На вихідні довелося по Неньці помотатися - Київ-Львів-Кишинів-Київ. Чесно кажучи, скалолся враження, що на дворі рік 1993-94. Траса Любар-Кременець. Перехресток з трасою Шепетівка-Хмельницьк, круговий рух. Висять новенькі знаки - головна дорога, а під нею на білому фоні схема руху - головна по кругу. І стоять орли - три даї з калашами, два дільничних і титанівець(!). Я зупиняюсь перед вїздом на круг, пропускаю авто на крузі. Помах паличкою - стандарний монолог. Прична зупинки - не може сформулювати, пропоную разом писати скаргу прокурору за незаконну зупинку. Він звіріє. Ксіву йому в морду і посилаю на три букви. Львівська кільцева, густий туман, маса дебілів без мозгів і без фар. Стоять. Помах паличкою. Чітко представився, попросив подивитися документи. Дуже зацікавило, чи, бува, не перебиті номери кузова на моєму ровері. Я задовольнив його цікавість. А на моє питання, чи не було б краще для підвищення безпеки дорожнього руху в світлі останніх акцій і з огляду на погодні умови зупиняти їздунів без фар і скаладати протоколи за неправильне користування освітлювальними приладами, відповідає, що треба ж свідків (!), котрі б засвідчили, що таки авто їхало без фар. Чернівецька область - на кожному більш-менш важливому розїзді - люди в бронежилетах з калашами (!). Молдова - як було приємно нині зранку послати напівсонного поліцая, що вилетів мені під колеса на виїзді з Кишинева. Так він ще вибачився.
В ответ на: густий туман, маса дебілів без мозгів і без фар. Стоять. Помах паличкою. Чітко представився, попросив подивитися документи. Дуже зацікавило, чи, бува, не перебиті номери кузова на моєму ровері. Я задовольнив його цікавість. А на моє питання, чи не було б краще для підвищення безпеки дорожнього руху в світлі останніх акцій і з огляду на погодні умови зупиняти їздунів без фар і скаладати протоколи за неправильне користування освітлювальними приладами, відповідає, що треба ж свідків (!), котрі б засвідчили, що таки авто їхало без фар.
+ 100%. А просто остановить и предупредить (попросить) водителя - клепки не хватает. Чхали они (гайцы) на БД и на нас с вами.
В ответ на: А просто остановить и предупредить (попросить) водителя - клепки не хватает. Чхали они (гайцы) на БД и на нас с вами.
+500 К сожалению, вряд ли кого-то интересует БД, кроме отдельных учасников ДД.
меня вот наоборот, однажды (еще тем летом) остановили остановили при вьезде в город, проверили документы и указали на горящие днем фары. я ехал по трассе с ближним светом, чтоб меня видно было и не шли в лоб всякие ездуны по встречке.
В ответ на: ... І стоять орли - три даї з калашами, два дільничних і титанівець(!). ... Прична зупинки - не може сформулювати, пропоную разом писати скаргу прокурору за незаконну зупинку. Він звіріє. Ксіву йому в морду і посилаю на три букви.
А что это за ксива такая, которой можно ткнуть в морду и послать на три буквы вооруженный патруль? Просто интересно.
В ответ на: ... І стоять орли - три даї з калашами, два дільничних і титанівець(!). ... Прична зупинки - не може сформулювати, пропоную разом писати скаргу прокурору за незаконну зупинку. Він звіріє. Ксіву йому в морду і посилаю на три букви.
А что это за ксива такая, которой можно ткнуть в морду и послать на на три буквы вооруженный патруль? Просто интересно.
Например - корка СБУ... Был свидетелем неоднократно! Друган майор этого ведомства.
А что это за ксива такая, которой можно ткнуть в морду и послать на три буквы вооруженный патруль? Просто интересно.
А что это за ксива такая, которой можно ткнуть в морду и послать на на три буквы вооруженный патруль? Просто интересно.
Например - корка СБУ... Был свидетелем неоднократно! Друган майор этого ведомства.
Не всегда помогает! Смотря на какого попадёшь! Отец подполковник СБУ.
Не всегда помогает! Смотря на какого попадёшь! Отец подполковник СБУ.
Ну не знаю... При предъявлении всегда рука под корызек и "Щаслывой дорогы"... Никогда даже права не просят... Видел этот цирк раз 10 наверное... Результат всегда один и тот же...
В ответ на: Ну не знаю... При предъявлении всегда рука под корызек и "Щаслывой дорогы"... Никогда даже права не просят... Видел этот цирк раз 10 наверное... Результат всегда один и тот же...
+1 Если еще и машина правильная, так еще и извиняются. Но обычно - даже не останавливают.
В ответ на: Ну не знаю... При предъявлении всегда рука под корызек и "Щаслывой дорогы"... Никогда даже права не просят... Видел этот цирк раз 10 наверное... Результат всегда один и тот же...
+1 Если еще и машина правильная, так еще и извиняются. Но обычно - даже не останавливают.
Неа, ксива не з органів . Та й машинго у мене неправильне. Коли львівський даець закінчив провіряти неперебитість він-коду, то я в нього поцікавився, чи я подібнирй до ідіота, який готовий ризикувати 10 роками свободи за перебиття номерів на машині, яка в добрий кишиневський базарний день і 6 тис. дол. не коштуватиме.
Буквально недавно знакомый рассказывал. Правда, событие произошло, с его слов, до "акции". Итак, ситуаци. Дорога где-то за Вышгородом. Перед знакомым едет новый "мерс" GL. Тут их обоих через плошную обгоняет старенький "Опель". А перед "мерсом" как раз нарисовался патруль, который "Опель" тормозит. Тот с перепугу, увидев жезл, круто сворачивает к обочине и ... цепляет бампер "мерса". Естественно, "мерс" останавливается тоже. Знакомый за ним, интересно стало Из "мерса" выходит мужик лет пятидесяти, на вид крепкий и очень дорого одетый, явно хозяин, а не наёмный водила. Целеустремлённо идёт ... нет, не к водиле "Опеля", а к остановившему его ГАИшнику. Подходит, бьёт его в лицо, не кулаком, а ладонью (привет Луценко?), но так, что тот падает. После чего громогласно и матом отчитывает ГАИшника за манеру остановки нарушителей, говорит водителю "Опеля", дескать, твоё счастье, что у меня всё застраховано, а возиться некогда, садится и уезжает. Кто это был, осталось моему знакомому неизвестным
Корки пох.... Если инспектор захочет доколупаться, то доколупается и до СБУ... и поверь, нихрена ему не будет. У него есть куча аргмуентов, оправдывающих его действия! Прежде всего - он на службе!
Вот интересно, вот когда СБУ будет на службе - помогут ли аргументы против желания доколупаться сотрудников СБУ?
Что будет мусоришко на суде говорить против предоставленных небезынтересных аудио-видео материалов? Или аналогичных материалов на его корешей/родичей/итп.?
Поэтому можно понять, почему они делают "под козырек" и "щаслывойи дорогы".