autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Шукаю свідків ДТП на Глибочицькій 27.02 біля 20:20

uzhonok | читатель
28 февраля 2008 в 02:03
Доброго всім вечора.

Для мене, правда, він видався не дуже того... Перша аварія на мою голову.
Нажаль, поки прийшов до тями, перевірив чи усе гаразд з сім'єю і виставив знак, уже всі свідки, що були на колесах, роз'їхались, а я через шок не здогадався першим ділом зупинити когось і попросити, хоча й не раз читав як себе вести в разі такої ситуації. Шок, виявляється, він і в Києві шок... Власне, буду вдячний, якщо зі мною зв'яжеться хтось, хто бачив, як близько 20:20 на перехресті Глибочицької і Лук'янівської у мене (срібляста Фаба) влетіла Audi 90. Звичайно, якщо не проти бути свідком. Можна або в приват, або по тел 80672350374. Моя дружина ніби як свідок, але мене багато хто за вечір уже переконував, що дружина, як особа зацікавлена, свідком бути не може. Хоча в страховій сказали, що може...

На мене протокол не складали, зі слів ДАІ - склали на другого учасника ДТП, але оскільки у мене є деякі сумніви щодо правдивості їх слів і судячи з уривків фраз розмови по телефону хлопчика-водія Audi, хотілось-би все-таки знайти свідка.

В страхову (УСА) усі папери зібрав і завтра поїду. Якщо когось цікавлять результати - відпишусь сюди, як все пройде по процесу.

Бережіть себе та інших на дорогах!
Удачі.
WildHawk | R.I.P. **
Re: Шукаю свідків ДТП на Глибочицькій 27.02 біля 20:20
[Re: uzhonok] 28 февраля 2008 в 02:30
Сочуствую
Жена или еще кто - это не важно. Свидетель она. Всё правильно в СК сказали.

Если жена не писала в протокол пояснения как свидетель - желательно ей подъехать к дознавателю (какой район места ДТП? Подольский или Шевченковкий? Последний - дозователи на Старовокзальной сидят) и написать что видела.

Офф. Не переживай по поводу "не успел свидетелей остановить". Когда меня тюкнули - то я сразу вышел из авто. И то же самое. Пока посмотрел повреждения, все уехали Хоть бы кто остановился. Подумал тормознуть кого-то - так они метров за 100 были в тянучке и ничего не видели. Те, кто видели - растворились...
uzhonok | читатель
[Re: WildHawk] 28 февраля 2008 в 02:43
Дуже дякую за пораду і за співчуття.
ДТП була в Шевенківському районі. Спробуємо завтра до них з'їздити, бо ДАЙці навідріз відмовилися давати дружині писати будь-які пояснення, аргументуючи це тим, що вона особа зацікавлена. Я, щоправда, все-таки на всяк випадок у своїх поясненнях написав, що "мої слова може підтвердити свідок в особі моєї дружини, що їхала зі мною в автомобілі у якості пасажира". Не знаю, чи правильно зробив, але чомусь ДАЙці не дуже були задоволені, хоча після того, як прочитали, вже не казали, що "тут пахне обоюдкою". Уффф, важкий буде день...
WildHawk | R.I.P. **
[Re: uzhonok] 28 февраля 2008 в 03:18
Насчет протокола - молодец Всё правильно.
На Старовокзальной дознаватели, чтобы знал - угловое здание, как трамвай направо поворачивает к вокзалу. 4 этаж, по-моему. Только не думаю, что уже завтра будут протоколы. Даишники обычно за 2-3 дня сдавали раньше скопом. Может сейчас и день в день. Но всё-равно - подъедьте и уточните.
Alexsus | Ленивый кошак ***
[Re: uzhonok] 28 февраля 2008 в 06:35
Ну - гаишнеги не правы - "свидетелем может быть любая особа, которой что-либо известно о деле" (формулировка мож. и не юридическая - Vvlaw поправит). По поводу того, что указали в протоколе жену в качестве сидетеля - молодца! Всегда нужно помнить, что любого! свидетеля нужно перво-наперво записывать в протокол!
Zuzik | энтузиаст **
[Re: uzhonok] 28 февраля 2008 в 08:53
Видел тебя уже когда гайцы делали замеры.
Похоже что ты пытался повернуть на Лукьяновскую, не пропустив Ауди? Или как было на самом деле?
Drunkard | **
[Re: uzhonok] 28 февраля 2008 в 09:40
В ответ на:

на всяк випадок у своїх поясненнях написав, що "мої слова може підтвердити свідок в особі моєї дружини, що їхала зі мною в автомобілі у якості пасажира". Не знаю, чи правильно зробив,

Сделал совершенно верно.
Вот только судья в суде действительно имеет право показаниям твоей супруги не поверить. Но может и поверить.
vvlaw | Адвокат дьявола **
[Re: uzhonok] 28 февраля 2008 в 09:45
В ответ на:

ДАЙці навідріз відмовилися давати дружині писати будь-які пояснення, аргументуючи це тим, що вона особа зацікавлена.

Жалобу на них в прокуратуру!

В ответ на:

Я, щоправда, все-таки на всяк випадок у своїх поясненнях написав, що "мої слова може підтвердити свідок в особі моєї дружини, що їхала зі мною в автомобілі у якості пасажира". Не знаю, чи правильно зробив,

Абсолютно правильно!
Puska | Я Пуська ***
[Re: uzhonok] 28 февраля 2008 в 09:46
Да на этом перекрестке надо держать ухо востро....некоторые считают , что трамвайные колии встречного направления тоже их територия. Я на Лукьяновской живу, поэтому знаю эти гонки
uzhonok | читатель
[Re: Zuzik] 28 февраля 2008 в 09:59
Не зовсім. Я пропустив усіх, дочекався, поки зупиниться два ряди на червоний (на зустрічних трамвайних коліях нікого не було на той момент). Коли почав поворот і вже мордою виїхав на зустрічні колії, боковим зором побачив, що щось дуже швидко наближається. Звідки він взявся я точно не знаю. Я думаю, що намагався об'їхати чергу на червоний. Гальмувати він почав дуже пізно, до того ж тільки пройшов дощик, а ще й гальмував він на бетоні... Словом, влупив мене добряче. Добре, що я далі не встиг проїхати і він мені в'їхав у переднє праве крило, а десь не в зад, чи задні пасажирські двері. Там малий був і дружина. Добре, що все тільки машиною обійшлось.
uzhonok | читатель
[Re: Puska] 28 февраля 2008 в 10:18
Сусіди. Я в 11-му будинку живу. За 4 роки теж ніби непогано тут все знаю, того і не проскакую там ніколи. Боюсь просто... А тут на тобі, зловив студента КПІ-шника.
Puska | Я Пуська ***
[Re: uzhonok] 28 февраля 2008 в 10:32
В ответ на:

Сусіди. Я в 11-му будинку живу. За 4 роки теж ніби непогано тут все знаю, того і не проскакую там ніколи. Боюсь просто... А тут на тобі, зловив студента КПІ-шника.

А я в 9-му. Ось ще один сусід
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 83 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2188