autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумNissan, Infiniti форум

А корейця з Мікрою приймете в ряди? :)

ChAO | V.I.P ****
2 февраля 2008 в 01:42
Прикріплені файли (0 завантажити)
Купили сестрі Nissan Micra 1.4 AT. Колір теракот (мабуть ). Світлий салон. Комплектація TEKNA. Вже більше 200 км наїздили. Сестра з невеликим досвідом (а по місту в час пік досвід нульовий) вже кілька днів сама їздить на роботу в центр . В перший день Мікра отримала невеличкий шрамик на задньому бампері в нерівному бою із стовпом на парковці . А так, то все супер. Вже перевзули на зиму (185/60R15 Fulda Kristall Montero2) і поставили нові лампочки OSRAM від Зоріка .
Мої враження. Машинка просто бомба! Двигуна вистачає з головою по місту. По трасі перевіримо на вихідних. Автома особливо немає з чим порівнювати але мені подобається. Маневрена, юрка. Хороший обзор. В салоні все досить зручно. ТО раз на 15ткм або на рік.
З мінусів машинки - шумоізоляція. Може скласти конкуренцію Ланосу по шумності . В основному шум іде від задніх арок. Двигун досить тихий, в салоні не чутно думаю десь до 3тис обертів. Музика теж непогана. Блутус теж добре працює.
Сестра взагалі в захваті. Хотіла брати машинку на ручці а ми всім сімейством ледве вмовили на автомат. Тепер зрозуміла, що це таке . Доречі саме завдяки автомату тепер замість трійки з натяжкою я їй ставлю за водіння тверду четвірку (по моїй шкалі ). Але з моїми підказками. Перший раз коли їхала на роботу, то я їхав за нею і в режимі онлайн по телефону консультував як і куди їхати.
На фото (колір вийшов червоним а насправді теракот) картина маслом: "Автосалон пожлобився на 5л бензину і довелось останні 50 метрів штовхати до заправки" . Фотка зроблена через 3 хвилини з автосалону і меньше 1 км від нього. Заміряли літраж баку - 44 літра з дрібними до відстрілу.
До цього з годину в автосалоні полірували мікроподряпинки на задній двері, капоті, крилі і бампері . Зробили наче непогано. Але як кажуть - осад залишився.
З мінусів машинки - шумоізоляція. Може скласти конкуренцію Ланосу по шумності . В основному шум іде від задніх арок. Двигун досить тихий, в салоні не чутно думаю десь до 3тис обертів.
Ну поки наче все .

Купили сестрі Nissan Micra 1.4 AT
dl | СуперСтар ***
Сестру в АвтоЮА! (+)
[Re: ChAO] 2 февраля 2008 в 05:51
А взагалі-то - щоб завжди були раді що зробили такий вибір!
S_Lava | Супер писатель! **
Re: А корейця з Мікрою приймете в ряди? :)
[Re: ChAO] 5 февраля 2008 в 11:05
Хай сестра щасливо їздить! Ні цвяха їй ні жезлу!

В ответ на:

і в режимі онлайн по телефону консультував як і куди їхати.

А тобі, Толя, незачьоД!
Я розумію, що блтутуз - то не трубка біля вуха, а ле розмова телефонна увагу відволікає сильно, навіть досвідченому водію.
ChAO | V.I.P ****
Re: А корейця з Мікрою приймете в ряди? :)
[Re: S_Lava] 8 февраля 2008 в 10:29
Дякую за привітання
Зприводу блутуса. Там це добре реалізовано. Та й звук з динаміків краще сприймається ніж в гарнітурі. Практично як із реальним співбесідником. Так, що великої різниці в тому де я знаходився консультуючи її не було. Каже що набагато впевненіше почуває себе коли їде сама без мене . Їздить з кожним днем все краще і краще. На вихідних поїхали в Івано-Франківськ! Їхала за мною. Перемовлялись з її пасажиром з допомогою рацій.
Autoua.netФорумNissan, Infiniti форум

Додаткова інформація
Модератор:

VIOx, moderator 

0 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2468