autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Vladya | мандрівник **
Корець, Рівненщина
21 апреля 2008 в 23:31
Починаю покоряти Рівненщину, замки, палаци то що. Планую багато звітів про цю духовно, архітектурно багату область. Починаю з Корця.

Корець відомий Свято-Троїцьким жіночим монастирем (17 ст.), замком князів Корецьких-Острозьких (15-18 ст.) та палацом князів Корецьких.

ще фото і звіт
OxiD | V.I.P ***
Re: Корець, Рівненщина
[Re: Vladya] 22 апреля 2008 в 09:34
Ув. Vladya!

Вы достаточно много путешествуете и посещаете интересные места. Можно оли Вас попросить выкладывать на данном форуме больше информации и фоток?

К сожалению, не всегда получается легко и быстро перейти по ссылке, а посмотреть, почитать хочется.

Спасибо.
Vladya | мандрівник **
[Re: OxiD] 22 апреля 2008 в 10:04
Дякую за цікавість. Буду намагатися більше тут постити.

Просто як кажуть даю посилання на оригінал як і всі корифеї мандрівники цього форуму.
OxiD | V.I.P ***
[Re: Vladya] 22 апреля 2008 в 15:27
В ответ на:

Дякую за цікавість. Буду намагатися більше тут постити.

Просто як кажуть даю посилання на оригінал як і всі корифеї мандрівники цього форуму.

Спасибо большое!!!!
Корифеи и копии на форуме размещают
Gladiolus | важничающий писатель ****
[Re: OxiD] 22 апреля 2008 в 16:51
В ответ на:

Можно оли Вас попросить выкладывать на данном форуме больше информации и фоток?

И ещё желательно весь материал об одной поездке сразу в одном топике, а то слишком много постов получается фактически на одну тему.
Vladya | мандрівник **
[Re: Gladiolus] 22 апреля 2008 в 18:09
а що обмеження по постам ??? Може зробити 25 тем і все . У нас відрізняється подача матеріалу, я ділю по місцям, наповнюючи фотками це пріоритет для мене, так як не маю здібності писати статті, а ви робите звіти іншого формату
Як на мене то кожен у праві робити звіти так як вважає за потрібним.

За проханням я буду більш інформативніше постити тут звіти.
Все інше якось ...., я роблю звіт і хочу відразу його показати, а не чикати поки я зроблю всю обл., або всі місця за подорож.

ПС: більше цікаво розмовляти про місця, чим сперечатися як розмістити тему
[Re: Vladya] 22 апреля 2008 в 19:42
Да я не против, и ограничений нет, иначе уже вмешались бы модераторы. Это так, в порядке конструктивного предложения. Форумчанам удобнее и интереснее получить информацию сразу обо всей поездке, оценить маршрут. На то отчёты обычно и пишутся. А отдельные достопримечательности обсуждать... Тоже можно, но не так интересно. Всё это моё ИМХО, личная просьба как читателя. Можете не обращать внимания...
Vladya | мандрівник **
[Re: Gladiolus] 22 апреля 2008 в 22:18
ну то ваша думка, але судячи з відгуків то якраз навпаки, цікаво
А що цікавого в обговоренні маршруту і оцінки його, обговорюють що бачать, місця, архітектуру, історію. Мені наприклад не цікаво обговорювати де жити і де їсти, а більше цікаво, що я там можу побачити і яка історія цього місця то що …
А маршрут кожен може скласти сам, як що знаєш про місце, так як можна щось пропустити, а кудись обов’язково заїхати, кожному своє.

Я пишу звіти для того щоб показати красу і спадок своєї Батьківщини. А ви якось шаблон зробили «що цікаво всім», «для чого пишуть звіти» то що … У кожно своє бачення у вас одне у мене інше, тому наші звіти і підхід до них різний

Як це не зважати, думка завжди цікава, як що вона особиста. Особливо на думку такої поважної людини, але це не означає, що то, що роблю я повинно бути по вашим шаблонам А глядач сам вирішить цікаво чи ні

ПС: ага Сигналкин меня еще терпит
[Re: Vladya] 22 апреля 2008 в 23:29
В ответ на:

ну то ваша думка

Совершенно верно! Даже не думал, что вам может показаться, будто я её пытаюсь навязывать. Прошу прощения, если это почему-то так выглядело.

Дальнейшую дискуссию на эту тему, если будет необходимость, лучше перенести в личку - офф топик.
Vladya | мандрівник **
[Re: Gladiolus] 23 апреля 2008 в 09:25
БЭКХЭМ | опытный писатель **
[Re: Vladya] 24 апреля 2008 в 12:59
Спасибо. В ближайшее время будем в тех краях. Уже есть желание посетить Корец.
Vladya | мандрівник **
[Re: БЭКХЭМ] 24 апреля 2008 в 17:35
Обязательно, достаточно интересно, еще можно побывать на развалинах замка.
Так же по дороге я например был в Новоград-Волинський, Клевань, Олика о чем расскажу дальше в отчетах.
iiiiaaaa | опытный писатель ***
[Re: Vladya] 24 апреля 2008 в 17:56
В ответ на:

Обязательно, достаточно интересно, еще можно побывать на развалинах замка.

Змінено iiiiaaaa (17:56 24/04/2008)
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 4 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2751