Доброго всім вечора.
Для мене, правда, він видався не дуже того... Перша аварія на мою голову.
Нажаль, поки прийшов до тями, перевірив чи усе гаразд з сім'єю і виставив знак, уже всі свідки, що були на колесах, роз'їхались, а я через шок не здогадався першим ділом зупинити когось і попросити, хоча й не раз читав як себе вести в разі такої ситуації. Шок, виявляється, він і в Києві шок... Власне, буду вдячний, якщо зі мною зв'яжеться хтось, хто бачив, як близько 20:20 на перехресті Глибочицької і Лук'янівської у мене (срібляста Фаба) влетіла Audi 90. Звичайно, якщо не проти бути свідком. Можна або в приват, або по тел 80672350374. Моя дружина ніби як свідок, але мене багато хто за вечір уже переконував, що дружина, як особа зацікавлена, свідком бути не може. Хоча в страховій сказали, що може...
На мене протокол не складали, зі слів ДАІ - склали на другого учасника ДТП, але оскільки у мене є деякі сумніви щодо правдивості їх слів і судячи з уривків фраз розмови по телефону хлопчика-водія Audi, хотілось-би все-таки знайти свідка.
В страхову (УСА) усі папери зібрав і завтра поїду. Якщо когось цікавлять результати - відпишусь сюди, як все пройде по процесу.
Бережіть себе та інших на дорогах!
Удачі.