Я, друг и колега батька Насті Драчук, пишу про це, бо в батьків немає ні фізичних, ні душевних сил говорити про це. Всі сили йдуть на лікування доньки.
23 квітня як грім серед ясного неба: «У Вашей дочери острый миелоидный лейкоз (М6)» - це одна з найскладніших форм захворювання, але воно незважаючи ні на що, піддається лікуванню при правильному, а головне СВОЄЧАСНОМУ введенні ліків та РЕГУЛЯРНОМУ переливанні крові. Для успішного лікування дитини потрібні чималі кошти і постійні донори.
Потрібна кров А(II) Rh(+) позитивна. Донори чоловіки у віці 25-40 років, що не хворіли Боткіна.
Я вірю, що в світі багато добрих людей, якии не байдужа доля цієї дитини. Я молюсь за таких людей і прошу - допоможіть спасти дитину!!! Хрещена мати дівчинки +380673389417, Галина Баюрко
Батько Насті +380979461283, Юрій
А краще пишіть мені в приват, щоб меньше турбувати батька. Ми в постійному контакті. Обов'язково пишіть свої координати. ми зв'яжемося з Вами одразу, щоб зпланувати Вашу допомогу.
Вебмані:
U281170918342
E389207695958
Z263842294058
Це гаманці виключно для передачі батькам дівчини. Клянуся передавати все, що надійде.
Детальна інформація, реквізити рахунків для фінансової допомоги
Дякую всім, хто відгукнеться або хоч проситиме Бога про допомогу дитині. Нас багато, і маленька допомога кожного - це велика допомога дитині.
Змінено catkiev (15:11 14/05/2008)