Если да, то помёрзнем и возможно помокнем на ВОВ? (По прогнозу в пятницу днём вроде 3-5 тепла и дождь, вечером всего 1-3 ) Или может посидим где-то в тепле, например, в Майо?
А зачем Майо. Возле ВОВ есть замечательное место Купол. Мы там в прошлый раз, когда замерзли сидели. На втором этаже просторно-поместимся И главное ВКУСНО кормят. Вот не кк не осилю клубную любовь к непонятным генделям.....
Чому зразу "Майо" ти сам пропонував якусь кафешку... Чому її не спробувати? Стосовно місць де можна зустрітися на ряду з "Майо" можу сказати, що на "Льодовому стадіоні" кафе в п'ятницю також вільне...
Свою думку щодо місця не буду говорити так як шанси попасти на зустріч дужи примарні.
Чому зразу "Майо" ти сам пропонував якусь кафешку... Чому її не спробувати? Стосовно місць де можна зустрітися на ряду з "Майо" можу сказати, що на "Льодовому стадіоні" кафе в п'ятницю також вільне...
Свою думку щодо місця не буду говорити так як шанси попасти на зустріч дужи примарні.
Мммм... кстати, да, на кафешку просп. Науки можно и попробовать, я как-то и забыл про неё. А вот Ледовый ИМХО как-то уже совсем не рулит, разве что парковка ужобная. Он навенрное будет рулить, когда будет теплее и мы будем сидеть под ёлками.
опрос у Евы прикольный, главное шоб потом никто ни кого не посылал "туда, где тепло"
В ответ на: Ну Тарас, давай відверто... тоді і "Майо" не зовсім підходить...
Якщо виберете Льодовий Стадіон, повідомте, завтра вечором максимум в п'ятницю зранку потрібно сказати чи ми там будемо чи ні.
З.І.: Коли тепло на Льодовому під голубими ялинками дійсно добре... З.І.2: Опитування у Єви дійсно цікаве...
Йа ніхвіга незнаю як вам паничам, але мені Майо підходить, скільки там обідав, жодного разу не травили. А Льодовий мабуть краще вибирати не зараз, а пізніше. Може тоді все ж завітати до Геліосу на просп. Науки...
З.І. А опитування це пипець, "тьооооплі місця" бувають дуже різними