autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Coronator | Супер писатель! *
Citroen Berlingo VP+
16 января 2008 в 15:49
претендує на роль моєї нової автівки. 1,6 16 кл бензин, повний пасажир, 5 дверей, зі всякими комфортними і безпековими прибамбасами.
Хто експлуатує - які враження, варто чи не варто брати в якості звичайної легкової машини.
В нього є близнюк - Пежо Партнер, але з таким же мотором і тими ж опціями він трохи дорожчий.
AlexBolo | V.I.P **
Re: Citroen Berlingo VP+
[Re: Coronator] 16 января 2008 в 16:11
В ответ на:

претендує на роль моєї нової автівки. 1,6 16 кл бензин, повний пасажир, 5 дверей, зі всякими комфортними і безпековими прибамбасами.
Хто експлуатує - які враження, варто чи не варто брати в якості звичайної легкової машини.
В нього є близнюк - Пежо Партнер, але з таким же мотором і тими ж опціями він трохи дорожчий.

Единственное что могу сказать - те кто в пыжо клубе ездят на Партнерах - довольны. Думаю тут та же ситуация.
Alliance | энтузиаст ***
[Re: Coronator] 16 января 2008 в 16:25
Арсенчег, у Луганську таксопарки досить потужно укомплектовані Берлінгами. Відразу кидається у вічі... майже як у Києві Ланосами. Гадаю, аби були ломучі - не брали б. Я запитував у водіїв чи не ламаються, кажуть, що зачотний машинго...(ще зважай на луганські дороги) Та і мій сі чотири за рік і майже 34 тисячі ще не підводив.
Vadym-K | патриарх **
[Re: Coronator] 16 января 2008 в 21:47
В ответ на:

у нас в компании 2 машинки - эксплуатируются по полной - мотаются по всей Украине. неожиданных проблем не возникало. ребята которые их катают, тоже очень довольны.
mirror | старый писатель ****
[Re: Coronator] 17 января 2008 в 13:50
Не знаю как бензиновый, а дизельный у нас на фирме живет уже почти 2 года. Едет просто класс! Из проблем - треснувшее стекло (заменено по гарантии или по страховке - не помню уже), один раз отключился щиток приборов (устранено по гарантии) после "умных" установщиков музыки. А так просто ездит, хавает саляру (7-8 литров по городу), хлопот не доставляет.
FuntPND | важничающий писатель **
[Re: Coronator] 17 января 2008 в 15:15
В ответ на:

Відгуки тільки позитивні.
Читай розділ Berlingo на citroen-club.kiev.ua
[Re: FuntPND] 17 января 2008 в 18:25
В ответ на:

В ответ на:

Відгуки тільки позитивні.
Читай <a href="www.citroen-club.kiev.ua/forum/" target="_blank">розділ Berlingo на citroen-club.kiev.ua</a>

Дякую, саме закінчив читати. Лишилося лише супругу остаточно переконати
[Re: Coronator] 21 января 2008 в 20:35
Отримав я від Сітроена пропозицію на Берлінго: 11280 євро в такій комплектації:

Технические характеристики автомобиля
Citroen Berlingo VP

Модель Citroen Berlingo SX 1,6i пассажирский
Технические характеристики
Кол-во дверей 5
Трансмисия Mеханика (5+1)
Макс.мощность (л.с.) 110
Макс.скорость (км/ч) 170
Ускорение 0-100 км/ч (С) 11,3
Расход , л/100 км
Городской цикл 9,5
Загородный цикл 6,2
Смешанный цикл 7,4
Груз/подъём(кг) 600
Топливный бак 55
Полезный объем багажного отсека (м3) 624/2800
Стандартная комплектация
иммобилайзер S
гидроусилитель руля. S
правая и левая сдвижные двери со стеклом 5 дверей) S
заднее сиденье складывающееся 1/3-2/3 S
регулируемый руль S
подогрев передних сидений + омыватели фар S
кондиционер воздуха + атермальное лобовое стело S
подушка безопасности водителя и пассажира S
ящик для хранения под сиденьем пассажира S
ABS S
передние подлокотники, складная тележка Modubox, S
противотуманные фары S
задняя поднимающаяся дверь со
стеклоочистителем и электрообогревом S
пакет Comfort Plus: центральный замок с
дистанционным упр-ем, электропривод правого зеркала
заднего вида, подогрев зеркал заднего вида,
электропривод стёкол передних дверей S
колеса 185/65 R15 S
Цвет Rouge Lucifer (металлик) 230
Сроки доставки 90 дней
Цена СIP (Euro) 11 750
Цена со специальной скидкой 11 280

Випадково натрапив на пропозицію Пежо Партнер 1.6Е VTR, по грошах виходить майже те ж саме, але багатша комплектація - навіть є дифференциал повышеного трения - та більший вибір кольорів. В роздумах.
oleksa | Достоевский **
[Re: Coronator] 21 января 2008 в 21:08
Скільки? 11280 Євро за 1.6 з кондиціонером, подушками ABS і металіком!? Скажи будь ласка, де така пропозиція? я теж хочу.
а то на сайті офіційному 87 690грн за порожній 1.4 просять. Гарні були ціни на Сітроен при курсу 6.8. 7.4 грн за євро змушують дивитись на інші марки :-(
[Re: oleksa] 22 января 2008 в 09:13
В ответ на:

Скільки? 11280 Євро за 1.6 з кондиціонером, подушками ABS і металіком!? Скажи будь ласка, де така пропозиція? я теж хочу.
а то на сайті офіційному 87 690грн за порожній 1.4 просять. Гарні були ціни на Сітроен при курсу 6.8. 7.4 грн за євро змушують дивитись на інші марки :-(

Такі ціни у офіційного дилера Сітроена в Республіці Молдова (www.citroen.md). Ціна не включає акциз (це 960 євро), але я можу не платити його, доки не вирішу це авто продати. А з цінами на Партнер можна ознайомитися тут www.peugeot.md
vikz | старый писатель ****
[Re: Coronator] 22 января 2008 в 11:20
В ответ на:

В роздумах.

Я тож хочу такой Пежо за такие деньги. Насколько энто реально?
[Re: vikz] 22 января 2008 в 12:38
В ответ на:

В ответ на:

В роздумах.

Я тож хочу такой Пежо за такие деньги. Насколько энто реально?

Для мене це реально. Пересилися в Молдову, і також матимеш змогу купити за таку ціну.
MeganeII | Супер писатель! ***
[Re: Coronator] 22 января 2008 в 13:43
Прикріплені файли (0 завантажити)
Вже виходить новий навесні. Думаю варто зачекати. Але якщо припекло..)))

Вже виходить новий навесні. Думаю варто зачекати
[Re: MeganeII] 22 января 2008 в 14:44
В ответ на:

Вже виходить новий навесні. Думаю варто зачекати. Але якщо припекло..)))

Знаю, тому і ціни на нинішні моделі такі ж смачні.
[Re: Coronator] 23 января 2008 в 20:45
Нині дзвонив мені кишиніський дилер Сітроена - скидає ціну ще на 310 євро, тобто викладена вище комплектація вже коштує 10970 євро .

Щось ніяк не можу добитися від молдавського Пежо комерційної пропозиції на Партнер в комплектації VRТ (там збільшений кліренс і диференціал підвищеного тертя).
[Re: Coronator] 8 февраля 2008 в 07:49
Дав вчора завдаток за свій Берлінго. Кінцева вартість - 11140 євро. До викладеної вище комплектації додав бампери в колір кузова та багажну сітку. Авто обіцяють віддати до кінця березня. Металік мені подарували з нагоди дня народження дружини .
Sturman | энтузиаст **
[Re: Coronator] 8 февраля 2008 в 09:53
Машинка отличная... не гвоздя не жезла.

P.S. Я в шоке как у вас манагеры в автосалонах работают... На до бы наших к вам на повышение квалификации отправить
Змінено Sturman (09:54 08/02/2008)
[Re: Sturman] 10 апреля 2008 в 09:19
Уже два дні катаюся на своєму Берлінго. Намотав 600 км. Машинка супер!
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

6 користувачів і 51 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 6406