В ответ на: Спрашивал у людей - около 700 грн первое ТО.
а после 1го ТО правильные пацаны на официальный сервис не ездят?
ТО-30 - большее 300$ То-60, 90 - больше 400-от итого за 100 тыс - около 2000$ у Мицу больше?
Ничего не имею против Мицу, даже наоборот к нему склоняюсь. Справедливости ради надо сказать, что нас 60 и 90 тыс. во всех сервисах дорого. Как правило, ремень в ГРМ меняют, масло в коробке (если АКПП), тосол.
На днях зі знайомим їздили дивитися альмеру. Я йому ніби як допомагав вибрати ну і всіляки бяки виявити. Дивилися б.у. 3-річну (може і не классік, але те саме). Враження: 1. Позаду страшенно тісна, як на мої 186 см взагалі катастрофа, врозкаряку сидів 2. В ями на трасі попадають на кермо і відчуваються всіма пасажирами. Звукоізоляція типу "жигулі 1971-го". Дещо можна списати на зношеність ходової, а решта рідні глюки. 3. В їзді дуже незручна і жорстка. Проїхали туди-сюди 10 км, уже втомився Про убогий салон, допотопну торпеду і дуже низьку посадку писали вище. З плюсів - великий багажник. Для порівняння того ж дня дивилися в тих самих роках Хундай Матрікс і Міцик Спейстар. Знайомий матрікса врешті купив. Рішення на 20% приймалося під негативним впливом від альмери.
В ответ на: На днях зі знайомим їздили дивитися альмеру. Я йому ніби як допомагав вибрати ну і всіляки бяки виявити. Дивилися б.у. 3-річну (може і не классік, але те саме). Враження: 1. Позаду страшенно тісна, як на мої 186 см взагалі катастрофа, врозкаряку сидів 2. В ями на трасі попадають на кермо і відчуваються всіма пасажирами. Звукоізоляція типу "жигулі 1971-го". Дещо можна списати на зношеність ходової, а решта рідні глюки. 3. В їзді дуже незручна і жорстка. Проїхали туди-сюди 10 км, уже втомився Про убогий салон, допотопну торпеду і дуже низьку посадку писали вище. З плюсів - великий багажник. Для порівняння того ж дня дивилися в тих самих роках Хундай Матрікс і Міцик Спейстар. Знайомий матрікса врешті купив. Рішення на 20% приймалося під негативним впливом від альмери.
Все понятно, Ниссан Альмера (который не совсем Ниссан ) отпадает.
В ответ на: На днях зі знайомим їздили дивитися альмеру. Я йому ніби як допомагав вибрати ну і всіляки бяки виявити. Дивилися б.у. 3-річну (може і не классік, але те саме). Враження: 1. Позаду страшенно тісна, як на мої 186 см взагалі катастрофа, врозкаряку сидів 2. В ями на трасі попадають на кермо і відчуваються всіма пасажирами. Звукоізоляція типу "жигулі 1971-го". Дещо можна списати на зношеність ходової, а решта рідні глюки. 3. В їзді дуже незручна і жорстка. Проїхали туди-сюди 10 км, уже втомився Про убогий салон, допотопну торпеду і дуже низьку посадку писали вище. З плюсів - великий багажник. Для порівняння того ж дня дивилися в тих самих роках Хундай Матрікс і Міцик Спейстар. Знайомий матрікса врешті купив. Рішення на 20% приймалося під негативним впливом від альмери.
Я незнаю какую вы смотрели, но если хочеш посмотреть и поездить едь в салон и поседи в ней, нет пересекись со мной прокачу! В езде наобород даже ничего, она мягкая. Я за рулём отдыхаю лично!
Все понятно, Ниссан Альмера (который не совсем Ниссан ) отпадает.
Не факт. Три года назад, по-моему, ещё не было "классики". Скорее, речь идёт таки про N16. У меня Альмера (которая не классик), поэтому прокомментирую. При росте 182 мне на водительском кресле очень удобно. Удобно ли пассажирам сзади - не спрашивал. Про ямы - правда. Но это же можно сказать и про всех бюджетных японцев: не хуже и не лучше, чем, например, у Ланцера. Убогий салон? Не более убогий чем у любой машины до 30 штук. Те же кнопочки на тех же привычных местах, что и у других: фото салона Про низкую посадку не понял - кресло ведь регулируется по высоте. Сделайте себе высокую посадку (если рост позволяет).
Комусь подобається, кому ні, у кожного своє ИМХО. Ще одна бяка - місце переднього пасажира - дуже незручне, колінами зачіпається бардачок навіть при максимальній відтяжці крісла. А на водійському місці зручно - це правда.