autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Оброшине. Палац Архієпископів

Vladya | мандрівник **
24 мая 2008 в 17:57
Потрапили в Оброшине випадково, пам*ятав що десь читав що там повинно щось бути, але навіть точно не знав що. Заїхали у село і побачили пам*ячник Шевченку, ну думаю от і все що тут є. Ловимо дівчину і питаємо є щось тут видатне, маєток, або фортеця, трохи подумав вона махнула рукою у бік і сказала що є якісь старий навчальний корпус. Яки ми були здивовані коли побачили старий маєток, як з*ясувалося маєток архієпископів.

[изображение]http://travelua.com.ua/images/foto/lvivska/obroshine/06.jpg [/изображение]
Але це не все що пощастило нам побачити, позаду парку ззаду маєтку був цілий зоологічний дендраріум.

Та неподалік мальовничий костьол с дзвіницею.

дивитись фото та звіт
fitan | member ****
Re: Оброшине. Палац Архієпископів
[Re: Vladya] 25 мая 2008 в 00:51
Дякую за гарні фотки . Тільки треба було написати перед тим як виїжджали. бо я в тому селі працюю і з радістю би вас зустрів і провів по славних місцях. На фото якраз церква , а ззаді руїни костелу.
Vladya | мандрівник **
[Re: fitan] 25 мая 2008 в 02:17
дякую.
як би знати де ти будеш наступного разу. Випадково вирішили заїхати, бо я читав що щось повинно бути, ну і не відразу знайшли, думали вже їхати далі, добре що спитав у дівчини яка підказала де дивитись, а далі як кажуть одне за одне зачепилось …

я здогадувався що позаду костел, бо типічна дзвіниця до костелу, але припустив що то якась стара церква, зараз виправлю. дякую за уточнення.
Жаль що маєток в такому стані, особливо з внутрішнього двору. Хоча десь бачив зо припускають що там як раз був центральний вхід.
А ще там нам зустрілись дітки десь років 13-15 пили горілку прямо на маєтковому гербі, просив їх відійти щоб я міг зняти все, отак от (((
fitan | member ****
[Re: Vladya] 25 мая 2008 в 13:30
Ну дітки з горілкою то не дивина тепер.Взагалі село гарне, люди добрі і багаті. 12 професорів живе між іншим. Живе тут багато відомих людей Львова, недавно поселився племінник Балоги. Маєток в занедбаному стані, бо належить до ІНституту землеробства, який був колись славним на весь союз. а тепер всім пох.
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 4 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4279