В ответ на: в небазе сивика немного больше чего есть, чего есть в небазе сида.
люк
Поздравляю вас, господин соврамши. Ваши познания о сивике проявились еще раз. В первой из двух комплетаций сивика люка нет. Но это не мешает сивке с хирым азиатски прищуром поглядывать на кед. Но где то с более высокой позиции, как качества сборки, так и имиджа вообще Ну абстрагируйтесь хоть на секунду, посмотрите реально на вещи. Единственное чем похожи сивик и кед - цена, и это явно не аргумент в пользу кеда.
В ответ на: Более того, вспомните, когда Ниссат приборы перенес в центр торпедо и всех убеждал, что так удобней и за этим будущее. история вернула панель на место.
Во-первых, не только "Ниссан". Навскидку вспомню "Ситроены" и "Тойоту Ярис", наверное, и ещё есть. Кстати, есть варианты оснащения "Мини" с приборами посередине. Во-вторых, всё новое - хорошо забытое старое. Приборы посередине - это популярное решение в 30-50-х годах. Кстати, я пробовал кататься на 401-м "Москвиче" с такими приборами и не скажу, что это так уж неудобно... Кстати, о забытом старом. Как-то передо мной на светофоре в соседних рядах оказались новенькая "Мазда" и старый ЗИМ. Так вот, расположение стоп-сигнала на крышке багажника - один в один! Только нынешним конструкторам для того, чтобы определить, где его размещать, понадобились годы исследований. А раньше это интуитивно чувствовали Может, потому и умели хорошие машины делать.
В ответ на: в небазе сивика немного больше чего есть, чего есть в небазе сида.
люк
Поздравляю вас, господин соврамши. Ваши познания о сивике проявились еще раз. В первой из двух комплетаций сивика люка нет. Но это не мешает сивке с хирым азиатски прищуром поглядывать на кед. Но где то с более высокой позиции, как качества сборки, так и имиджа вообще Ну абстрагируйтесь хоть на секунду, посмотрите реально на вещи. Единственное чем похожи сивик и кед - цена, и это явно не аргумент в пользу кеда.
мсье мой пост вообще читал? а пост, на который я отвечал? написано ж - в НЕбазе сивика есть немного больше, чем в НЕбазе сида. так вот у сивика больше ровно на люк. справедливости ради стоит заметить, что там все ещё при этом нет комбинированного салона и ЮСБ.
есть претензии к качеству сборки кеда? хоть немного конкретные? ну хоть чуть-чуть? а имидж... ну а какой у сивика имидж? или о престиже речь? тогда как измерять престижность? заслугами марки? тогда хонда джаз будет престижней кеда. и [*****] хонда сити. а если в деньгах - то как вы сами сказали - равны...
в общем, читайте ВНИМАТЕЛЬНЕЙ. помогает не сесть в лужу
В ответ на: ... в НЕбазе сивика есть немного больше, чем в НЕбазе сида...
"Шо парлон, то пардон", не вник в припадке сивикопрославления
В ответ на: есть претензии к качеству сборки кеда? хоть немного конкретные? ну хоть чуть-чуть? а имидж... ну а какой у сивика имидж? или о престиже речь? тогда как измерять престижность? заслугами марки? тогда хонда джаз будет престижней кеда. и [*****] хонда сити. а если в деньгах - то как вы сами сказали - равны...
Есть-есть. Прошу поверить, педантичность, знаете ли, есть такой порок. Так вот по всяким там щелочкам, прилеганиям и соприкасательствам деталей кед немного в минусе. Ну то такое... А вот про престиж я ничего не говорил, это уже вы домысливаете! Вот только зачем, что то оправдываете? Внутренний голос убеждаете что кед так же хорош?
В ответ на: в общем, читайте ВНИМАТЕЛЬНЕЙ. помогает не сесть в лужу
В ответ на: "Шо парлон, то пардон", не вник в припадке сивикопрославления
ну так вникайте, зачем тупо выкривать?
В ответ на: Есть-есть. Прошу поверить, педантичность, знаете ли, есть такой порок. Так вот по всяким там щелочкам, прилеганиям и соприкасательствам деталей кед немного в минусе. Ну то такое...
так а все ж по каким? я же просил, ну хоть чуточку конкретики... снова без неё
В ответ на: А вот про престиж я ничего не говорил, это уже вы домысливаете!
ага, не говорили. говорили про имидж, но мой вопрос о нем как-то мимо пошёл - с чего бы это?..
Сам нещодавно був перед таким вибором. Авто шукав саме в такому ціновому діапазоні. Спочатку задивлявся на Сівік 4Д. Поїхав в салон, посидів в ній, послухав двигун, подивився на ілюмінацію.... Відмів варіант, так як дійсно по «пацанські» все в середині. «Космос» - влучне назва, так як це саме те слово, яке я сказав своїй дружині про салон, до цього ще не чувши його по інету. :-) Особливо добила мене якість пластику панелі. Невже не можна було її зробити м’якішою, а не тупо пластиковою? Потім поїхав дивитись на Опель Вектру. Дизайн сподобався, по технічних параметрах теж непогана, якщо розглядати варіант з двигуном 2,8. Але ціна такого варіанту вже дорожча і, враховуючи витрати пального такого двигуна, краще вже взяти сонату з об’ємом 3,3. Десятий Лансер теж не сподобався салоном. Мало того, я так і не зміг оптимально для себе налаштувати водійське сидіння, виліт руля не дозволив (не регулюється). Крім того, виходячи з салону, добре довбануло статикою, що говорить про синтетичність матеріалів і в подальшому ще займатись перешиттям салону. В інших машинах мене так не «гатило». Пижик 407 – гарна машина ззовні, нічого цікавого всередині, що відповідало б тій ціні, по якій вони продаються. Як говорив Мочанов – Пежо потрібно дуже любити, щоб їх купувати. Я себе до цієї категорії людей не відношу. :-) Після цього вже розглядав Сонату і Маджентіс (КІА). Розгядав обидві машини в максимальній комплектації. Так, як дивився на вул.Набережно-Лугова до нового року, то на той час вони на одній торговій площі виставляли авто обох марок. Була можливість пригати між машинами і гратись з усім. Соната мені більше сподобалась зовнішнім виглядом, Маджентіс – якістю салону. Чесно кажучи, Сонату відкинув лише через дві речі: великий розхід пального та сидіння в вигляді пельменів (відразу нагадали мені 70 роки). Остаточний вибір зробив через деякий час і зупинився на Маджику, про що ніяк не жалкую. Подобається двигун, який потужний (188 кобил) і при цьому тихий, 5-ти ступенева автоматична коробка, яка дозволяє на швидкості 120 км/год тримати оберти двигуна на 2300, салон по якості матеріалів, ергономіці, підсвітці (вона з бази вся біла) та простором, особливо для задніх пасажирів. Так як машина вже на 17 радіусі йшла і нормальною літньою гумою (Мішелін), на перший час не потрібно думати про апгрейд. Додатково лише поставив ксенон (здивувало, що його не передбачають як опцію), захист двигуна і сигналку з автозапуском. Тепер катаюсь і отримую задоволення. Доречі, постійно думаю над тим, чи правильне прийняв рішення і зупинив свій вибір на китайському автопромі. Ще сумнівів не було. Навіть мій товариш, який має Хонду Аккорд в топовому варіанті і постійно намагався мене відмовити від китайців, змінив свою думку, покатавшись на ній і помацавши її вживу. А він ярий прихильник Хонди і Пежо. :-) Ледве не забув. Машина обійшлась в 152 тис. грн + 7 тис. за додаткові опції.
В цілому, вибір потрібно робити легко. Визнач спочатку критерії, які для тебе важливі, відкинь ті, які ним не відповідають і після цього вже по салонам подорожуй. Сядь в кожну машину, посиди, проїдься, відчуй себе її часткою і те, що вона саме для тебе. Ось саме тоді ти зможеш зробити вірний вибір.
В ответ на: Додатково лише поставив ксенон (здивувало, що його не передбачають як опцію), захист двигуна і сигналку з автозапуском. Машина обійшлась в 152 тис. грн + 7 тис. за додаткові опції.
1400 у.е. за ксенон, сигналку и защиту? Не много ли?
В ответ на: Додатково лише поставив ксенон (здивувало, що його не передбачають як опцію), захист двигуна і сигналку з автозапуском. Машина обійшлась в 152 тис. грн + 7 тис. за додаткові опції.
В цілому, було сума десь в 7,4 тис.грн. То я округлив ще. Але, коли приїхав забирати авто, говорив з директором салону і домовився з ним про знижку. В результаті саме тонування мені зробили безкоштовно. Захист двигуна ставив не дешевий. Можна було б удвічі дешевше у них поставити з тонкого металу. Наскільки я побачив, мені поставили з нормальної товщини, здається "кольчуга" називається. Ксенон, якщо не помиляюсь, Hella 6K, світить відмінно. Сигналку ставив Шериф 1060. За автозапуск ще додатково платив десь 500 грн. Погоджуюсь з тобою, що можна було б це все десь на 30-40 відсотків дешевше поставити. Але я це робив у них, виходячи з того, що у разі виходу з ладу (без поважних причин) ксенону, сигналки чи автозапуску вони будуть нести за це відповідальність. Ну, і у разі неполадки іншого електричного обладнання (наприклад, центральний замок чи шклопідйомника) не будуть знімати мене зі своєї гарантії. :-)
А я вот тоже эти две машинки сравнивал. И вот в салоне Hyundai посидел в топовой Элантре (которая 130 тис грн.). Честно говоря впечатлла даже больше сонаты. Конечно, может топовая соната круче, но в ней не сидел, не смотрел, да и цена там значительно выше. Хочу сивик потестить. Пока только так в салоне смотрел. Жаль что на Элантре нет тест-драйвов - маленькие поставки.
В Сонате салон более консервативный по сравнению с новой Элантрой (Соната 2005 года, Элантра 2007). Но сейчас уже вышла рестайлинговая версия Сонаты - там салон обновили. Должна уже в Украине скоро продаваться.
В ответ на: Подобається двигун, який потужний (188 кобил) і при цьому тихий, 5-ти ступенева автоматична коробка
13-18 литров на 100 км в городе? сивик 4Д со своим маленьким 1.8 не будет хуже по динамике с 6МТ а может и с 5АТ, но жрать бензин точно будет серьезно меньше чуть ли не в двое...
В ответ на: машина вже на 17 радіусі йшла
это с какой радости? все модификации маджентис на R16
В ответ на: Машина обійшлась в 152 тис. грн + 7 тис. за додаткові опції.
Е-класс - это конечно Е-класс, но, как по мне, за такие деньги можно взять машину классом ниже но значительно поинтересней и уже не корейца