autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Кто нибудь юзал резину TOYO PROXES T1-S? (-)

VIK_200SX | патриарх ****
21 апреля 2003 в 08:47
??
AlexMcCave | приверженец *****
конкретної відповіді, на жаль, не дам (+)
21 апреля 2003 в 16:58
у Тойо була одна дуже вдала модель - зимова Snowprox 940 (юзав на 15 радіусі, краще - не буває) - наступна 950 була уже невдалою. А літня гума цього бренду по багатьох тестах завжди пасла задніх.
Пораджу подивитися якісь німецькі тести, (www.adac.de, www.tcs.ch) бо в наших широтах цю гуму не знають.
Re: конкретної відповіді, на жаль, не дам (+)
22 апреля 2003 в 05:56
В тесте АДАК у немцев єта резина кончно не в фаворе. А по американским тестам - очень даже хороша, на уровне с Гудиером Ф1.
Вообщем я совсем запутался. В тестах наверное всё пишут по заказу.
Завтра буду покупать что-то. Вібор пал Континентал спортконтакт2, Uniroyal RainSport 1, Toyo Proxes T1-s, Bridgestone RE730
Seagull | СуперСтар ***
Ага, "Пасла задних" но при этом была одной из самых дорогих ??? (+)
22 апреля 2003 в 19:29
что-то не сходится. Этот бренд просто не хотели пускать на немецкий рынок, так же как и вольво например. Адаковские тесты достаточно пристрастны, не надо им слепо доверять.
AlexMcCave | приверженец *****
Re: Ага, "Пасла задних" но при этом была одной из самых дорогих ??? (+)
22 апреля 2003 в 23:47
Вона справді була дорогою? Зимова S940 була відсотків на 15-20 дешевше від Конті, Данлопа. Причому за тими ж адаківськими тестами (в конфі я великий постінг з оглядом зимової гуми робив десь восени 2001 року) вона була на перших місцях.
Я не буду спростовувати твою думку щодо Адаківських тестів, вони зазвичай роблять їх спільно з швейцарським та австрійським об"єднаннями автомобілістів, я вибирав собі гуму саме спираючсиь на їх дані.

А в америці, якщо мені не зраджує пам"ять, дуже люблять всесезонку та дощову гуму.... (це уже відповідь VIKу)
_KD_ | V.I.P **
Я юзал. Рекомендую. (-)
23 апреля 2003 в 03:47
=
Начитавшись тестов..... (+)
23 апреля 2003 в 05:44
сегодня взял Dulop SP Sport 9000 205/55/zr16
Пока ничего не скажу плохого, так как последнне время ездил на лысой.
Кстати о TOYO: у неё более (значительно) жестче боковина. Что в принципе не плохо для скоростной езды. В данлопе - заметно мягче (разумеется в не накаченом состоянии)
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

2 користувачів і 54 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1872