autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗАЗ форум

Моя перша проблема (бензонасос) (+)

_Andy | новичок **
28 мая 2003 в 20:20
Вчора ввечері випадково виявив, що зпід прокладок бензонасоса бензин б'є фонтаном
Я був в шоці Хотів був звернутися за консультацією до Ігора Костіва але його не застав
Нічого кращого як розберання я не придумав. Розібравши, я нічого підозрілого не виявив. Після того як зібрав, текти стало значно менше - просто капало.
Сьогодні поїхав на гарантію на Пластик. Майстер подивився і сказав що якщо машина на гарантії то краще повністю поміняти бензонасос. Після недовгої дискусії з гарантійщиком і нач. сервісу(було видно що до насоса лазили ), і прочекавши ~30 хв, я вже був з новим насосом.

Загалом сервіс Пластика справив непогане враження - 5-
ЗІ Машина стала легше заводитись
ЗІ2 мій пробіг 1000 km
Tigor | Тавроманьяк **
Насос до заводу не має прямого відношення (-)
28 мая 2003 в 20:36
Насос до заводу не має прямого відношення
_Andy | новичок **
Re: Тобто могли і не поміняти?(-)
28 мая 2003 в 20:39
Тобто могли і не поміняти?
Tigor | Тавроманьяк **
"Краще стала заводитись" - не від заміни бензонасоса (-)
28 мая 2003 в 20:43
"Краще стала заводитись" - не від заміни бензонасоса
NetGuy | Супер писатель! ****
Ну, дай Бог, щоб остання (+)
28 мая 2003 в 20:57
Справа в прокладках. Є такі, що як ти не затягуй болти - все рівно протікає бензин. В мене є така одна бензопомпа.
А взагалі, на майбутнє, краще поставити ПЕКАР (це Санкт-Петербургський), ніби на таврії вони теж є.

І заводитись легше стала, бо нормально закачує бензин в поплавкову камеру. А рівень в ній напряму впливає на пуск двигуна.
aSa | V.I.P **
Re: Насос до заводу не має прямого відношення -ошибочное мнение (+)
28 мая 2003 в 21:22
Я так тоже думал в прошлом году. Потом сомтрю чем больше -Т на улице тем мне все херовее и херовее заводится. Подхватит и еле-еле пыхает. Провода смотрел, свечи сменил, карб прочистил, бегунок, крышку. Резину даже зимнюю поставил . Когда при -15 я таки не завелся. Решил разбираться - оказалась "задубела" прокладка бензонасоса. А потом глянул - а там и корпус дугой уже пошел (у новых тоже не всегда лучше).
Так что если нАсос не качает, то маховик земля бросает
Tigor | Тавроманьяк **
Уровень в попл. камере - прямое, насос - косвенное :))))) (+)
28 мая 2003 в 21:28
На одной только поплавковой камере можно спокойно завестись и проехать метров 100 (проверено на москвиче).
Dimitris | важничающий писатель ***
Мои проблемы с бензонасосом и не только
28 мая 2003 в 22:30
Машина после стоянки (боьше часа) не заводится, нужно стартером секунд 8 поколбасить. Причем не важно, час стоял, два или сутки.
Тоже сначала грешил на бензонасос.
Потом из-под бензонасоса потекло масло... Я обрадовался и поменял его в гарантийке целиком.
А проблема осталась...
Tigor | Тавроманьяк **
Виновата поплавковая камера или пусковое устройство (+)
28 мая 2003 в 22:35
8 сек. колбасить, это как будто поплавковая камера сухая и насос должен туда хоть что-то накачать, но это - вряд ли через 1 час случится. Надо к карбюратощику нормальному.
umka | Достоевский ***
Re: бензонасос такий самий(+)
28 мая 2003 в 22:37
Як на класіку та Самари. У випадку покупки на Самару треба його розібрати і повернути -- там видно буде.
umka | Достоевский ***
Re: это самое сложное - завести слегка остывший двигатель. (+)
28 мая 2003 в 22:44
Полностью вытягивать подсос нельзя - зальешь свечи, не вытянув подсоса завести без помощи педали газа тоже нельзя.

Посему совет: утопи подсос, заведи машину помогая педалью газа, а потом слегка вытяни подсос, чтобы не глохла.
Autoua.netФорумЗАЗ форум

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 24 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1863