autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
gitaralover | member **
Аерографія
27 января 2008 в 12:34
На днях нарив цікаві фотографії автомобілів, розмальованих на різні теми... Дуже сподобалось. На весні має приїхати мій Гольф (вже неможу дочекатися). Не знаю, чи наважився б я відразу на якись малюнок. І якщо так, то напевно на якись маленький (наприклад біля кришки баку).
Розкажіть, пліз, хто знає, про аерографію. Бо я нічого в цьому не тямлю. Чув лише, що це дорого. Але наскільки практично? Який шанс, що не попадешся на яихось "лівих" майстрів... Як довго такий малюнок буде зберігатися на кузові автомобіля? Чи є зміст робити такі аерографічні малюнки на нових автомобілях? І взагалі, ваші думки з цього питання...
Наперед вдячний!
DmitryPassat | Достоевский **
Re: Аерографія
[Re: gitaralover] 27 января 2008 в 21:21
500 у.е место + 100 разработка дизайна или сам рисуй + еще на 100 надо будет вскрівать лаком 3-5 слоев , причем еще и лак какой-то специальный. разработка и подготовка до недели , красят обычно за день-два
IFING | Один товарищ ***
[Re: gitaralover] 2 февраля 2008 в 07:13
Учти, потом продать автомобиль будет труднее, поскольку "что русскому здорово, то немцу смерть". Многих воротит от этих наколок.
UA | IesuiT **
[Re: DmitryPassat] 2 февраля 2008 в 19:45
В ответ на:

500 у.е место + 100 разработка дизайна или сам рисуй + еще на 100 надо будет вскрівать лаком 3-5 слоев , причем еще и лак какой-то специальный. разработка и подготовка до недели , красят обычно за день-два

есть и за 300-) правда художник сам а не конторка
Додаткова інформація
Модератор:

Nick_Nissan, fetus, Рубан, moderator 

0 користувачів і 31 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2210