В ответ на: может, сиденья были как-то не так сдвинуты Там имхо среднее можно вынуть и крайние чуть сдвинуть друг к другу. Тада 4 места, но точно не зацепишься
Ага, в крайнем левом или правом, дуга двери наклонена в середину при росте 1,84 неприятно в еНоте такого нет. К слову и приборка скучноватая навивает дежавю с вагиновскими машинками.
Не знаю як у вас таке вийшло мій ріст 1.90 я спочатку сідав спереду так щоб було зручно відсував сидіння,і сідав за собою ззаду без проблем,що повірте не завжди можливо в машині не те що Б але і не в кожній Ц класу.Хоч я в нісані не сидів можливо там дійсно трохи більше місця.В будь якому випадку місця в румстері достатньо.
Не знаю як у вас таке вийшло мій ріст 1.90 я спочатку сідав спереду так щоб було зручно відсував сидіння,і сідав за собою ззаду без проблем,що повірте не завжди можливо в машині не те що Б але і не в кожній Ц класу.Хоч я в нісані не сидів можливо там дійсно трохи більше місця.В будь якому випадку місця в румстері достатньо.
Та не с местом там все нормально, только свободное место слева или справа от головы мне было не уютно.
Та не с местом там все нормально, только свободное место слева или справа от головы мне было не уютно.
Спереду нічого не заважало,а от ззаду я так прискіпливо не приглядався,сів ,ноги влізли,голова не вперлася в дах,для автомобіля такого класу це і так супер
В ответ на: мій ріст 1.90 я спочатку сідав спереду так щоб було зручно відсував сидіння,і сідав за собою ззаду без проблем,що повірте не завжди можливо в машині не те що Б але і не в кожній Ц класу.