В ответ на: Люблю такие аварии - в них нет невинно пострадавших.
Водії, які обганяють автотранспорт в русі на цій вулиці, не викликають в мене ані хвилі співчуття.
Для чого там обганяти?! Перевірити на потужність свій мотор 3.2?
Дорожня ситуація в мене сьогодні ж на цій же вулиці 12-00: тянучка в сторону розвязки на мості - будівельники перекрили дорогу на 5хв. Я зупиняюсь перед виїздом з двору, пропускаю з двору транспорт, який збирається їхати в сторону протилежну напрямку затору.
І знаходиться ж розумник на джипі, який хоче об'їхати весь затор по правій полосі, в той час як авто з двору уже почало рухатись з двору з наміром зайняти цю праву полосу і почати рух в протилежну сторону від затору.
І ніби ж водій джипу нічого не порушує, суцільної лінії там немає. А поваги в мене він не викликає.
не согласен. В них есть невинно пострадавшие - это люди, вые
[Re: sparrow 406] 13 марта 2008 в 09:38
зжающие со двора. Понятийно - они пострадавшие. Даже если в условиях вот такой тянучки они акуратно и бережно высовывают нос машины, чтобы убедится в возможности выезда со двора, особо спешащие умники по встречке влетают в них. П.С. Авария, которая показана на фотке, случилась прямо за мной. Я был на три машины впереди (тянулся в правом ряду).