідливо для чоловічого здоров’я, якщо тут є лікарі, хай поправлять мою думку, якщо вона некоректна.

Може банальна перформація тут рішає?
Бо як власник срібного СУВа з чорним шікряним салоном не розумію проблеми...Шкіра перфорована, вентиляції нема, задня частина затована - лобове і передні сидіння повністю прозорі.
[Re: axon] 31 октября 2024 в 16:17
axon 31.10.2024 16:13 пишет:

ну і топові гібриди кашкая та туксона за ціною точна можуть конкурувати з равом, бо там цінник під 2М, хз на шо розраховують.

Новий х-трейл е4orce взагалі судячи з оглядів мені б зайшов як саме ідеальне співвідношення моїх мотркб - і не сильно здоровий, і великий, і динаміка завляки гібриду є, і в рамках класу економічний, і сучасні фішки є, і матеріали.
Якось подивлюсь обов’язково, пару років буде в рестайл і як раз я - опа, і по акції купив як раз Тіг буде сотня)
[Re: AM] 31 октября 2024 в 16:18
AM 31.10.2024 16:15 пишет:

Бо як власник срібного СУВа з чорним шікряним салоном не розумію проблеми...Шкіра перфорована, вентиляції нема, задня частина затована - лобове і передні сидіння повністю прозорі.

Хз, але якщо брати преміум-бренд то ото всьо, імхо, повинно бути.
Igorchyk | Достоевский **
[Re: Murzik2.0] 31 октября 2024 в 19:44
Murzik2.0 31.10.2024 16:17 пишет:

axon 31.10.2024 16:13 пишет:

Новий х-трейл е4orce взагалі судячи з оглядів мені б зайшов як саме ідеальне співвідношення моїх мотркб - і не сильно здоровий, і великий, і динаміка завляки гібриду є, і в рамках класу економічний, і сучасні фішки є, і матеріали.
Якось подивлюсь обов’язково, пару років буде в рестайл і як раз я - опа, і по акції купив як раз Тіг буде сотня)

Якраз подивився огляд на нього)
Якби не мав Кодіака, то б замість нього дивився б на нього) То й же розмір, та ж можливість мати 7 місць) Ну і цікавий як гібрид без виразного монотонного завивання двигуна двз як в Хонди (як на ній можна це постійно чути?))
Але маю вже Кодіака, і на хтрейл точно міняти не буду)
Змінено Igorchyk (22:38 31/10/2024)
[Re: Murzik2.0] 31 октября 2024 в 20:00
Murzik2.0 31.10.2024 16:18 пишет:

AM 31.10.2024 16:15 пишет:

Хз, але якщо брати преміум-бренд то ото всьо, імхо, повинно бути.

Дався тобі той преміум (термін, поняття) Абстрагуйся) Сконцентруйся, наприклад, на споживацьких характеристиках, наприклад (якщо часто їздити трьом дорослим/дітям/комбінація на другому ряді, то ауді тут поза конкуренцією), чи в розрізі ауді (навіть з третім рядом якщо треба) по ціні Тура)
Змінено Igorchyk (20:15 31/10/2024)
[Re: Murzik2.0] 31 октября 2024 в 23:33
Прикріплені файли (0 завантажити)

По преміум опції в преміумі та відсутності них:
Давайте розглянемо кейс зі шкіряним/екошкіра салоном.

1. Як тут писали 100500 сторінок тому, Q7/Туарег це сімейне авто.
2. З дітьми краще мати шкіру/екошкіру, як мінімум на спинках передніх сидух. Я алькантару брав і зимою вішаю на спинки сидух спеціальні накидки, і раз на рік хвмчистка повна салону, не люблю шоб навіть натяки на плями були.
4. Вентиляція. Якщо просто дме в - це теж не ок з точки зору медицини на довгий час.
Тому в преміумі часто є функція вентиляції з всасуванням чи як там повітря всередину сидухи.
Оце преміум опція!
?

Давайте розвинемо тему шкіри/нешкіри, вентиляції/невентиляції.
Ніколи не мав шкіру, тому хотілося б послухати тих, хто їв устриць.
Явно, що на перший дотик в холод чи жару шкіра буде програвати тій же алькантарі/велюру/ганчірці, але як далі? Що дійсно шкідливо/шкідливіше шкіра без вентиляції чи якраз із? Бо навіть з вентиляцією зі всмоктуванням пишуть, що можливе переохолодження і для запобігання йому включається підігрів сидінь… Це норм? Звучить якось не дуже… Скрін із конфіга по Q7 прикладаю.
Які переваги у шкіри взагалі?
Чому вона завжди в топових комплектаціях?

Давайте розвинемо тему шкіри/нешкіри, вентиляції/невентиляції.Ніколи не мав шкіру, тому хотілося б послухати тих, хто їв устриць
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

3 користувачів і 38 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 165154